Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Cezayire İmalattan Mal Satmak İsteyenler

BaşlatanbulentyucelTarih12/11/2009 15:06:39Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye41 yazı
imalatçılar cezayir pazarı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. gelmek isteyenlere davetiye gönderilir. her konuda yardımcı olunur

Yerleşim Cezayir / OranMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Üye194 yazı
selam,
ankara da ketçap mayonez imalatı yapmaktayız
bugüne kadar cezayir fas tunus dan birçok firma arayıp ketçap mayonez sordular ama şuana kadar gerçek alıcıyla görüşemedik
aracılar işi sonlandıramıyorlar

iyi bağlantınız varsa görüşebiliriz

okan yıldız
www.dalyagida.com.tr

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye89 yazı

kolay gelsin..

fındık,ceviz,pirinç,kabak çekirdeği,kuru meyveler,antep fıstığı,zeytin,zeytin yağı ürünlerinde sevk yapamama sıkıntımız yok.. ambalaj konusuna gelince istenilen ebatlarda ve bilgiler üzerine basılı halde üretim ve işleme yapma yeterliliğimiz vardır.. ciddi ilgilenirseniz başka iş yapmanıza gerek kalmaz inanın bana... ama net ve dürüst olacağız... emeğinizin karşılığını ziyadesiyle alırsınız... başka işle uğraşmayın bana angaje olun...

ürün detaylarını size kararınızı verince ileteceğim.. iyi çalışmalar..

hasan hesapçı
05445079955
marasoglu55@hotmail.com
hasan201039 (skype)
www.gaapgroup.com
Gaap Tekstil Gıda Uluslararası Taşımacılık İth. İh. Ltd. Şti.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
benim yaptıgım ürünler " yarım atlet,bady sütyen" oralarda çok tüketilen bir iş. bu konuyla ilgili iş yapmak istersen görüşelim
saygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye41 yazı
mesaj aktif

Yerleşim Cezayir / OranMeslek Serbest meslek
Yeni Üye42 yazı
tekstil göndermek istiyoruz trilo atölyemiz var

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye206 yazı
Ev Mutfak tibi Çeşme suyu arıtma ve mineralleştirme cihazı üretiyoruz bu ürün satılırmı.
msn: erencimen@gmail.com
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar,
Cezair,Fas,Tunus gibi ülkelerden ürünlerimize aracılar vasıtası ile siparişler gelmektedir.Her ne kadar biz şu ana kadar birebir mal göndermedi isek de bize yaptırıp gönderen firmalar olmuştur.
Toptancılık veya toptancı bulma konusunda ilginizi çekebilir.
Ürünlerimizi web sitesinden inceleyebilirsiniz.
İyi çalışmalar.

www.masterofsilver.com
sales@masterofsilver.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
Sırbistandan Selamlar ! 100% saf kabak çekirdek yağı üretiyoruz . Kullanılan şişe hacimleri 0.25 , 0.5 , 0.75 , 1.0 litre ve dökme .
Soğuk sıkma yöntemi üretimde kullanılır . Isteyenlere hem teknik bilgiler hem de satış fiyatları aktarılır .
BERLO

Yerleşim Yugoslavya / BelgradMeslek Ticaret
Yeni Üye19 yazı
Toptan ariel omo ve calgon ihracati yapmak isterseniz bizimle irtibata gecebilirsiniz

Tel No: 05063341867

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
TOPTAN TEMİZLİK KAĞITLARI İÇİN İRTİBAT NUMARAM 05302476105 RAMİS AYDIN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye98 yazı
Fırınlanmış Köknar Ağacı, Membran Kaplama, Uygun Fiat, 5 Yıl Garantili, Kale Marka Aksesuar Kullandığımız Birinci Kalite İç Kapılarımızı,

Suntalam kutu, MDF üzeri 1. sınıf parlak membran kaplama kapak mutfak dolabı aksesuar dahil,

MDF kutu, MDF üzeri 1. sınıf parlak membran kaplama kapak mutfak dolabı aksesuar dahil,

Ürünlerimizin o bölgelerde satışını yapmak isteriz.
Tarık Buğra ÖZTÜRK

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye74 yazı
biz cafelere restaurantlara iroko agacından masa tablası ve ayak imalatı yapmaktayız ilgilenirseniz detayları ve resimleri gönderirim

bahtiyartur@yahoo.com
0537 436 73 13

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye98 yazı
Depomuzda yüklü miktarda bulunan Ahşap kaplama malzemesi gönderelim fiat uygun. Bu ürün her ülkede satılabilir.

Çeşit metrekare palet sayısı uzunluk genişlik

Arbutus 135.992,0 52 kısa 60 cm - 200 metre 14 cm
Arbutus 2.785,00 1 kısa 60 cm - 200 metre 14 cm
Douglas Fir 164.774,00- 58 uzun 210 cm - 245cm 30 - 33 cm
Douglas Fir 3.225,00 1 uzun 210 cm - 245cm 30 - 33 cm

toplam 306.776,00 metrekare 112 palet

** ayrıca 1 konteyner 52 000 metrekare karışık ürün mevcuttur..
Tarık Buğra ÖZTÜRK

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye1 yazı
Merhaba
Biz ekek iç giyim imalatı yapan bir firmayız. İstanbul içinde toptan satış mağazamız mevcut bu mağaza üzerinden ağırlık olarak arap ülkelerine(cezayir , libya , filistin , fas , ürdün) ve iç piyasaya ürün satıyoruz.
Satışlarımız mağaza üzerinden olduğunu için sadece buluduğumuz piyasa gelen müşteriler ile kısıtlı kalıyoruz , birde bizim gibi bir çok firma olduğu için müşteri potansiyeli dağılıyor(özellikle büyük firmalara gidiyorlar) eğer imkanınız varsa beraber çalışabiliriz.

ilker@ilemor.com
mail adresim üzerinden irtibata geçebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
merhaba fas tunus Cezayir bölgesinde narenciye yetiştiğini biliyoruz biz narenciye üzüm toplamak için hasat etmek için kullanılan bahçe makasları imalatı yapıyoruz elimde stok olarak mal mevcut o bölgede bu malı satacağımıza inanıyorum sadece o bölgeyi bilen birisinin ilgisini bekliyoruz saygılarla 05544663299
bilalgöcen

Yerleşim Türkiye / Denizli
Yeni Üye25 yazı
slm arkadaşlar türkiyede kadın pedi üretiyoruz
kaliteli en uyguna vermek sözuyle ultra ince kadın pedi ortalama 035 cent ve türkiyedeki en kalitelisinden kaliteli

web sitemiz
www.akgulkozmetik.com.tr
info@akgulkozmetik.com.tr
cahit akgul 0532 226 6803

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ymalat
Üye433 yazı
selamlar
sıcak iklime sahip olmasından dolayı
sürülebilir likit ısı yalıtım kaplaması gönderebiliriz.
2008 den beri fason avrupaya üretiyoruz.

2011 den beride kendi markamız ile iç piyasada kullanılmakta

yeni bir teknolojidir.uygulandığı teraslarda ve cephelerde sıcak bölgelerde 8-12 derece içerideki ısının düşmesini sağlar ve konforu artırır.
textüre doku deseni ilede cephelerde yeni bir görsel oluşturarak binaların görünümünü güncelleştirir.

saygılar

msbalfa@gmail.com
mustafa
+90 505 1202200

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Üye433 yazı
selamlar
sıcak iklime sahip olmasından dolayı
sürülebilir likit ısı yalıtım kaplaması gönderebiliriz.
2008 den beri fason avrupaya üretiyoruz.

2011 den beride kendi markamız ile iç piyasada kullanılmakta

yeni bir teknolojidir.uygulandığı teraslarda ve cephelerde sıcak bölgelerde 8-12 derece içerideki ısının düşmesini sağlar ve konforu artırır.
textüre doku deseni ilede cephelerde yeni bir görsel oluşturarak binaların görünümünü güncelleştirir.

saygılar

msbalfa@gmail.com
mustafa
+90 541 745 85 97

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye43 yazı
IMALAT TOPTAN EŞARP YAZMA ŞAL IMALATTICISIYIZ İLGILENIRSENIZ www.karanfil.com
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
selam ben eşofman uzeri imalatçıyım benimle calişmak isteyenle bu numaradan irtibada geçebilirler 00905355729406 şerif kaya
mardin

Yerleşim Türkiye / AvcylarMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar siteye yeni üye oldum elimde serili bir şekilde farklı desen ve modelde çocuk kazaklarım var hepsini ihracat yoluyla satmak istiyorum ilgilenenler bana email atabilir...

mahmuthamallar@gmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar sitenize yeni üye oldum ben elimde serili bir şekilde çocuk kazakları bulunmaktadır ve bunları ihraç etmek istiyorum ilgilenenler bana email atabilir

mahmuthamallar@gmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
Merhaba. Kastamonu'da kapı üreticisiyiz. Kaplama kapı, laminat kapı, ahşap kapı, amerikan kapı, melamin kapı üretimlerini yapmaktayız. E-mail: tosyamarket@yahoo.com
***Bedava Peynir Sadece Fare Kapanında Olur***

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Muhasebe
Yeni Üye99 yazı
arkadaşlar başlığı açan kullanıcının en son yazısı 4 yıl öncesine ait.bilginize.
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis