Merhaba Arkadaşlar,
Ben öncelikle biraz kendimden bahsedeyim.
14 yıldır muhasebe sektörünün içerisindeyim.Şu an bir inşaat firmasında muhasebe müdürü olarak görev yapıyorum.
Ancak hedefim kendi işimi kurmak.Yaklaşık 5 yıldır sürekli araştırma içerisindeyim. yeni ne yapabilirim ???
Çok fazla sermayem yok. Ticareti seviyorum ancak bunun için sağlam sermaye olması gerektiğini düşünüyorum.Şu an için en cazip iş yatırımını(düşük sermayeli olduğundan) internette reklam v.b. şeylerin olabaileceğine inanmaktayım.
Bu düşünceyle hareket ederek bir site oluşturdum. Belki ilk değil ama oalabilirmi diye merak ediyorum.
Çünkü bir çok portalda bu tür bir hizmetin var olduğunu ancak çok yüksek ücretler talep edildiğini gördüm.Bu yüksek ücrette tabiki ziyaretçi sayısının çokluğundan kaynaklanıyor.
bende buna benzer bir hizmet vermek istedim.
Verdiğimi hizmet kısaca şöyle: Firma siteye üye oluyor ve sayı sınırlaması olmadan tüm ürün ve hizmetlerinin bilgilerini fiyatlarını resimlerinin buraya ekleyebiliyor.Her ürünü için dilerse ayrı bir indirim oranıda uygulayabiliyor. Sistemden o ürünün indirim kupununu alıp o firmadan indirimli alışveriş yapma imkanı sunabiliyor.Firma kendisi hakkında bilgiler kampanyalar reklamlar gibi hizmetler sunabiliyor.bu sistemde online alışveriş yok. Sadece alışveriş öncesi bilgi toplayabiliyorsunuz. seçtiğiniz ürünün satış noktasına tıkladığınızda o firmanın iletişim bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. ve firma sektörel adres defterinde yer alabiliyor.
Tüm bu hizmet için bizim firmalardan talebimiz sadece yıllık 50.-YTL
firma kendi kullanıcı adı ve şifresiyle girerek yeni ürün ekleyebiliyor yada mevcut bilgilerini değiştirip güncelleyebiliyor.
yakın bir zamanda bu sistemin dahada gelişebileceği kanısındayım. sade bir sayfa yapısı kullanıcıyı yormadan çabuk sonuç verebiliyor.
şu an sistemde kayıtlı 38 firma ve 155 adet ürün bulunmakta.
Demek istediğim benim böyle bir fikrim vardı ve bunu gerçekleştirdim.şuanda sistem işler durumda
Sizce böyle bir sistem iş yapabilirmi.
Bu sisteme müşteri bulabilirmiyim.
El ilanı ve katalog bastırmayı düşünüyorum. ve bir işyeri açıp ekibimi kurup çalıştırmak ve türkiye genelinde bayilik vererek gelişmeyi düşünüyorum.
Eğer bu siteyi inceleyip fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
şimdiden çok teşekkür ederim.
sitenin adı:
http://www.bulgit.comwww.bulgit.com