Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hotdog Sosisli Arabası

BaşlatanaybaTarih06/11/2009 00:02:00Yorum52

İlk mesaj
ARKADAŞLAR AŞAĞIDA Kİ ŞEKİLDE ARABA İMALATI YAPIYORUZ ARABALAR BİSİKLETLİ OLUP İSTEDİĞİNİZ YERDE SATIŞ YAPABİLİRSİNİZ. BİR HOTDOG UN MALİYETİ KALİTELİ ÜRÜN KULLANIRSANIZ 0.55 KRŞ 1TL YE BİLE SATSANIZ 0.45 KURUŞ KALIYOR Kİ GÜNLÜK 100 SATIŞ EVİNİZİN ÖNÜNDE BİLE OTURSANIZ YAPABİLİRSİNİZ.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
52 yorum
selamlar ayrıntılı bilgiler ve fiyatını e mailime gönderirseniz sevinirim. tam aradığım araba. erdoganbasar1@hotmail.com
kara kışa dayanan bahardan korkar mı hiç...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama

MERHABA,
BU TÜR BİR ARABA ARIYORDUM ,HOŞUMA GİTTİ GÖRÜNTÜSÜ.FİYAT VE DETAYLI BİLGİYİ aerdogan@hotmail.com MAIL ADRESİME GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM.
TEŞEKKÜRLER,
ADEM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
arkadaşlar tezgahın izmir teslim fiyatı 2000tl dir resmin birebir aynısıdır sadece çevresine reklam band ı yaptıracaksınız

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Merhaba,
pişirme nasıl ,hangi sistemle yapılıyor, kaç haznesi var ,arabanın iç kısmı nasıl,depolama vs imkanı nedir anlaşılmıyor?
Detaylı bilgi yazarsanız ,resim koyarsanız memnun olurum.
teşekkürler,
Adem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
hotdog arabasını nasıl görebilirim izmirdeyim bu numaradan ulaşırsan sevinirim05558170600.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
merhaba!ben sizden bu tür bir hot dog arabasının en ucuza ne kadara mal olacağını ve ayrıntılarını rica ediyorum.birlikte çalışmak dileklerimle.
hg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Ayba bu girişim güzel bir olay az sermaye ile yapılacak bir iş bu konuyu bizlerle paylaşman hoş oldu.Arkadaşlar zamanla sizinle irtibat kurarlar.Yazınızı gündemde tutun ve daha detaylı bir şekilde düzenlerseniz insanlar bilgileri net alırlar.İşlerinizde başarılar diliyorum.Antalyadan Minik Dev Üretim ve Pazarlama

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
merhaba arkadaşım bana mail olarak fiyatları ve araç çeşitlerini araçların detaylarını kaç gözü var neyle çalışır gibi bilgilerini gönderirsen seninle iletişime geçerim. c.akyuz@hotmail.com yada 0 541 2565323 telefonum

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
kendi ürettiğiniz arabaların resmını koyarsanız cok daha acıklayıcı olur, sn. ayba..

fiyatı uygun alınabilir, iletişime gecersenız gorusmek isterim..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
evet arkadaşlar bu ilanı vereli işlerden pek giremedim anlıyorum ki pek çoğunuzun ilgisini çekmiş.Ben bu işi izmir de yapıyorum belki izmir de yaşayanlarınız güzelyalı sahilinde veya alcancak tarafında beni görmüştür.kırmızı bir arabayla hatta denk gelirseniz koniks dostu olarak selam verip arabayı inceleyebilirsiniz.gelelim iş durumuna bazı günler 50 bazı günler 400 hotdog satışı oluyor.hotdog başına 50 kuruş kalıyor gerisini siz hesap edin.Yazan arkadaşlara cevap veremiyorum ama güzel ve kullanışlı bir arabam var. çevreden de temizlik ve dizaynı ile ilgili çok güzel tepkiler alıyorum.başka sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım tel 0545 642 16 22

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Arkadaşlar Hot Dog arabası ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim. Mail adresim hdemiray34@gmail.com
YYA

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
arkadaşlar bu arabanin fiyatı ve ne kadar zamanda teslim edildiği konusunda bilgisi olan varmı lütfen bana mail atabilir misiniz. ayanmurat@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ayba
ARKADAŞLAR AŞAĞIDA Kİ ŞEKİLDE ARABA İMALATI YAPIYORUZ ARABALAR BİSİKLETLİ OLUP İSTEDİĞİNİZ YERDE SATIŞ YAPABİLİRSİNİZ. BİR HOTDOG UN MALİYETİ KALİTELİ ÜRÜN KULLANIRSANIZ 0.55 KRŞ 1TL YE BİLE SATSANIZ 0.45 KURUŞ KALIYOR Kİ GÜNLÜK 100 SATIŞ EVİNİZİN ÖNÜNDE BİLE OTURSANIZ YAPABİLİRSİNİZ.

zy

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
aslında süper iş,zamanın ve uygun mekanın olacak ,müthiş müthiş...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
güzel bir iş...
www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
detaylı bilgi alabilir miyiz?

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Gyda
arkadasım varsa farklı model resım falan detaylı bıseyler gonderebılır
deniz_atun@hotmail.com
ultrAslan

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Y?siz
Ürün resimlerini ve fiyatlarını gönderirseniz sevinirim...
hdilhan@hotmail.com

Saygılarımla
Hasan İLHAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Oldukça hoş bir tasarım herkes genel olarak fiyatına takılmışken ben başka bir hususu sormak istiyorum size kendiniz İzmirde bu işi yaptığınızı ifade ettiniz peki bu işin yasal kısmı hakkında aydınlatırmısınız bizleri?

Aldık pedala basıp yollara düşmek sözel açıdan kolay olsada İstanbul gibi yerlerde yarım saate tepemize binecektir zabıtalar, benim kafama takılan husus daha ziyade bu yönde aydınlatırsanız çok sevinirim.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
zabita,ruhsat gibi konular aracı imal edeni alakadar etmez.siz yurtdısından araba alırken satıcıdan Türk plaka konusunda yardım mı istiyorsunuz?
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat