Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bir Çıkış Yolu Nasıl Bulurum

BaşlatanecobanTarih25/10/2009 03:07:56Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
sevgili koniks.com dostları...
artık derleşeçek dostta kalmadı
ben 42 yaşında evli biri 13 diğeri 7 yaşında bir babayım hiç bir zaman param olmadı bunuda kendime dert etmedim tek sorunum toplumsal sorunlardı
bundan dolayı 1998 yılına kadar bir siyasi partide hizmet ettim (yani yalın ayaklık yaptım) bununla beraber bir konut kooperatifi kurdum kendim gibi düşük maaşlı insanları ev sahibi yapaçağım diye ama kendi arkadaşlarım kooperatife tiçari işletme mantığıyla yaklaşınça 2 yıl dayandım
ayrıldım
ve kimsesiz düşkün özürlü yardıma mühtaç insanlara yardım etmek hep idailimdi onun için bir kardeşimle bir dernek kurduk ama ben ekonomik imkansızlıklardan devam edemedim yaradana sonsuz şükür o dernek sıkıntılar içinde olsada değrli kardeşim hayretin sayesinde yürüyor
bundan 3 yıl önçesine kadar kıt kanaat yaşıyorduk cenabı ALLAH kimseye yaşatmasın diyeçem kaderde versa yaşıyor insan
kızım adını bile düymadığımız bir hastalığa yakalandı beyinçik ataksi çok zor bir hastalıkmış elde avuçta olmayınca kıredi çekerek sağa sola koşmaya başladım ssk.lıda olsam burası türkiye
epey borçlandım ama önçe kızımın sağlığı sanırım her babada bunu yapar
elhamdülillah kızım %95 çivarında iyileşti sıra kıredi ödemelerine geldi 810tl. maaş 330tl. kira mümkün değil ödenmiyor sağ olsun babam birkaçtane borç aldığı inek vardı onları sattı yetmedi zaman kazanmak için kırediyi kırediyle kapattım olmadı dayım çok zengindir ama kendine kayın peder aynen öyle çok dostum vardı çok arkadaşım vardı daha doğrusu ben öyle zanediyormuşum malesef hiç ama hiç kimsem yokmuş
23 martta çaresizlik içinde şuursuzça yaptığım bir hatadan dolayı işsizde kaldım
karpuz satmaya çalıştım bilmediğim için 4800tl. çarpıldım kuru fasülye satmaya çalıştım anlamadığım için ithal mal vermişler zararına sattım diyeçeğim kuçağımda 58,500tl. borçla ortada kaldım
tek çare diye düşündüğüm böbreğimi satayım diyorum ben böyle bir sakatlık yapmadan
sizden tek isteğim sadeçe ALLAH rızası için olayı çitdiye alıp fikir vermeniz eğer varsa bir çıkış yolu göster meniz
şimdiden ilgilerinize sonsuz teşekürler
ALLAH'a emenet olunuz
yazılarınıza çevap yazamasam lütfen hakınızı helal edin çünki pek kılavyeyle aram iyideğil
erol çoban

Yerleşim Türkiye / SelcukMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Üye149 yazı
allah yar ve yardımcın olsun .
Sanmaki Sende Dert Var Sendeki Derdi Nimetten Sayanlar Var.

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Bu yazıdan çıkaracağımız sonuç ; İflah olmaz bir iyiniyetlisiniz. Böbrek satmak kadar kötü bir fikir olamaz. Daha sonra ne olacak ?

Siyasi parti, kooperatif , dernek , karpuz ve kuru fasülyeden sonuç alamadıysanız daha sonra başka şeylerden de alamayacaksınız demektir.

Bence hayat görüşünüzü ve yaklaşımlarınızı değiştirip kendinizi bir konuda iyi olmaya kanalize edin. İyi olabileceğiniz herhangi bir konuda . . .

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye413 yazı

Merhaba..

İstanbul'da öğretmenim. Bir süre önce bende bir kaç işe girdim ve battı bazı sebeplerden. 4 yıllık öğretmenim ama daha bir maaşımı tam olarak cebime koymuşluğum yok maalesef.

Borçluluğun az çok (sizin kadar borcum olmasada) bilirim. Size küçük bir teklifim olacak.

Öğrencilerimle beraber 2 yıldır bir şeyler alıp satıyoruz. Kimi zamana börek çörek kimi zaman çorap tişört...

İki yılda sınıfımızın bir çok ihtiyacını karşıladık. Bu sene de sırf gezi düzenliyoruz.

Bu sene parfüm, sihirli yumurta, kurbağa, atkı, bere vs... satıyoruz.

Eğer ucuz parfümler (100 ml lik), sihirli kurbağalar, sihirli yumurtalar (bu ürünler internet sitelerinde 25 tl ye kadar satılıyor) satarım derseniz gönderebilirim.

Hatta ilk başta sermayeniz olsun diye bir paket yapıp ücretini daha sonra vermek üzere gönderebilirim. Satışlarını çok kolay yapacağınıza inanıyorum. Sattıkça ödersiniz...

İlgilenirseniz fiyatları gönderebilirim.
www.ithalurun.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye70 yazı
1-Eşinizin süt kullanarak yaptığı poğaçaları akşam okul çıkışlarında satın.
2-Bir çantaya koyduğunuz kalem çeşitlerini tenefüslerde öğretmenler odalarında satın
3-Gayrı resmi kooparatif gibi 5 kişi bir araya gelip 10 dairelik inşaat yapın.5 ini satın diğerlerini paylaşın.
4-Yumurta işiyle ilgilenin.
5-İş bulma kurumuna kayıtlı işssizseniz kalebodur döşeme kursuna yazılın.(Halk eğitim merkezlerinde veriliyor)
6-1.maddeyi gözleme olarak sabah 6 30 -8 30 arası uygulayabilirseniz iyi para olur kanaatindeyim.Mevla yardımcınız olsun

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?retmen
Yeni Üye9 yazı
ilginize teşekürler
sayın selçuk akın bey
tahmin ettiğim kişiyseniz
bereaber aynı şierkette çok çalıştık
aykut atıl ertğrul'la beraber çalışıyordunuz yanılmıyorsam

neyse değerli arkadaşlar kardeşimin bir hunday h100 kamyoneti var aylık 500tl. taksitli taksidini ödeyebilirsen
al kulan der bu imkansızlıklar içinde değerlendirmem mümkünmüdür

Yerleşim Türkiye / SelcukMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Allah yardımcın olsun ecoban,ne söylenebilir ne yazılabilir bilmiyorum.Ama herşeyin başı umut,herşeyini yitirebilirsin ama umudunu asla..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye9 yazı
doğru söylüyorsunuz sayın ceryilmaz
ALLAH hepimizi yolundan ayırmasın sabır versin

Yeni Üye21 yazı
sevgili ecoban arkadaşım; bu yazdıklarınız sadece sizin başınıza geldiğini düşünmeyin. ve buna artık inanıyorum ki; bir yerden dert başlıyorsa ard arda sorunlar, borçlar, bataklar peşini kovalıyor. öncelikle yazdıklarınızın bir kaçı başıma gelmiş biri olarak şunu söyleye bilirimki. öncellikle kötü şeyler, böbrek satmak, soygun yapmak , intahar gibi şeyleri düşünmek sana zaman kaybından fazlası kazandırmaz. bizler sadece burada deneyilerimizi ve önerilerimizi paylaşabiliyoruz. diyeceğim şu ki; varlıklı akrabalarınız damarlarını bulun ve size süresiz borç vermelerini sağlayın. elinizdeki mevcutlarınızı sataya çalışın, allah sağlık verdiği sürece hepsini baştan yapabilirsiniz. gerekirse kiradan çıkıp anne- babanızın yanına taşının. sağlıklı düşünmeniz lazım. şunu unutayın ki; elinize para geçerse mutlaka ufakta olsa tüm borçlularınıza ödeme yapın. faiz işleyen borçlarınız varsa faizini sabitlemeye çalışın. borçlularda ve borçtan kaçmak size zaman kazandırmaz aksine faizi işler insanları kızdırırsınız. onlarla konuşun durumunuzu anlatın. unutmayın insanların mutlaka kalplerinde yumuşak bir yer kalmıştır. Allah Yardımcınız olsun.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir

Yerleşim Türkiye / Bursa YnegölMeslek Serbest meslek
Üye906 yazı
ECOBAN ARKADASIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞAALLAH BİZİM GİBİ İNSANLARIN DOĞRU ADAM SALLANIR AMA YIKILMAZ DİYE BİR SÖZ VARDIR HAYATIMIZIDA VE BU ÇOK DOĞRU BİR TESPİTTİRSİZ DOĞRU OLDUKÇA VE GÜZEL BİR HEDEF TE VARSA BUNU UYGULAMAYA GEÇİN BAK NE GÜZEL DİYORSUN KARDESIMIN MİNUBUSU VAR DIYE BU SANA BIR SERMAYE İNAN BANA BURADAKI ARKADASLARDA KATILACAKTIR BIR ÇOĞUMUZ BIRAK KARDESLE İŞ YAPMAK YERİNE KIMSE KIMSEYI TANIMIYOR BILE ARKADASIM SEN GUZEL KARDESININ ARABA FIKRINE SAYGI DUY VE AL ONU EN AZINDAN İŞİN BİR UCUNDAN TUTMUS VE BASLAMIS OLURSUN BULUNDUGUN YERDEKI TOPTANCILAR VARDIR AMA TEKSTIL AMA BAKLIYAT YADA ANLADIGIN BİR İŞ GIT VE DURUMUNU NET BIR SEKILDE ANLAT VE YARDIM İSTE YILMA AMA SENI SALLAMAYACAK İNSANLAR ÇIKACAKTIR BUNLARA KULAK ASMA DEVAM DOGRUYU BULANA KADAR DEVAM ET ALLAHIN İZNİ İLE BİRŞEYLER ÇIKACAKTIR KARSINA SELÇUK KONYA SELÇUKMU ? KONYAYSA TEKSTİL PAZARINDA BIR ÇOK ESNAF VAR DURUMUNU ANLAT VE YARDIM İSTE GEREKIRSE ARABAMIN DEGERI SUDE VE ONA GORE SERMAYE VERIRLER SENDE SATAR ÖDERSIN BIR SEKILDE İŞ BAŞLAMIŞ OLUR ARKADASIM UMARIM BIR KATKIMIZ OLMUSTUR SELAMLAR.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye438 yazı
Eçoban nerde yaşadığınızı belirmemişsiniz ama size iki iş önerebilirim:
1-Şapka baskı makinesi bu makine fiyatının bu sitede 596-tl promosyon işinde çevreniz varsa çok fazla sermaye gerktirmeyen bir konumda bu işi yapabilirsiniz. http://www.teknofinal.com/index.php?Kid=25
2-Kupa baskı makinesi bu makineninde fiyatı 373-tl bunuda promosyon işinde çevreniz varsa çok fazla sermaye gerektirmeyen bir konumda bu işide yapabilirsiniz.Bunun siteside http://www.teknofinal.com/index.php?Kid=23 bakabilirsin.
3-Galoş Üretebilirsin bunun makine bedeli elle olan makinesi 500-750-tl arası hammadesi için 400-tl gider yani 1000-tl sermaye ile bu işede girbilirsin bu işin detayları ise
1 koli galoş 1000 ad.galoşdan oluşur.bunun piyasa fiyatı hastanelere,kreşlere,gıda imalatçılarına satarsan 17.5-tl civarında ama toptan satarsan 15-tl civarında gidiyor.
1 koli galoş üretimi için 2kg naylon*3tl=6tl
200 gr lastik= 1tl
elektrik 1tl
yaklaşık toplam üretim rakamı 8 tl mal olur ama 15 den aşağı satmazsın eğer elini hızlı alıştırbilirsen çoluk çocuk beraberce yaparsanız günde 5-7 koli üretirisniz.kolisinde sana en az 7tl kalır*5=35tl günde ayda 35*30=1050-tl yapar bu iş emek yoğun bir iş bunu çocuklarında yapabilr.Bu konu ile ilgili makine ve diğer konularda da bu siteye bakarsan ve durumu iyice inceleyerek haraket edebilrisin.http://video.google.com/videosearch?hl=tr&q=galo%C5%9F+%C3%BCretim+makinas%C4%B1&revid=1929850632&resnum=0&um=1&ie=UTF-8&ei=0T3YStD5HY-QsAbjvezeBg&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCEQqwQwAw#
Sizlere önerebileceğim iki iş bakın inceleyin ypabileceğinize inanıyorsanız başlarsınız.Sizlere en güzel günler görmeniz dileğiyle Antalyadan Selamlar Minikdev Üretim ve Pazarlama K.Gökbudak:0-507-2824413 den ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
eyvALLAH derdimizle kafa yoranlara

Yeni Üye21 yazı
mdkerim arkadaşım, ecoban arkadaşa en somut yardımı gördüğüm kadarıyla siz yapıyorsunuz. sizi kendi adıma tebrikederim. ecoban arkadaşım eger cebinde son sıkımlık bi barutun kalmışsa mdkerim arkadaşa kulak vermeni tavsiye ederim. saygılarımla
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir

Yerleşim Türkiye / Bursa YnegölMeslek Serbest meslek
Yeni Üye9 yazı
mdkerim kardeşimin teklifine baktım çok güzel
inan enesefe kardeşim geçen hafta 18 liralık su faturamı yatıramadım iki aydır internet faturasını'da yatıramadım yakında bu guzel paylaşımlarada
katılamıyaçam durum bu kardeşler
mümkünse hapinizden özel DUA riça edeçeğim
şuanda başka yapılaçak birşey kalmadı mevlam ne eylerse güzel eyler
kimbilir yarına ne olur kimbilir
hepiniz sağlıçakla kalın

Üye458 yazı
syn mdkerim arkadaşım birçok yerde yorum ve önerilerine rasladım yararlı olduğu kadar samimi ve iyi niyetli buldum önemli olan da bu değilmi zaten yaşınız kaç bilemiyorum ama size benimle aynı düşüncede olan arkadaşlarım adına teşekkür ederim Allah yolunu açık etsin.
Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Samsun AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
selamlar ecoban kardeşim,allah yardımcın olsun inşallah bu zor durumdan çıkarsın.kurban olduğum mevlam ben kulumun rızkını kestiğim gün canınıda alırım diyor,onun için siz çaba gösterin allah mutlaka bir çıkış yolu gösterecek ,mutlaka bir şeyler vesile edecektir.kul daralmayınca hızır yetişmez.maneviyatınızı sağlam tutarsanız mutlaka rahata ereceksiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye102 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ecoban
sevgili koniks.com dostları...
artık derleşeçek dostta kalmadı
ben 42 yaşında evli biri 13 diğeri 7 yaşında bir babayım hiç bir zaman param olmadı bunuda kendime dert etmedim tek sorunum toplumsal sorunlardı
bundan dolayı 1998 yılına kadar bir siyasi partide hizmet ettim (yani yalın ayaklık yaptım) bununla beraber bir konut kooperatifi kurdum kendim gibi düşük maaşlı insanları ev sahibi yapaçağım diye ama kendi arkadaşlarım kooperatife tiçari işletme mantığıyla yaklaşınça 2 yıl dayandım
ayrıldım
ve kimsesiz düşkün özürlü yardıma mühtaç insanlara yardım etmek hep idailimdi onun için bir kardeşimle bir dernek kurduk ama ben ekonomik imkansızlıklardan devam edemedim yaradana sonsuz şükür o dernek sıkıntılar içinde olsada değrli kardeşim hayretin sayesinde yürüyor
bundan 3 yıl önçesine kadar kıt kanaat yaşıyorduk cenabı ALLAH kimseye yaşatmasın diyeçem kaderde versa yaşıyor insan
kızım adını bile düymadığımız bir hastalığa yakalandı beyinçik ataksi çok zor bir hastalıkmış elde avuçta olmayınca kıredi çekerek sağa sola koşmaya başladım ssk.lıda olsam burası türkiye
epey borçlandım ama önçe kızımın sağlığı sanırım her babada bunu yapar
elhamdülillah kızım %95 çivarında iyileşti sıra kıredi ödemelerine geldi 810tl. maaş 330tl. kira mümkün değil ödenmiyor sağ olsun babam birkaçtane borç aldığı inek vardı onları sattı yetmedi zaman kazanmak için kırediyi kırediyle kapattım olmadı dayım çok zengindir ama kendine kayın peder aynen öyle çok dostum vardı çok arkadaşım vardı daha doğrusu ben öyle zanediyormuşum malesef hiç ama hiç kimsem yokmuş
23 martta çaresizlik içinde şuursuzça yaptığım bir hatadan dolayı işsizde kaldım
karpuz satmaya çalıştım bilmediğim için 4800tl. çarpıldım kuru fasülye satmaya çalıştım anlamadığım için ithal mal vermişler zararına sattım diyeçeğim kuçağımda 58,500tl. borçla ortada kaldım
tek çare diye düşündüğüm böbreğimi satayım diyorum ben böyle bir sakatlık yapmadan
sizden tek isteğim sadeçe ALLAH rızası için olayı çitdiye alıp fikir vermeniz eğer varsa bir çıkış yolu göster meniz
şimdiden ilgilerinize sonsuz teşekürler
ALLAH'a emenet olunuz
yazılarınıza çevap yazamasam lütfen hakınızı helal edin çünki pek kılavyeyle aram iyideğil
erol çoban

Bildiğiniz yoğurt mandıraları boya fabrikaları krem deterjan üreten deterjan fabrikaları ve çiçek yetiştiricileri ve gıda maddesi satıcıları ile irtibata geçerseniz günlük 1000 adet 2 kg lık 3 kg lık 5 kg lık 18 kg lık olmak üzere herhangi birisinden sipariş alabilirseniz adedinde 5 kuruş kazanma garantisi ile siz günde 50 TL ayda 1500 TL kazanabilirsiniz.
Partili ve dernekci kooperatifci dostlarınızın size bu konuda tanış iş yerleri bulmalarını tavsiye etmelerini isteyebilirsiniz.
Eğer bu tür plastik kova siparişi alırsanız bizimle irtibat sağlayın sizin siparişinize göre ürün size veririz.Sizde kazanırsınız alanda kazanır.üretende kazanır.Çok yönlü kazanç imkanı vardır.
mehmet sarı Burçlu plastik firması
05318897011
Burç Şahinbey Gaziantep
Not:Siparişler peşindir.
Asla veresiyesi yoktur.
Bu ürünün üretilmesi için
1.sınıf kaliteli % 25 akışkanlıkı ham granül temin edilebilirse
uygun fiyattan satın da alabiliriz.garanül karşılığında üründe üretebiliriz
4 lü olastik komidinlermizde vardır.
Bu ürünümüz de kalitelidir ıraka ihraç edilmektedir.
Siz bu ürün konusunda da ülke genelindeki pazarcılara mutfak eşyası satıcıarına bu üründen ayda 1000 adet satsanız adedinden 1 TL kazansanız ayda 1000 Tl kazancınız olur.Çevrenizin çevresinden ilgi bilgi alın değerlendirin.En azından bu ürünlerimizi tanıtın sitelere ilan verin bizden alın satın kazanın.
iyibiri iyibirinsan
iyibirisbilgisi
www.inansayticaret.com
iyibirisbilgisi@gmail.com
msn iyibirisbilgisi1@gmail.com
skype iyibirisbilgisi
KOLAY KAZANÇ LİNKİ TIKLA ÜYE OL KAZAN ÜYE BUL KAZAN KAZANDIR.
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Yeni Üye44 yazı
Edipcan Bey , diyelim ki böbreğinizi sattınız ve kurtuldunuz. 25 yaşına geldin bir işte battın. O zaman mideni mi satacaksın ? Şunu unutma kazanacağın paralar böbrek yapmayacak ama organların yerinde durursa sana para kazandıracak. Sağlıksız bir insan nasıl para kazanabilir ? Gencecik insan ne üretebilirim diye düşün . Savaş . Araştır. Kalk ayağa . Yakışıyor mu hayata başlamadan pes etmek.

ecoban arkadaşım. Sende kalk ayağa. Bin kere yenilsende mücadele etmek zorundasın. Hacıyatmazları bilirsin . Yatar ama yine kalkar. İki çocuğu olan adam bin kere de düşse kalkacak. Cesaretlen. Bu hayatta birileri kazanıyorsa demek ki kazanç yolları var demektir. İmkansızlıklar içerisinde başarı elde edenlerin sayısı oldukça fazladır. Yenilmek çok normaldir. Ama mücadele etmeden yenilmek asla olmaz. Mücadelene devam et. Bir öl bin kez diril. Üstündeki ölü toprağını at. Başarı dikenli yoldur , ateşten gömlek giymek ister. Sen o gömleği giy ve devam et. Her gecenin bir sabahı vardır. Sabah olması senin elinde. Bütün yaklaşımlarını ve hayata bakışını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim. Sana başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye310 yazı
Edipcan, madem ucuza veriyorsun, ikisini de sat, sürümden kazanırsın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye17 yazı
ecoban abi forumu baştan aşağı okudum aslında bu forumda senin çıkış yolunda hazır diyebilirim.
Öncelikle sermaye gerektiren ve bilmediğin işi yapmıcaksın.
Bir akrabanın sana pikabını verebileceğinden bahsetmişsin bu senin işe başlangıç adımın olsun.
Bu pikapla nakliye yapabilirsin küçük nakliyeler olur ama sıcak para olur dönürürsün parayı.Aracın olduktan sonra nakliye muhakkak bulursun hiç olmadı bir nakliye firmasına durumunu anlat sana yük bulacaktır zaten bir yere bir kere yük buldunmu ordan dönüş yüküde bulursun farzetki istanbula yük taşıdın malı teslim ettin ordan dünüştede nakliyecilerin çok olduğu yerler var bulunduğun şehre yük bakarsın yada yakın bir şehre dönüş yükünüde bulursan giderken anlaştığın paradan ayrı dönüş yükünün parası sana kalmış olur.Sebze halleri,fabrikalar aklına gelebilecek heryerde nakliyeye ihtiyaç vardır hiç bulamadınmı o zaman evden eve nakliye yaparsın ama dediğim gibi bir yük bulursan gerisi gelir emin ol.Bunun yanısıra zaten seyahat edeceğin için gittiğin yerlerde araştır.Bulunduğun yerde ne var çok olarak yetişen onu sat örnek vereyim Benim tanıdığım bir abim var pikabı var BMC ben ona yük veriyorum bu sırada tanıştık ve tüm geçimini bu pikaptan sağlıyor durumumda iyi çok şükür diyor.Buradan İstanbula giderken buralarda zeytinyağı çoktur ve ucuzdur burdan giderken eğer boş yeri varsa orda anlaştığı bir kaç kişi var onlara ***ürüyor zaten gidecek burdan 5 tl alıp orda 8-9 tl ye veriyor ekstradan ticaret yapıyor ve bundan da para kazanıyor.

İkincisi yukarıdaki işi yapmak istersen ekstrada hocam sana yazısında biraz sermaye yapabilmen için açık parfüm gönderebileceğini belirtmiş buda size ayrı bir çıkış yolu olur bunları satabilecek bir dükkanınız olması lazım ama sanırım yok.Eşinizin ev hanımları yada bayan çevresi vardır muhakkak alacağınız parfümler bayanlara yönelik olsun alın hocamdan o parfümleri satmayın gittiği yerlerde yada katıldığı kadın günlerinde misafirlikte sohbette vs. numune olarak tanıtın eğer beğenirse ürünü sipariş edin hocam size göndersin bir nevi AVON bayiliği gibi.
Ama tüm bunları yaparken bir tek şeye çok dikkat edin parayı 1 lira bile olsa boşa harcamayın.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Keşke elimizden gelen birşey olsada yapsak diğer arkadaşların yazılarına kaılıyorum. Ama beklemek yerine birşeyler Yapmaya başlasan iyi olur.
i.Murat

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Tekstil
Yeni Üye36 yazı
Allah yardımcın olsun kardeşim imkan olsada birşeyler yapabilsek

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye44 yazı
Vay anasini ulkemde issizlik borc kol geziyor insanlar bobreklerini satisa cikariyor,ortalik yangin yeri...Sayin basbakan birak su sanal sorunlari asil sorun icimizde,insanlar olmus bitmis aglayani yok...Guzelim ulkem ne hale geldi,benim yalniz ve guzel ulkem

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mobilya
Üye310 yazı
Ecoban abiniz 2 senedir yazı yazmamış..
Boşuna parmaklarınızı yormayın isterseniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye118 yazı

Millet böbreğini satıyor Allah sonumuzu hayır etsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye162 yazı
ÜSTADIM SANA İKİ ŞEY SÖYLÜYECEĞİM

1-)ALLAH HİÇ BİR KULANA KALDIRAMIYACAĞI YÜKÜ VERMEZ...
2-)BU DÜNYADA İNSANIN RISKI BİTMİŞSE..ÖNCE TOPRAĞA KOYARLAR SONRA ÜSTÜNE 9 TAHTA SERERLER..ANLATABİLDİMMİ KISACA ÖLÜR

SİZ ŞUAN HAYATTAYSANIZ EĞER DEMEKKİ ALACAK NEFESİNİZ YİYECEK LOKMANIZ VAR..ALLAH RIZKINIZI KESMEMİŞ RISKINIZ BİRYERLERDE BUNU ARAMAK SİZE KALMIŞ ARAYIN VE BULUN.........
SAKIN AMA SAKIN BÖBREK VS GİBİ ŞEYLERİNİZİ SATMAYIN...GERÇEK İHTİYAÇ SAHİBİNE VEREBİLİR HAYAT KURTARABİLİR AMA SATMA OLURSA ASLA YAPMAYIN..ÇÜNKÜ BU BENDENLER BİZE EMANET NASIL TESLİM ALDIYSAK ÖYLE VERMELİYİZ GERİYE...

SİZ RIZKINIZI ARAYIN VE BULUN BİRYERLERDE SİZİ BEKLİYOR MUTLAKA....
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye138 yazı
Ben yardımcı olucam sana.Sana verecekleri o H-100 ü al.
Daha sonra bana ulaş paraya sermayeye felan ihtiyacın yok.Başlangıç olarak 20 tl mazot koyarsın arabaya.Başladığın ilk gün para kazanacaksın zaten.Araba ve cep telefonun yanında dursun yeter.
Özelden telefon numaranı gönder bana arayayım seni.

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Üye300 yazı
Ne üzücü bir durum... Allah kolaylık versin üstadım. umarım en kısa sürede bir çıkş yolu bulursun. Nekadar erken harekete geçsen o kadar karlısın bence.
Ülkemizde vatandaşın düştüğü duruma bak, bizim siyasilerimizin durumuna bak... Dış ülke liderliklerine soyunuyorlar milletin parası ile... Ülke hayıra gitmiyor bu bir gerçek....
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye24 yazı
Al benden de o kadar..
Bittim..
İş arıyorum yaş 36 iş vermek istemiyorlar..
Bazı sağlık sorunlarım var her işte çalışamıyorum.
Bel fıtığı başlangıç düzeyindeymiş.. Dinlenirsem birşey yok.. 15 dk yol yürüsem ağrımaya başlıyor.
Doktor kendine dikkat et ağır kaldırma dedi.. Abarttık sanırım.. Şimdi kaslarda zayıflamaya başlamış..
Onu geçtik Trafikte tartıştığım bir adama iki tokat yüzünden 1000 adli para cezası aldım.. Sabıka kaydı gözüküyor.
Anlamadığım iş yoktur. Makina ressamlığı mezunuyum.. (solidworks, autocad, cimatron ile çizim yapabilmekteyim ) Uzun ara verdk başka iş bulunca..
GSM teknisyenliği (montaj ve survey) işlerininden büyük tecrübe kazandım. Uzmanıyım diyebilirim.
Baba mesleği marangoz, usta değilim ama kalfalık seviyesindeyim..
Ara sıra boya badana işleri gelirse yapıyorum.. Ama çok zorlanıyorum.. Eğil kalk, tavan mahvediyor..
Şoförlükte uzun yol tecrübem çok fazla. 4x4 araç üzerime zimmetli idi, bedford kamyon araç kullandım.
Biraz öğretilirse ve sabredilirse her türlü CNC tezgahı kullanabilirim..
Her türlü ahşap oyuncak yapabilirim. Teçhizatım, mini makinelerim var..
A sınıfı müşterisi olan bir aydınlatma mağazasında satış ve destek bölümünde çalıştım..
Orta kademe yöneticilik yaptım. 1997-98 yıllarında Kalite kontrol biriminde firmanın ürünlerini önceki yıla göre %30 daha sağlıklı ve firesiz üretmesini yapmasını sağladım.
Fırsat verildiğinde daha fazlasını bile yaparım fakat ne hikmet ise 15 aydır işsizim.
Bu psikoloji sayesinde hiç bir işi bilmiyorum. Sanki hiçbir mesleğim yokmuş gibiyim..
önceden bir telefon ile baz istasyonunun her işini yaptırabilirken, şimdi tonla para versem hiç birşey yaptıramıyorum.. Çocuklara yönelik bir ürün tasarladım. İlk Parçasını üretmeye gittiğim yerden az kaldı dayak yiyecekken kovuldum. Parçayı üretmeyi başaramadılar ama paramı aldılar..
Şimdi toplumdan uzaklaştım.. Kadere küstüm.. Özgüvenim kalmadı.. Çevrem hiç yokmuş..
Temizlik işçisi, market elemanı, mobilya mağazasına vs yerlere başvurudm ama hep olumsuz cevap aldım..
İş aramaktan bile korkuyorum. İş kurmak için oturduğum evi satarak daha az parayla başka bir ev alarak
kalan parayla bir iş kurma fikrim oldu. Tamirat işleri yaparım.. Sıhhi tesisat, Elektrik, Mekanik, Beyaz eşya..
Hırdavat malzemelerini çok iyi tanırım. Hırdavat dükkanı açmayı bile düşünmüştüm.. Ama ailemin üzerine kayıtlı. Ölmeden vermezlermiş. Ama 2 kardeşime gözlük dükkanı, kız kardeşimin eşine AVMde tabaco dükkanı için haklarına düşecek dükkanı ipotek ederek kredi çektiler..
Şimdi bu çıkmazlardan kurtulmak için bir mucize bekliyorum. İntihar edecek kadar gücüm ve yüreğim yokmuş.
aldemir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yleti?im
Yeni Üye15 yazı
maşallah her iş elinizden geliyor biraz asabilik var galiba bide aşırı duygusalız .. allah yardımcınız olsun ama anlamadgım bu kadar meslek var neden tutunamadınız kardeşlerinizin yanına taakılın bence ilk etapta biraz güven gelir size bence .............
4455

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye25 yazı
Ben değil ama bir arkadaşım evde ailece kese kağıdı yapıp pazarlara satıyor.Tüm aile bu işi yaparsanız çok yorucu sıkıcı ama bildiğim kadarıyla güze lgetirisi olan bir iş..Kostik ve gazete kagıdı buluyorsunuz bunu kese kağıdı yapıp pazarcılara satıyorsunuz.Kostikle unu karıştırıp yapıştırıc olarak kullanıyosunuz kokusu berbat ama şu durumda sermayeniz yoksa yapabileceğiniz bir iş.Mahallenizdeki pazarcılarla esnafla görüşün yapsam alırmısınız şeklinde tamam derlerse işe başlayın kilosu 1 tl den satılıyor sanırım.100 tanesi falanda 1 kilo geliyor.Siz dışarda çalışırken ev halkıda oturup kese kağıdı yapsa en kötü ihtimalle 30 tl bi para girer günlük eve.Eve iş veren atöylelere falanda bakın.Siz tek başınıza birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama eminim ailenizde yardımcı olmak isteyecektır.Onlarda 3 5 kuruş katkı yapmış olur.Allah yardımcınız olsun.Keşke iyi durumda olan bir hayır sever çıksada size uygun bir iş verse.Bir söz vardır karanlığın en yoğun olduğu saat sabaha yakın olandır diye.Umutsuzluğa kapılmayın.
Oyun bitince şahta piyonda aynı kutuya konur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im