Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yeni Bir İş Kurmak İsteyen Sermaye Girişimcileri.

BaşlatanmetinaydinTarih23/10/2009 13:02:44Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,
2007-2008 yıllarında Çin-Shenzhen bölgesinde birçok kez firmalar için satınalmalar yaptım.
artık Türkiye de edindiğim tecrübeler ışığında kendi sektörümü kurup getirdiğim ürünleri kendim pazarlayıp işimi kurmak istiyorum.
Başlangıç ürünü piyasa araştırması, GTIP-gümrük işlemleri ve müşteri - pazar araştırmasını ile maliyet hesaplarını tamamladım.
Ürünün piyasa değeri toptan satışta maliyetinin 3 katı, yedek parça olarak gelecek bir ürün ve sadece gümrükte KDV. ile 4.7 gümrük vergisi bulunuyor.
Ayrıca internet üzerinden XML veri paylaşımı ile e-ticaret sitelerine ürün tedarik zinciri kurmak için temelde yazılımcı olmamın getirdiği bir imkanım ve yazılımımda memcut.Ayrıca yurt dışı satınalma gümrük tecrübesi olan LTD. şirketimizde var.
Sürekliliği olacak bu iş için sermaye girişimcisi bir iş ortağına ihtiyacım var, ilgilenen arkadaşlar metinaydin72@gmail.com mail adresimden benimle irtibat kurabilirler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye38 yazı
Konunun detayları nelerdir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu