Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arkadaşlar Türkiyede İlk Olabilecek Bir İş

Başlatantulay1196Tarih16/10/2009 01:38:02Yorum34

İlk mesaj
Arkadaşlar Türkiyede İlk Olabilecek Bir İş fikrim var arkadaslar uzerime kayıtlı bir işyerim olmadığı için ve suanda uzerime açıp ugrasmak istemediğim ve bir baskası düşünüp açmadan illllllllllllkkkkkkkkkkk olmak istediğim için işyeri olan bir kişi ortak olmak isterse
hertürlü ürünü satabilecek bir şirket olmalı
eğer ortak olmak isterse kazanma sansımız %100 kaçarı yok ilkiz
ilkler kazanır böyle şirket sahibi varsa ortak olmak isteyen bana yaazarsa cok ciddiyim iletişime gecip başlamak istiyorum

şirket sahiplerine duyurulur site site guvenliği sanal post olayı halloldu şirket sahibi onay verip ortaklık için isteneni kabul ettiği anda hemen kazanmaya baslamak istiyorum baska biri fikrimi yapmadan biz kazanalım lütfen böyle biri varsa hemen yazsın
teşekkürler
HAYAT KELEBEĞİN KANATLARINDA SAKLIDIR

Yerleşim Türkiye / BelekMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
arkadaşım ben bir iş yeri sahibiyim fakat kimse işin ne olduğunu bilmeden karar vermez. iş hakkında bilgi verirsen değerlendirmeye alırız.iletişim için murat1428@hotmail.com
muratalp

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
merhabalr
benimde bir iş yerim var ve konuyu bende merak ettim.bana da ayrıntılı bir bilgi verirseniz kazançlı ise hayhay neden olmasın ayrıntı bekliyorum.
saygılar
mesaticaret@msn.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf

iki farklı alanda faliyet gösteren iki şirketim var. ama turkiyede bir ilk dediğiniz işi gercekten merak ettim detaylı bilgi alabilirmiyim
dogans_m@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ankara
merhabalar her türlü ticari işi yapacak bir ltd. şirketim ayıntıları bana bildirirseniz sevinirim.

milenyum_industry@msn.com
Mustafa Yıldırım

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
arkadaslar saat 2 den sonra hepinizimsn me ekliyecegim ayrıntılı bilgiyi özel vermeyip yazarsam ilk olma sansımı yitirmek istemedim sadece
o yuzden kısa zamanda işe baslayıp para kazanmak istiyorum sadece

Yerleşim Türkiye / BelekMeslek Bilgisayar-Bili?im
arkadaşım konu hakkında bilgi rica ediyorum. eyasta@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tulay1196
Arkadaşlar Türkiyede İlk Olabilecek Bir İş fikrim var arkadaslar uzerime kayıtlı bir işyerim olmadığı için ve suanda uzerime açıp ugrasmak istemediğim ve bir baskası düşünüp açmadan illllllllllllkkkkkkkkkkk olmak istediğim için işyeri olan bir kişi ortak olmak isterse
hertürlü ürünü satabilecek bir şirket olmalı
eğer ortak olmak isterse kazanma sansımız %100 kaçarı yok ilkiz
ilkler kazanır böyle şirket sahibi varsa ortak olmak isteyen bana yaazarsa cok ciddiyim iletişime gecip başlamak istiyorum

şirket sahiplerine duyurulur site site guvenliği sanal post olayı halloldu şirket sahibi onay verip ortaklık için isteneni kabul ettiği anda hemen kazanmaya baslamak istiyorum baska biri fikrimi yapmadan biz kazanalım lütfen böyle biri varsa hemen yazsın
teşekkürler

sanırım tülay hanımın bahsettiği iş bu diğer yazısı da aşağı yukarı aynı yönde bir iş çünki.

herkese kolay gelsin

Sayın arkadasım işin ne oldugu hakkında biraz bilgi verebilirsen gerekli finansmanı saglayabilecek bir firmam var. mailini bekliyorum msnden de ekleyebilirsin.
mehmetakarr@hotmail.com
saygılarımla
Mehmet AKAR
Şahbatur

Yerleşim Türkiye / BartynMeslek Bilgisayar-Bili?im
Sayın arkadasım işin ne oldugu hakkında biraz bilgi verebilirsen gerekli finansmanı saglayabilecek bir firmam var. mailini bekliyorum msnden de ekleyebilirsin.
mehmetakarr@hotmail.com
saygılarımla
Mehmet AKAR
Şahbatur

Yerleşim Türkiye / BartynMeslek Bilgisayar-Bili?im
arkadaşlar siteye girince açıklayacaktır aynı şeyleri yazmıyalım isterseniz
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
herkeze tekrar merhabalar hala ortaklık ayarlanmamıstır ortak olmayı düşünenler ulaşabilecegim mail bıraksınlar lütfen teşekkürler

hiçbir şey hakkında bilgi vermemişsiniz bilgi verdiğiniz takdirde birşeyler düşünebilirim emre80@mynet.com
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
arkadaslar msn sini bırakanları ekledikten sonra aktif olurlarsa msn den yzısarak bilgi veriyorum herkz msn sini bırakıyor fakat kapalı

Neden buraya yazmıyorsunuz? Mantıklı bir açıklama lütfen.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
oguzkaraduman1@hotmail.com konuya ilgiliyim , bilgi verirseniz sevinirim.
Hiç birşey ayağınıza gelmez; en azındaniyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Kuyuya bir taş atıldı!
Taşın adı unutuldu..kuyu etrafındakiler koyu muhabbete daldı...
Kuyuya bir taş atıldı...
Kimsenin umrunda değil çıkarmak...
Taşı atandamı suç kuyunun etrafındakilerdemi çözemedim.
"Anılmaya değer bir hayat sürmek ve erdemli bir insan olmak, bize çeşitli vesilelerle dayatılan 'herkes' ya da 'hiç kimse' olmayı bilinçli bir şekilde reddetmekle başlar"

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gokhankasarci
Kuyuya bir taş atıldı!
Taşın adı unutuldu..kuyu etrafındakiler koyu muhabbete daldı...
Kuyuya bir taş atıldı...
Kimsenin umrunda değil çıkarmak...
Taşı atandamı suç kuyunun etrafındakilerdemi çözemedim.

tascı arkadas çözmek için şirket sahibi olmalısın ki işi öğrenesin arkadaslara sor mailini yazan herkezi ekledim ve acık olan herkezle konustum herkezle ayrı ilgilendim anlattım kuyudaki cıkartmak için şirket kur gel

:)

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
slm ben Bünyamin uçar bende firma var bu iş hakında sizinle nasıl irtibata gecebilirim beni ararsanız /gsm:no :05072083885 arayabilirsin cv bekliyorum görüşmek üzere.
Bünyamin

Yerleşim Türkiye / YstenbulMeslek Bilgisayar-Bili?im