Arkadaşlar Türkiyede İlk Olabilecek Bir İş fikrim var arkadaslar uzerime kayıtlı bir işyerim olmadığı için ve suanda uzerime açıp ugrasmak istemediğim ve bir baskası düşünüp açmadan illllllllllllkkkkkkkkkkk olmak istediğim için işyeri olan bir kişi ortak olmak isterse
hertürlü ürünü satabilecek bir şirket olmalı
eğer ortak olmak isterse kazanma sansımız %100 kaçarı yok ilkiz
ilkler kazanır böyle şirket sahibi varsa ortak olmak isteyen bana yaazarsa cok ciddiyim iletişime gecip başlamak istiyorum
şirket sahiplerine duyurulur site site guvenliği sanal post olayı halloldu şirket sahibi onay verip ortaklık için isteneni kabul ettiği anda hemen kazanmaya baslamak istiyorum baska biri fikrimi yapmadan biz kazanalım lütfen böyle biri varsa hemen yazsın
teşekkürler
hertürlü ürünü satabilecek bir şirket olmalı
eğer ortak olmak isterse kazanma sansımız %100 kaçarı yok ilkiz
ilkler kazanır böyle şirket sahibi varsa ortak olmak isteyen bana yaazarsa cok ciddiyim iletişime gecip başlamak istiyorum
şirket sahiplerine duyurulur site site guvenliği sanal post olayı halloldu şirket sahibi onay verip ortaklık için isteneni kabul ettiği anda hemen kazanmaya baslamak istiyorum baska biri fikrimi yapmadan biz kazanalım lütfen böyle biri varsa hemen yazsın
teşekkürler
HAYAT KELEBEĞİN KANATLARINDA SAKLIDIR