Yıllardan 2000 yeni araba almışım,arabadan ve arabanın getirilerinden beklentim maximum,Arabanın ***ürüden başka ne getirisi olabilir demeyin var...var..vaaaaar,saymakla bitmiyor,
Yanımda murat var,muratta benim gibi o dönemin hayalet avcılarından,hayaleti görmemiz ve yanında bitmemiz yanlızca beş saniye..Hayalet seçimimizde kriter güzellik çirkinlik değil ya yanlız başına olacak,yada yanında bir arkadaşı..
Biz hedefi belirliyoruz,ve en sempatik halimizle yanına gidiyoruz,
İyi akşamlar nasılsınız
Müsaitmisiniz,işte biz buraya yeni geldik,hiç arkadaşımız yok..
Hani derler ya kızlar çok kibardır falan diye,Değil o yalan.Bu avlar sırasında işittiğim küfürleri buraya bi yazsam,dağırcığınız nasıl genişleyecek bildiğiniz gibi değil,Ayrıca güçlü kuvvetli olanlar çantalılarsa çantayı kafanıza nişanlıyabiliyorlar,kaçabilmek sizin çevikliğinize bağlı,Hem çok güzel hemde güçlü kuvvetliyse,etkileniyorsunuz ve siz alık alık bakarken çanta tepenize iniveriyor,
Sahi biriside ayakkabısını çıkarmıştı...Bir ayakkabının topuğuna baktım bir kıza..Değmez oğlum dedim be....
BU gibi durumlarda,biz hiç bişey olmamış gibi davranıp hemen kızların yanından ayrılıyoruz,neden.....Hedef çok...Hedef çokta hepside silahlı be arkadaş.........
Tanıştığımız yedirip içirdiğimiz,kredikartları limitlerimizi sıfırladığımız hatta limit aşımı yaptığımız,maaşları yatırdığımız elden borç alıp maçı idare etmeye çalıştığımız ,kızlarda olmadı değil allahtan bu kızlarla çok fazla karşılaşmamışız şu an yazabileceğim bir bilgisayarım olmazdı sanırım.....Türkücü olurdum,para pul yok seste yanık.....
Bu kızlara olayın sonunda da hiç bir şey yapamıyorsunuz,NAPOLYON gibiler savaş stratejisinde uzmanlar,ne zaman saldıracaklar,ne zaman vuracaklar, ne zaman geri çekilecekler ne zaman finansal destek isteyecekler belli değil....
Kızlar örümcek kadar usta avcılar,ağı örüyorlar ve beklemeye başlıyorlar,bizim gibi keklikler gelincede...VURUN....
Bizden daha iyi avcılar.Ava giden avlanır atasözüde burdan geliyor zaten.......
İşte böyle bir gecede yanımızdan,bizim arabamızdan daha lüx bir araba geçti,aracın sürücüsü bayan,yanındada bi arkadaşı var,Muratla ben hemen yakın takibe başladık, kızlar nereye biz oraya,bizi bayağı bi gezdirdiler ama sonunda kaldırımın kenarına dörtlüleri yakıp park ettiler,bizde arkalarına yanaştık,
Murata,sen in bi konuş dedim,
o sarışın olan benim dedi,
Ben kovboy filmlerindeki jönün umursamazlığı ile benim için fark etmez dedim.
Murat indi aracın yanına gitti kızlarla konuşmaya başladı,baktım adam yatıya kalıcak bende arabadan james dean gibi indim,ağzımda da sigara, olabildiğince sempatik,karizmatik,sexi ve uçarı olmaya çalışıyorum....
İyi akşamlar,
Yakışıklı adamım vesselam etkilendiklerini anladım,
Nerden mi kemal sunal filmlerinden... güldüler..
Gördüler benim gibi yakışıklıyı gülecekler tabi,
Olayı altmış altıya bağladık,bizim araca geçmeye ikna oldular.Muratın beğendiği sarışın indi önce,...Uzun boylu, güzel, çokta sempatik..Turnayı gözünden vurdu diye geçirdim içimden,benim kisi bi türlü inmiyor,çantasına bir şeyler doldurdu,boynuna parfüm sıktı...Nİhayet inmeye başladı,inmeye başladı diyorum,kızcağız iniyor iniyor bitmiyor,vücudunun yarısı arabanın içinde.Nihayet inmesi tamamlandı........
Hani bir laf varya kadınının çirkini olmaz diye...........YALAN
Oluyor hem çirkini,hem irisi..İrinin irisi,irinin kıyımı,
İnsan böyle bir durumda kendine acırmı,ben acıdım,kendime,gençliğime,hayallerime.......Elimden geldiğince gülmeye çalıştım,sanırım ağlamaklı bir sesle merhaba dedim..
ODA merhaba..... ses bas bariton...
Elini uzattı ben leyla
Bende....
Avucum avucunda kayboldu,
Gecenin piyangosu bana vurmuştu İkramiyenin enbüyüğü,en irisi en kıyımı.............
DEVAM EDECEK.........
Ali GÜLCÜ