Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Eskiden-1

BaşlatantristapenaTarih09/12/2005 18:55:42Yorum0

İlk mesaj
Editör498 yazı
Orta okullu dönemlerim,
Evden verilen harçlığı daha okula girmeden,turşucuya kaptırıyorum,nasılda güzel oluyor meret içine bir tane salatalık dilimi atıyorlar,kızmızı acı suyu oluyor ağzını burnunu buruşturarak içiyorsun,
Annem evden çıkmadan önce mutlaka tembihliyor sakın paranla turşu suyu alma simit al ye içini tutar...
Başka arkadaşlarım gibi param olsada sosisli ile kola alıcam ama benim harçlıkla yanlızca ya turşu suyu oluyor yada simit.Başka bir şey alınmıyor...
Bu uçlu kalemler varya hani 0.5,0,7 0,9 işte o kalemlerden herkezde yok sınıfta o kalemleri olana faklı gözle bakılıyor,Benim kara kalemi istediğin kadar kalem traşla traş et,bir süre sonra kalınlaşmaya başlıyor...Pelikan yeşil silgiler moda koskocaman hiç bitmiycek gibi duruyor...Bitmiyorda zaten bir süre sonra ya kayboluyor,yada kendi silgisini kaybeden bir arakadaşın kalemkutusuna giriveriyor....Önlem olarak arkasına tükenmez kalemle adımızı yazıyoruz,Adın haricinde kalp yapanlar,kız arkadaşının adının baş harfini yazanlarda var......
Ben okadar çesaretli değilim,aslında o dönem okadar değil,hiç çesartli değilim,Hatta korkağım....
Evdekiler benim silgiyi kontrol ediyor,gelde kız arkadaşının isminin baş harfini yaz...Korkak bi adamın kız arkadaşımı olur,karşılıksız sevdiğin kız arkadaşının isminin baş harfini yaz.......
Yazamıyosun tabiii
Bir bıraksalar ben o ismi nerelere yazıcam ama...Yazılmıyor işte yazılamıyor....
Ayakkabılar panter benim, kot pantalon yok,az var,kumaş pantolonun altına panterleri çekiyorum,tebşirden beyazlamış,fırça yemekten korkulduğu için tuvalette eller ıslatılarak yıkanmış akım akım lacivert bir ceket..
Gömlek beyaz hayır hayır çoğu zaman gri,gömlek ve çeket biraz büyük,neden.....seneyede giyelecek...
Bu panter ayakkabılar iyi hoşta uçları beyaz plastik ya çimlerden yemyeşil oluyor,beyaz yerlerde yıkanırken diğer taraflar bez olduğu için
çoraplarda ıslanıyor,e çoraplar beyaz,panterler lacivert,çoraplarda lacivert oluyor, bu evde hiç hoş karşılanmıyor...Çözüm olarak futbol oynarken çoraplar çıkartılıyor....
Futboldada panter,okula giderkende panter,ne oluyor ayaklar kokuyor.....
Bir süre sonra panterlerden esemspoatlara terfi ettik,tv reklamının sözleri hala aklımda
esemsportla başlar bir hafta
esemsportla gezde rahatla.............
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum