Yeni Üye Toplam 11 yazı |
|
aristocrat Yeni Üye Toplam 13 yazı | 12/08/2010 : 22:29:18 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hukukçu |
smt147 Üye Toplam 295 yazı | Robın Sharma - Unvansız Lider İsimli Kitabını Tavsiye Ederim..... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
isguc Üye Toplam 292 yazı | guzel bır paylasım www.kadinforum.net Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Grafiker |
sarıhan Yeni Üye Toplam 13 yazı | 22/03/2011 : 18:31:10 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
ms54 Yeni Üye Toplam 1 yazı | Bu maddelerde özetlenmiş bence lider tanımı. WARREN BENNES’E GÖRE BÜYÜK LİDER 1. Yol gösteren vizyon. 2. Tutum 3. Bütünlük 4. Güven 5. Merak 6. Cesaret internetten para kazanma yolları Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Mühendis |
asaf Üye Toplam 185 yazı | 11/05/2012 : 14:47:25 ![]() Son bir haftadır uykuya hasretim:(( Hangisinden vazgeçmeliyim acaba... Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
proff333 Üye Toplam 135 yazı | paylaşım için tşk Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
GirisimUzmani Yeni Üye Toplam 52 yazı | 14/06/2012 : 14:58:28 ![]() İyi bir lider uykuya vakit ayırabilecek kadar çevresini işlere kanalize edebilme yeteneğine ve delegasyon yapabilecek kadar iyi analiz yeteneğine sahip olmalıdır, aksi takdirde uykusuzluğun mutlaka olumsuz bir yönü olması dışında başarılı bir lider de olunamayacaktır. Bir işletmeyi günde 15 saat uğraşarak idare eden bir kişi ile 5 saat çalışarak idare eden bir başka kişinin başarısı çalıştıkları ve iş için düşünce ürettikleri süre dışında başka bir çok parametreye bağlıdır. 5 saat çalışan bir lider işletmedekilerin inovasyon ve yöneticilik yeteneklerini ortaya çıkarabiliyorsa kendisinin mesaisinin o işe katkısı 5 ya da 10 ile çarpılarak hesaplanabilir diye düşünüyorum Girişim Uzmanı __________________________ Akıllı bir insan bilgi ve deneyimlerinden faydalanır. Daha akıllı bir insan başkalarının bilgi ve deneyimlerinden faydalanır. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
CaCaLa Üye Toplam 138 yazı | 14/06/2012 : 17:49:21 ![]() Düzeltme yapayım Oliver CROMWELL öyle saçma bir söz yazmamıştır. Oliver CROMWELL sözü Daha iyi olmaya çalışmayan iyi olarak da kalamaz. Önce açılan konuları insanın kendi okumalı Yerleşim : Türkiye / Alanya | Meslek : Esnaf |
Gökmen Demet Üye Toplam 434 yazı | Gökmen Demet gokmen.demet@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
AvsaTatili.net Yeni Üye Toplam 1 yazı | Hayallerim var ama uyuyorum. www.avsatatili.net Avşa Adasında ki Güvenilir Tanıtım Siteniz Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Reklam |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | ![]() ![]()
Anlaşılan konuyu açan arkadaşın yazısının gazı kaçmış pek gaz vermiyor insana :) "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
bacardi52 Yeni Üye Toplam 94 yazı | 13/09/2012 : 02:32:01 ![]() :) Girişim başarının imzasıdır... Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Reklam |
ayşegülüm Yeni Üye Toplam 32 yazı | 19/06/2013 : 10:50:24 ![]() Bende diyorum ben neden uyuyamıyorum meğer bundanmış:) Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Muhasebe |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 23/05/2014 : 22:33:03 ![]() ver coskuyu, kivir kivir ver coskuyu, ver ver, ver coskuyu, kasiklari zilli ver coskuyu, ver tatlim, ver coskuyu ver ver ver ver coskuyu "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |