Üye Toplam 105 yazı |
| |||||||||
| aries272 Yeni Üye Toplam 3 yazı | 27/09/2009 : 02:43:27 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda | ||||
| Atreides Yeni Üye Toplam 24 yazı | 27/09/2009 : 11:50:20 Umarım buradaki tüm arkadaşların bu kriz döneminde işleri rast gider. Unutmayın, hepimiz aynı gemideyiz aslında, siz kazanmadan biz de kazanamayız. Sa<ygılarla, Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| zeustasarim Üye Toplam 143 yazı | Kredi kartı da silah da taşınmaması gereken şeyler. Kredi kartının çözemeyeceği nice durumlarda dostlar yetişir imdada. Gemileri yakan arkadaşın yazısındaki 16, 18 ve 22 numaralı maddelerin toplamını toplumca uygulayınca iyi sonuçlar çıkıyor. 23. madde de benden: Açgözlü ve bencil adamla iş yapma. not: bencil insanı tanımanın yolları: Yemeğe çıkarın ve onun çok sevdiği birşeyi "ortaya" tek tabak sipariş edin. "Ben de bunu çok severim" diyip bir çatal alın ve yemeğin sonuna kadar adamı seyredin. Aranızdaki ticarette "kazanılacak para"nın başına gelecekleri o tabakta göreceksiniz. Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Mimar | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 27/09/2009 : 13:17:16 "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Aslında girişimcilerin ihtiyaçları bu tip paylaşımlar.Çünkü hayat en büyük tecrübedir. Lütfen bu tip paylaşımların devamı gelsin SAYGILARIMLA "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| ccanann Yeni Üye Toplam 10 yazı | 28/09/2009 : 04:41:49 Merhabalar gemileri_yaktım ne güzel özetlemiş hepimiz şu 22 maddeye u**** yaşasaydık herşey daha farklı olurdu diyesim geliyor ancak bazı şeyler de yaşamadan öğrenilemiyor maalesef. Forumda yer alan arkadaşlara işlerinde kolaylıklar diliyorum. Unutmayalım ki her karanlığın arkası aydınlıktır inşaAllah şafak yakın olsun tüm kardeşlerime... Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Diğer | ||||
| keshifci Üye Toplam 103 yazı | 28/09/2009 : 08:11:13 Gayet isabetli maddeler seçilmiş. Sanırım bir 10 sene sonrada Madde sayısı artacaktır. Mutlu yarınlar Ebedi Sonsuzlukla beklemekte bizleri; Süleyman DÜNDAR Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Diğer | ||||
| muallim Üye Toplam 113 yazı | 28/09/2009 : 22:13:25 Arkadaşlar çok güzel özetlemişler konuları, herkese teşekkürler. Bende ek olarak derim ki; *Mutlu olmadığın işi yapma. *Rüyanda görmediğin işe devam etme. *Bilmediğin işe başlama. *Parlak iş gördüğünde çok acil karar ver. *İşini ve eşini birbirine karıştıma. Tüm arkadaşlara başarılar ve mutlulular dilerim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam | ||||
| mert1990 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 29/09/2009 : 10:26:46 hani demişsin ya ölü para yatırma diye benim arkaşımın amcası 2 sene önce 2 milyara bi arsa almıştı şimdi 100 küsür milyar istiyorlar almak için ve bunun gibi çok örnek var Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Denizci | ||||
| berhanmert Yeni Üye Toplam 36 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| smt147 Üye Toplam 295 yazı | Birini Sırtına ya Almıcaksın Yada Alıcaksan Hep Taşıcaksın..Yoksa En Kötü Sensin..! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı |
Yada Eşeği bulacaksın sırtına bineceksin Hiç inmeyeceksin. " Eşek olana Semer Vuran Çok Olur" :)) "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| Bartoloucci Üye Toplam 1359 yazı | 04/06/2013 : 21:49:39 kısmet herşey Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer | ||||
| cairo Yeni Üye Toplam 73 yazı | 04/06/2013 : 21:59:50 Tek kelimeyle mukemmel bir tablo..agzina saglik ustadim ebubekir Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| macera05 Üye Toplam 115 yazı |
aynen katılıyorum "özellikle akraba ile iş yapma" maddesine çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür. Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Ticaret | ||||
| eyme Üye Toplam 468 yazı | gercekten cok dogru Yerleşim : ALMANYA / Munih | Meslek : Serbest meslek | ||||
| konyahooligans Yeni Üye Toplam 32 yazı | ağzınıza sağlık. herşeyi özetlemiş. Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Muhasebe | ||||
| ertuğrulgüzel Yeni Üye Toplam 8 yazı | 07/01/2014 : 01:03:15 SÜPER TESPİTLER BİRE BİR KATILIYORUM,TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM. istanbul Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| Mr. ywZzz Yeni Üye Toplam 21 yazı | 16/01/2014 : 20:47:46 Aklimin bir köşesine yazdim. Bir is yaparsam bir gün, kendimin göreceği bir yere bu tip bir uyari yazisi yazacagim. Insan bazi seyleri bilsede kendisine gösterilmeden dikkat etmiyor. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| sezginlw Yeni Üye Toplam 32 yazı | Hepsine katilabiliriz fakat bildigimiz yanlislari herseferinde tekrarlariz ve sartlara baglariz belki bu maddelerin hepsi biraraya gelince resmin tamamini gormemizi sagladi ama biz her maddeyi tecrube etmeden tam olarak anlayamayacagiz malesef.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| husnutopcu Yeni Üye Toplam 11 yazı | 24/04/2014 : 09:47:55 çok doğru bir tespitler toplam da AMA Herkes kendi sopasını kendi yemeden anlamaz inanmak isteriz hep acımayacak çok güzel olacak diyene Güven ruh gibidir, terk ettiği bedene asla dönmez Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Turizm | ||||
| phdelectronic Yeni Üye Toplam 3 yazı | 18/10/2015 : 20:38:32 Muhteşem, çok güzel özetlemiş üstadım, ellerine sağlık. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| mduran Üye Toplam 195 yazı | 18/10/2015 : 21:15:48 Ahhhhhhhhh bunların hepsini bizzat yaşadım tekrar hatırlayınca tüylerim diken diken oldu TURŞUCU ŞEVO Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Gıda | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||