| Alıntı Yapılan Metin: |
DAHA GELMEM DAVOSA geldim para mı verdiniz bir de beni gerdiniz nedir sizin derdiniz daha gelmem davosa peres akıllı ol bana yapma el ve kol sağ gösterdim vurdum sol daha gelmem davosa hava zaten soğuktu salon tümden boğuktu klimalar bozuktu daha gelmem davosa zamanımı çaldılar beni benden aldılar hıyar gibi kaldılar daha gelmem davosa ismi şimon perezmiz sanki bana çerezmiş az biraz da teresmiş daha gelmem davosa perez bana bağırdı cinlerimi çağırdı sözlerim çok ağırdı daha gelmem davosa kaşındılar kaşıdım perez değil yaşıtım nerde hava taşıtım daha gelmem davosa işte böyle yaparım çenenizi kaparım gece rahat yatarım daha gelmem davosa gelip de ne yapacam bakteri mi kapacam öpsün perezi amcam daha gelmem davosa van minütü anlamaz hepisi de beynamaz bunlar beni bağlamaz daha gelmem davosa Dünya pereze kalmaz akıllı olsun az biraz öper onu bülent korkmaz daha gelmem davosa kahraman’ım çok mutlu gelecekten umutlu hava bugün bulutlu ben de gitmem davosa GİDERİM Artik seninle msnde konuşamam Bu akşam format atar giderim Mail hesabım kalsin sizlere İçini boşaltır giderim Sen zahmet etme hacker yerinden Virüs taraması yapmam derinden Dos üzerinden Format C: yapar giderim Artik sürersin bir sefa Ne video kaldi ne mp3 Telekoma Şikayet etmem bu defa Modemi söker giderim Bozar mı sandın trojanlar Çöp Kutusuna atar giderim Norton gibi Avast gibi Virüs taraması yapar giderim Kaybetsem bile resimleri Bunları datarecovery yapar giderim Sinsice olmaz gidişim Msn online olur giderim Sana yazdığım bu mesajı İleti Geçmişimden siler giderim Ben iyi bilirsin Monitörü kırar giderim Filimlerimden, oyunlarımdan, Mp3 lerimden cayar giderim Senden download ettiğim ne varsa Flashdisk e koyar giderim Sildirmem sana dosyalarımı Harddiskimi yakar giderim Beddua etmem üzülme Format atar giderim. |
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....