yurtlar da yaşanan rezilliklerin %10 dahi sayılmayan kısmını herkes ögrendi sanırım.birde bunların görünmeyen yüzleri var..ben şahsım adına o kadar çok şey dinledimki magdurlardan,bir anne olarak kendi evlatlarımı severken suçluluk ve vicdan azabı duymaya başladım,bir yudum sevgiye; yüzlerce çocugun ihtiyacı oldugunu düşününce..sanırım artık bu konuda hepimizin elele verme zamanı geldi..08-21 saatleri arası hafta 7gün çalıştıgım için zmanım yok gönüllü annnelik yapmaya ama hiç birşey yapmadan oturmayıda insan ve anne olarak içime sindiremiyorum..bu yüzden bu maili yazmaya karar verdim sizlere güvenerek.. mutlaka bir çogumuzun haftada bir gün ayıracak zamanı vardır,herkes hafta içi,hafta sonu eşi,çocukları,arkadaşları,sevdikleri ile kimsesiz bir çocuga gönüllü anne ve babalık yapacagımı umuyorum.onca dayaktan sonra: BENİ SEV:diyebilecek kadar sevgiye aç ve muhtaç lar..
Bizden yemek degil,giysi degill sdece sıcacık bir kucak,sevgi dolu bir küçük öpücük..!istediginiz anlarda onlarla,sinamaya,mcdonalds a,çocuk parkına vs izin dahilinde çıkabilirsiniz.ilgilendiginiz süre içinde ev ortamından uzak tutmanızı tavsiye ederim.çünkü aile kavramını bilmiyor çogu,dolayısıyla psikolojik olarak etkilenmeleri söz konusu olabilir.lütfen bu yazıyı sizlerde önerilerinizle zenginleştirerek tandıgınız herkese yollayın.çok geniş kitlelere ulaşacagımızı , onlarca gönüllü anne ve babaya kavuşacagımızı umuyorum. sevgiler
feray58@gmail.com
feray