İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorumC
Yeni Üye3 yazı
Bayram Ziyareti için Sakaryaya gittiğimde orada gerçekten istanbul pek bulunmayan ürünlerle dolu bir şekerleme standı gördüm ve bu beni bayağı şaşırttı şık ve güzel bir stand
Sırf merakımdan 2 saat kadar karşısındaki banka oturup gözlemledim yoğun bir müşteri potansiyeli olduğunu gözlemledim
Dün telefonla firmaya ulaşıp görüşme talebimi ilettim bana standlardan sorumlu yetkilinin telefonunu verdiler
Görüştüm ve çarşamba günü yani yarın için randevu verdiler
Görüşme sonrası bilgileri size aktarırım
Görüşmede ne gibi şeylere dikkat etmeliyim yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Adanalı arkadaşım sen bana bol şans dile görüşmeden sonra seninle paylaşıma geçicem
E
Yeni Üye5 yazı
29/09/2009 : 17:05:32#2
Web sitesi
Alıntı
belki bir yardımım olur
eRRoR
C
Yeni Üye3 yazı
AVM de gördüm oskar şekerleme standı sattıkları ürünler gayet güzel bence
Pişmaniye saray helvası lokum kestane şekeri bolu çikolatası v.b ürünler satıyor
Fiyatlar çok cazip geldi 2- 3 TL gibi çok küçük rakamlara satış yapıyorlar kriz ortamında pahalı olmayan güzel ürünler
İstanbulda bu tür standlar ve böyle ürünler pek yok ilgi göreceğine inanıyorum
Heryer mısır ve çik. şelalesi gibi çok alışıldık şeylerle doldu bayağı farklı göründü gözüme
İnşallah hayırlısı olur
M
Üye379 yazı
E
Yeni Üye5 yazı
02/10/2009 : 00:19:43#5
Web sitesi
Alıntı
cafsari ne oldu senin stand görüşmen abi haber veririm demiştin merakla seni bekliyorum
eRRoR
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz