Ana içeriğe geç

İş Dünyası

A

Başlatanmusti_900Tarih10/09/2009 22:34:18Yorum5

İlk mesaj
Üye379 yazı
aaa

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye3 yazı
Merhaba bende istanbulda ikamet ediyorum ve aynı arayış içindeyim
Bayram Ziyareti için Sakaryaya gittiğimde orada gerçekten istanbul pek bulunmayan ürünlerle dolu bir şekerleme standı gördüm ve bu beni bayağı şaşırttı şık ve güzel bir stand
Sırf merakımdan 2 saat kadar karşısındaki banka oturup gözlemledim yoğun bir müşteri potansiyeli olduğunu gözlemledim
Dün telefonla firmaya ulaşıp görüşme talebimi ilettim bana standlardan sorumlu yetkilinin telefonunu verdiler
Görüştüm ve çarşamba günü yani yarın için randevu verdiler
Görüşme sonrası bilgileri size aktarırım
Görüşmede ne gibi şeylere dikkat etmeliyim yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Adanalı arkadaşım sen bana bol şans dile görüşmeden sonra seninle paylaşıma geçicem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
selam standı sakaryada gördüğünü yazmışsın bende sakaryalıyım stand hakkında daha geniş bilgi verirsen bende gidip dikkatlice bir bakayım
belki bir yardımım olur
eRRoR

Yerleşim Türkiye / Sakarya
Yeni Üye3 yazı

AVM de gördüm oskar şekerleme standı sattıkları ürünler gayet güzel bence
Pişmaniye saray helvası lokum kestane şekeri bolu çikolatası v.b ürünler satıyor
Fiyatlar çok cazip geldi 2- 3 TL gibi çok küçük rakamlara satış yapıyorlar kriz ortamında pahalı olmayan güzel ürünler
İstanbulda bu tür standlar ve böyle ürünler pek yok ilgi göreceğine inanıyorum
Heryer mısır ve çik. şelalesi gibi çok alışıldık şeylerle doldu bayağı farklı göründü gözüme
İnşallah hayırlısı olur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye379 yazı
arkadaşlar lütfen stand resimlerini filan çekelim tlf la bile olsa olur.buraya koyalım.ben en son adana realde sıcak çikolata barı gördüm gerçekten ilgi çekiyor ve iyi satıyorlar.resimlerini çekip ekleyecem.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye5 yazı
cafsari ne oldu senin stand görüşmen abi haber veririm demiştin merakla seni bekliyorum
eRRoR

Yerleşim Türkiye / Sakarya