Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Nakit Alıp, Pazarlayacağımız Ürünler

Başlatancoşkun0059Tarih06/09/2009 11:46:07Yorum47

İlk mesaj
Üye125 yazı
Ticaretle ilgilenen,ve şu anda faal çalışan arkadaşlar, lütfen fikirlerinizi bekliyorum:

Toptan nakit alıp,bulunduğumuz bölgede pazarlayıp satacağımız ürünler neler olabilir?

Yani ben altyapı oluşturabileceğim,müşteri tutabileceğim kalıcı, ileriye dönük temel atabileceğim,özellikle gıda türünde ürünler alıp satmak istiyorum. Ancak ürünleri alırken nakit ve toptan alabileceğim cinsten olmalı ve de perakende servis arabamla pazarlayabilecek ürün ya da ürünler olmalı.

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar ve ilgili arkadaşlar fikirlerini yazarsa çok çok menmun olurum.

Şimdiden ilgilerinize yürekten teşekkür ederim.
fen ve teknoloji

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorum
Yeni Üye53 yazı
Merhaba, genelde turistlere yönelik satış yaptığımız T shirt lerimiz var. İstanbula bu yaz yuksek miktarda sattık. Başka şehirlere açılmak istiyoruz. Sadece Turistler değil Türkler de alıyor. Önemli olan doğru esnafa pazarlayabilmek. Ama tekirdağda ne kadar gider bilmiyorum. Düşünürsen konuşalım.

Yerleşim Türkiye / YstabulMeslek Serbest meslek
Üye125 yazı
sağolun arkadaşlar ne kadar ilgilisiniz.çok zor değil inanın fikirleriniz bizim hepimize ışık tutabilir.
sanırım sizde büyükten güçlüden yanasınız.
eğer burdaki başlığı büyük markalı marketler atmış olsa yalakalık babında kaç kişi yazardı. (kızmayın ama öyle)Dolayısıyla içimde beni deli eden birkaç konuyu açmak istiyorum ilgili arkadaşlara.

HERKES ALIŞVERİŞE BÜYÜK MARKALI MARKETLERE GİDİYOR AMA,EMİN OLUN ONLAR DA HEM SICAKLIK YOK HEMDE ÇOK DAHA PAHALI OLABİLİYOR.ÜRÜNLERİN NE OLDUĞU BELİRSİZ,SADECE PARA GEÇİYOR,İLGİ ALAKA YOK.SENİN KREDİ KARTIN VARSA ,ÇEKİYOR İŞİ BİTİRİYOR.en önemliside bazı büyük marketlerin kazandığı paraların nereye gittiği bil e belirsiz.(anlayın gari)ama mahallendeki yerel bir market düzenli vergi veren kazandığını bulunduğu bölgeye yatırım yapan,evini geçindirme çabası olan ve çalışanını sömürmeyen bir uğraş içindedir.

demek istediğim hepimiz toplum olarak sanki 3 yanlış yapıyromuşuz gibime geliyor.
1. ticarette büyük marketler var ya da gelecek diye biz oralara market açmaktan korkuyoruz.
2.mahallemizdeki yerel marketten alacağımız ihtiyaçlarımızı,çok daha zahmet harca**** büyük marketlere gidiyoruz,1 su için bile kasada 5 dk beklersin,ama mahalleyin marketinde 10 sn bekletseler surat yaparsın...
3.çevremizdeki eşimiz dostumuz bir fikir alış verişinde bulunmaya kalksa(şimdi olduğu gibi)çok umarsız davranış hali içine gireriz,bu da bizim
işimizn olmadığı insanlara tepeden bakma karakterine sahip olduğumuzu gösteriyor.
neyse akşam akşam bana dokunan şeyleri yazmaya çalıştım,kimse üzerine alınmasın ,bu benim kişisel görüşümdü.
fen ve teknoloji

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye14 yazı

Selam, biz Italya'nın önemli hazır kahve markalarından birinin distribütörlüğünü aldık. Bölgenizde bu ürünleri cafe, restaurant, otel, pastane ve bir çok kuruluşa pazarlayabilirsiniz. Ancak anlaşmayı yeni yaptığımız için altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Çalışma şartlarımızı belirlediğimizde size tekrar bilgi veririm. Ilgilenirseniz bana e-mail atabilirsiniz. Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye42 yazı
Merhaba Coşkun0059 sizin gıda sektörünü düşünmeniz mantıklı geldi bana çünkü krizden etkilenmez gıda sektörü ve pazarladığınız ürünler kaiteli ve uygun fiyatlı ise pazarda yer edinirsiniz ben size bu konuda yardımcı olabilrim vakumlu zeytin, zeytin yağı ve vakumlu salamura yaprak ürünlerini pazarlamak isterseniz bana ulaşın lütfen mail adresim muhittin.oz@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ymalat
Yeni Üye25 yazı
Ginseng köklü icecekler hakkında bilginiz varmı bilmiyorum bugun ankara piyasasında toptan aktarlara 7.50 artı kdv den dağıtılmaktadır bulundugunuz yerde araştırın bi ginseng royal jel 10 lu paketler duşunursenız şampuanlarıda mevcut turkıyede ne muadılı ne taklıdı nede kendısını bşka bş yerde bulkamazsınız ıddıa edıyorum fuyatlarınıda bulamayacaksınız benden daha hesaplı veren yuzde yuz kar marjını garantı edıyorum
Not kesınlıkle sağlık bakanlığı ızın belgesız ve faturasız mal satışı yapmamaktayız
ue

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye125 yazı
arkadaşlar gıda konusunda ciddi olarak ilgileniyorum,ve kesin bir şey yok aklımda.ama sizin teklifleriniz uygun olursa değerlendirebileceğimden ve size geri dönüş yapacağımdan emin olabilirsiniz.
mail adresime lütfentekliflerinizi yollarsanız menmun olurum.
n_ozturk051@hotmail.com
fen ve teknoloji

Yeni Üye70 yazı
Sayın Yetkili;
Firmamız Yurt Geneli Bayilik Ağı Çalışma Projesini hayata geçirmektedir Firmamız Hastane Personel Giysileri ve Hastane Tekstilinde ISO 9001 belgeli üretmiş olduğu ürünleri bayilik ağı kanalı ile yaymaktadır firmamız bayilerine yönelik satış yapılacak ürünlerin sirkülasyonu için HemsireClub.com adlı projesi ile siz değerli meslektaşlarımıza müşteri portföy ağını elinde tutma imkanı sağlamaktadır.
Türkiye genelinde 117.000 hemşirelere ücretsiz olarak dağıtılacak hemsireclub kartlar ile bu kartların kullanım alanları olan bayi ve mağazalarda hemşirelere özel ek indirim ve ıskontolar kazanmasını sağlayacak bununla beraber belirli dönemlerde yer alacak kampa çekilişleri ile özel hediyeler verilecektir proje kapsamında bayi ve mağazalara online iletişim sistemi kurularak kartlarda yer alan barkod numaraları online okutularak bilgi işlem merkezine işlenecek ve müşteri bilgileri ile beraber günlük, aylık ciro ve müşteri portföy dağılımını bayi ve mağazaların elinde tutmasını sağla**** müşteri memnuniyetini ortaya çıkaracaktır.
Proje’ye dahil edilen bayanlara yönelik çeşitli kozmetik vb. ürün yelpazeside sunularak bayi ve mağazalara ek gelir imkanıda sağlanacaktır. Şirketimizin bu girişiminde yer almak isteyen firmalar bayilik talep girişimleri değerlendirilecektir.

Bayi Başvuru Ön Görüşme Firma Bilgileri için;
İnfo@hemsireclub.com
İnfo@medikalisgiysileri.com
Tel. 0 236 612 16 27
Fax. 0 236 612 16 64
HemsireClub.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı
Tarhanacı bana ürünlerinin bir listesini koli / ambalaj şeklini varsa resimlerini fiyatlarını mailime gönderebilirmisin. yakara56@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Anadolu YakasyMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
260 270 tane gemlik tipi elimde zeytin var.Kilosu 5.5 tl pazarlayabilenlere satabilirim.Stok 3 ton.İlgileniyorsanız i.hakanturk@hotmail.com'a e-mail atın.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye333 yazı
coşkun merhaba t.dağ dasın galiba senle bu konularda yüzyüze görüşebilirmiyiz biz t.dağ da inönüilköğretim okulunun karşısında men reklam da yız buraya uğrarsan tanışıp konuşmak isterim ilgine memnun olurum .
MUSTAFA YAŞAR GÜNGÖR

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Reklam
Yeni Üye20 yazı
Selam ..Size Fransadan ithal orjinal Tefal ve Rowenta ütüleri tavsiye edebilirim..Piyasa fiyatlarının çok çok altında..ve 2 yıl garantili..halen parekende olarak gitti gidiyorda satışını yapıyoruz..Toptan da satışımız vardır. Elimizde 1400 adet ütü kaldı..Toptan alıp pazarlama ve satışını yapabilirsiniz..
a_koymen@hotmail.com
Ali Rıza Köymen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye7 yazı
size bugüne kadar bu işe girip de memnun olmayan olmadığı için elektrikli ev aletleri satışını denemenizi önebiliriz.
www.toptandepo.com adresine girip üye olup çok uygun fiyatlar ile alışveriş yapabilir ve aldığınız ürünleri ister mağazalara, ister kendiniz çok rahat bir şekilde satabilirsiniz.Bu şekilde çalışan en az 4 adet bayimiz var ve bizden çok memnunlar..Kolay gelsin.
Baran Mini Store
www.toptandepo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye46 yazı
boncuk tabanca,tüfek...kapsül tabanca,benten saatve taso atar ,mevcut ...bayramın bakkallrda hızlı satılan ürünleridir

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret
Üye438 yazı
Alper Bey Bizde Antalya da Galoş üretimi ve Pazarcılara ve tatilcilere yönelik olarak açılır kapanır kampet pazarlaması,kağıtdan köşebent ,minyatur kasa imalatı yapmaktayız.Bu konuda daha detaylı bilgiyi Pazar Yeri Genel Pazar da Kampet-galoş-kağıt Köşebent-minyatür Kasa başlıklı ilanımıza bakarsanız her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.İşlerinizde başarılar dileriz.Minik Dev Üretim ve Pazarlama
Cep Tel:0507-2824413 veya 0-506-6352315 den ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
bayan çantası düşünürmüsün imalatını kendimiz yapıyoruz unutmayanki arkadaşlar dünya ticaretinin yüzde 80 ni bayanlar üzerinde dönüyor ve bu bayan çantası pazarlaması yapan arkadaşlar var hayatlarından gayet memnunlar
murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye227 yazı
SELAM GÜNCEL OLARAK ŞUANDAKİ KONU DOMUZ GRİBİNE KARŞI OLAN ÜRÜNLER İLE BAŞLAMAN DAHA MANTIKLI OLABİLİR. ANTİBAKTERİYEL JEL ÜRÜNLERE YÖNELMENİ TERCİH EDERİM. TABİİ BİRAZ ARAŞTIRMA YAPMAN LAZIM. YOK BENİM ZAMANIM YOK DİYORSAN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİN.
0 534 690 67 64 haydibizdenal@hotmail.com

http://intoko.kijiji.com.tr/c-Ticaret-Hizmet-Verenler-Parti-Mallar-GABRiNi-ANTiBAKTERiYEL-JEL-W0QQAdIdZ167127650
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye157 yazı
merhaba coskun0059 bıraz agır konusmussun yalakalık falan burda kımın kımden cıkarı olabılecek kı aralarında yapacakları bır ıs anlasmasından ote bıse gececegını dusunmuyorum burda. senın tarafındanda bakar isek haklı olabılırsın saglam fıkırler beklıyorsun belkı bişeler yapmanın heyecanı içerisindesin düzen kurmanın stersı sıkıntısı v.b etkenler . canını sıkma bişeler yapılır senın aklında bıseler var ise burda paylas konusalım

ben sana su konuda yardımcı olabılırım narencıye işi ile ugrasıyorum (portakal mandalın limon greyfurt) kafana yatarsa goruselım arkadasım sana yardımcı olmak ısterım yolun acık olsun

bu arada haydıbızdenal arkadasımın dedıgı sey hıjyen urunlerını de dusun bence sımdıden kolay gelsın
e-broker

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı
mevsimine göre soğan kavun ayva çilek elma üzüm temin edebilirim

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Esnaf
Üye125 yazı
arkadaşlar fikirleriniz çok hoş ama,şimdi ben işe gireceğim adam bilmediğim fyattan bana bi şekilde malı verecek. ama onun acısı eğer karşıdaki dürüst değil se çok ağır çıkacak.onn için fikirler çok hoş bile olsa alış veriş yapmak ,ya dao kişiden mal temin etmek insanı tedirgin ediyor.
herkese çok teşekkür ederim.üç kğıtçı insanlar esnaflığı da bitrdi sonunda.
kısmet se değerlendireceğim birini ama karar vermek ve güvenmek çok zor oluyor.güvenemiyorum şimid ben çanta yada başak bir ieş girdiğimi düşünsenize arkadaşlar,dese bana;kalıtesi farklı bilmem şunu faklı bunu farklı ...sonunda bana malı verecek ama satmak,almak gibi kolay olmuyor malesef.
LÜTFEN KİMSE ÜZERİNE ALINMASIN.HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.
fen ve teknoloji

Yeni Üye1 yazı
merhaba, en iyi yapacağın iş hic bir zaman kaybetmeyeceğin bir iş bitkisel ürünler.özellikle bayanlara zayıflama,cilt bakımı,selülit kremleri,doğum lekesi kremleri.bunları çok rahat satarsın.hele şu domuz gribinin tavan yaptığı günümüzde bitkisel domuz gribi ilacı PROPOLİS ZENCEFİLLİ DOMUZ GRİBİ ilacını çok kısa zamanda satabilirsin.Tabiki birde zayıflama ilacını.düşünürseniadresime mail atarsınız.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ylaç Sektörü
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - coşkun0059
arkadaşlar fikirleriniz çok hoş ama,şimdi ben işe gireceğim adam bilmediğim fyattan bana bi şekilde malı verecek. ama onun acısı eğer karşıdaki dürüst değil se çok ağır çıkacak.onn için fikirler çok hoş bile olsa alış veriş yapmak ,ya dao kişiden mal temin etmek insanı tedirgin ediyor.
herkese çok teşekkür ederim.üç kğıtçı insanlar esnaflığı da bitrdi sonunda.
kısmet se değerlendireceğim birini ama karar vermek ve güvenmek çok zor oluyor.güvenemiyorum şimid ben çanta yada başak bir ieş girdiğimi düşünsenize arkadaşlar,dese bana;kalıtesi farklı bilmem şunu faklı bunu farklı ...sonunda bana malı verecek ama satmak,almak gibi kolay olmuyor malesef.
LÜTFEN KİMSE ÜZERİNE ALINMASIN.HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.

satamazsan iade edebileceğin ürünleri tercih edebilirsin .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye23 yazı
arkadaslar ben gurcistanda kasaplik yapiyorum fakat burda ermenistan ve azerbaycandan gelen dunyanin 1. kalite havyari var sahil ve turistik bolgelerde veya lux otellere lux restoranlara satis kabiliyeti olan arkadaslar ilgilene bilirler cok guzel karli bir is ilgilenenler msn me mesaj atsinlar goruselimm detaylari
ugurucarlia

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Esnaf
Üye515 yazı
Merhabalar,
yaz aylarında link, nazo tarzı toz içecekler pazarlamanı öneririm. Küçük bir van tipi araçla bu işi yapabilirsin.
Ucuz ve Satışı çok iyi.
Kış aylarında kurabiye, kahke tarzı paketli ürünlerin satışı çoğalıyor.
Tavsiye ederim.
Toptan alım fiyatlarını bilmiyorum.

Ben reklamcıyım sadece müşterilerimin anlattıkları tecrübelerinden bildiklerimi aktardım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye53 yazı
merhaba patenti bize ait ve üretimini bizim yaptığımız kola koyacağı 1lt ,1.5 lt, 2 lt , 2,5 lt, kola şişelerinin kapaklarını çıkarıp şişenin ağzına takarak şişeyi sürahi sapı olakar ve köpürmesini engellemek i.çin çok kullanışlı bir ürün bu ürünü satabilirsiniz. sahingur@agahpatent.com
Şahin GÜR
Genel Koordinatör

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
selam arkada bende çok ucuz çakmak çeşitleri var çakmak herzaman satılabilir kamallar@hotmail.com 0414 215 48 45 cep 0535 520 41 70

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
Selam bizde Tarım ve köy işleri bakanlığından ruhsatlı Bıldırcın yumurtası üretip satıyoruz. İlgilenir iseniz mail atın görüşelim. harunozbirinci@hotmail.com 0 538 891 66 10
Harun ÖZBİRİNCİ
Hayrat Bıldırcın Yumurtaları

Yerleşim Türkiye / Kdz Er?liMeslek Gyda
Yeni Üye24 yazı
selam arkadaş bende çokucuz çinden ithal çakmak çeşitleri var istersen gürüşeli 50 adetli bir paket çakmak 8 tl bu mallarnı çok çeşitleri var herzaman satılır çakmak hiç birzaman elden kalmaz kamallar@hotmail.com iş 0414 215 48 45 cep 0535 520 41 70

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
slm baharat ürünleri ve nargile kömürü pazarlamak istersen benimle irtibata geç.ürünlerimizi yurtdışından ithal ediyoruz.cep:05373188336
saygılar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Dany?manlyk
Üye108 yazı
sana çekirdeksiz üzüm redhard erik traverten vs. ve tekstil ürünleri konusunda yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Turizm