sağolun arkadaşlar ne kadar ilgilisiniz.çok zor değil inanın fikirleriniz bizim hepimize ışık tutabilir.
sanırım sizde büyükten güçlüden yanasınız.
eğer burdaki başlığı büyük markalı marketler atmış olsa yalakalık babında kaç kişi yazardı. (kızmayın ama öyle)Dolayısıyla içimde beni deli eden birkaç konuyu açmak istiyorum ilgili arkadaşlara.
HERKES ALIŞVERİŞE BÜYÜK MARKALI MARKETLERE GİDİYOR AMA,EMİN OLUN ONLAR DA HEM SICAKLIK YOK HEMDE ÇOK DAHA PAHALI OLABİLİYOR.ÜRÜNLERİN NE OLDUĞU BELİRSİZ,SADECE PARA GEÇİYOR,İLGİ ALAKA YOK.SENİN KREDİ KARTIN VARSA ,ÇEKİYOR İŞİ BİTİRİYOR.en önemliside bazı büyük marketlerin kazandığı paraların nereye gittiği bil e belirsiz.(anlayın gari)ama mahallendeki yerel bir market düzenli vergi veren kazandığını bulunduğu bölgeye yatırım yapan,evini geçindirme çabası olan ve çalışanını sömürmeyen bir uğraş içindedir.
demek istediğim hepimiz toplum olarak sanki 3 yanlış yapıyromuşuz gibime geliyor.
1. ticarette büyük marketler var ya da gelecek diye biz oralara market açmaktan korkuyoruz.
2.mahallemizdeki yerel marketten alacağımız ihtiyaçlarımızı,çok daha zahmet harca**** büyük marketlere gidiyoruz,1 su için bile kasada 5 dk beklersin,ama mahalleyin marketinde 10 sn bekletseler surat yaparsın...
3.çevremizdeki eşimiz dostumuz bir fikir alış verişinde bulunmaya kalksa(şimdi olduğu gibi)çok umarsız davranış hali içine gireriz,bu da bizim
işimizn olmadığı insanlara tepeden bakma karakterine sahip olduğumuzu gösteriyor.
neyse akşam akşam bana dokunan şeyleri yazmaya çalıştım,kimse üzerine alınmasın ,bu benim kişisel görüşümdü.