Ata isimli arkadaşın gömülme şekline gerçekten çok üzüldüm,adam vatanı uğruna çarpışırken adanada hotel odasında haplanmış,esrarlanmış,alkol namına ne bulursa içmiş,sex aleminden yüzünün akıyla çıkmış ve şehit olmuş,biz ne yapıyoruz türk bayrağına sarıldığı için ortalığı velveleye veriyoruz.Yazıklar olsun bize,haddimizi bilmiyoruz hic,Atanın cenazesi neden top arabasına konulmadı,yetkililer size soruyorum,bir top arabası bulunamadımı,Kahraman ata için,f16 lılar caminin üzerinde neden uçmadılar,saygı duruşu neden olmadı,Ya günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar şiirler,Kahramanlık türküleri.Atanın vatan millet için yaptığı çalışmaların hiç birini neden cami avlusunda bir anlatan çıkmadı..
Yazık bizeeeeeeeeee
Hiç bir değerimize sahip çıkamadığımız gibi kahraman atayada sahip çıkamadık...Ben ataya taksimin göbeğinde bir anıt mezar yapılmasını öneriyorum,sevdikleri sevenleri gelsinler atayı rahatça ziyaret edebilsinler diye..Hatta atanın mezarı türbe halinede getirilebilir,evlemeyen erkekler adak adar mum yakar....
Dün gece mehmetali birant atanın annesi semra hanımı 32. güne konuk etti,Nedenini hala anlamış değilim.