Karikatür Ve Mizah - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Karikatür Ve Mizah
 1 

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
18/08/2009 :  18:07:29   Yazarın websitesini ziyaret et Website  Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

dönme ,
ve kırmızı başlıklı ezberci kız
ismail karagülle

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İmalat
huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
19/08/2009 :  13:17:02 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
kapitalist sistemin çalışan , ezilen yarından emin olmayan gariban . Ev reisi ve zamane çocuğu

ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
19/08/2009 :  13:19:18 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Ramazan geldi hoş geldi . Karşılama merasimine ufak bir katkı .

ismail karagülle

METTİN
Üye

Toplam 2311 yazı
19/08/2009 :  13:45:38  Alıntı

Hocam bu karikatürler yüzünden dava geçirme telif hakkı falan ..yukardaki dua da komposizyonda çok güzel olmuş ,bizede ne düşer AMİN...CÜMLETEN.

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Satış / Pazarlama
huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
19/08/2009 :  13:53:02 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - METTİN
Hocam bu karikatürler yüzünden dava geçirme telif hakkı falan ..yukardaki dua da komposizyonda çok güzel olmuş ,bizede ne düşer AMİN...CÜMLETEN.

Yapsın bir proğram kopyalanmasın .

Ben bir mahkeme biliyorum gazetelerden okumuştum .
Namlı bir ** ( **ın namlısı nasıl oluyorsa ) hakimin karşısın da hakim sorar . Oğlum hani bana geçen sefer söz vermiştin. Bir daha çalmayacaktın der.
** , hakim bey doğru söylüyorsunuz. Biliyorsunuz ki ben iflah olması zor. Bir **ım kendi nefsime zor hakim oluyorum. Ama bu malın sahibi, malı ortalık yerde hemde, hiç bir emniyet tedbiri almaksızın bırakmış. Beni tahrik etmiştir. Ve kendisinden ben davacıyım. Hakim bey der.
ismail karagülle

METTİN
Üye

Toplam 2311 yazı
19/08/2009 :  14:30:13  Alıntı
Tamam da hocam malum ben ANTALYA da yaşıyorum,bizim burda dünyanın her yerinden güzel var,ben şimdi şeytana uysam, bu hakime de... bak şu kıza ,sokakta tanga mini etek askılı göbek açık ,dansöz gibi geziyordu,tahrik oldum desem ,şimdi bu hakim, kıza şöyle bir baksa,(inşallah kalp hastası değildir),baktıktan sonra beni salar mı acaba ,bakın cevabınız çok önemli ona göre...

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
19/08/2009 :  18:20:25 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Son zamanlara kadar , hukukta bu konuda hafifletici sebep ve ağır tahrik indirimi vardı . Tecavüzde' de
Adam öldürmede de uygulanıyordu bu . Fakat artık yok kaldırıldı .

(: zira artık tecavüze gerek kalmadı , herkes yabancı dili öğrendi. Adam gibi isteyince vermiyeni yok .Hatta sadece vermek için gelenleri bile var. (((:
ismail karagülle

METTİN
Üye

Toplam 2311 yazı
20/08/2009 :  03:11:22  Alıntı
İyide hocam bunlar ne yer, ne içer, nerde yaşar ,üstelik niye benim gibi bulunmaz bir hint kumaşı adamla uğraşmazlar,şaka şaka hocam aman zaten yeterince derdimiz var,İTHALİ DE EKSİK KALSIN...

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
20/08/2009 :  20:38:18 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
dolmuşa bin ,
ama sakın
dolmuşa gelme.

ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
20/08/2009 :  20:50:19 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
b

CEP TELEFONU FATURASI NELER YAPTIRIYOR İNSANA
ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
22/08/2009 :  00:27:34 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
,Türkiyede kürtçe bilen polis alınacakmış . Ne gerek var . Direk pkk lılara devletin silahını vereceğiz ve teröristlere aylık vereceğiz desenize.

ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
22/08/2009 :  00:29:42 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
it aklı deyip te geçme

ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
22/08/2009 :  00:55:21 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
keşke herşey bu kadar kolay olsa

ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
22/08/2009 :  23:28:52 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
BİZİM KIZ BİZDEN KAÇAR BAŞINI ÖRTER KIÇINI AÇAR

ismail karagülle

METTİN
Üye

Toplam 2311 yazı
24/08/2009 :  02:06:47  Alıntı

METTİN
Üye

Toplam 2311 yazı
24/08/2009 :  02:14:26  Alıntı

ADAM ASMACA ESKİDEN SEVDİĞİM EN GÜZEL OYUNDU ONUNDA B..... ÇIKARDILAR SAYINLARIMIZ..

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
24/08/2009 :  02:16:12 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - METTİN

biz , işi garantiye almayı severiz .

bir tane daha mermi koyup , karşımızdakinin ilk başlamasını sağladık mı ? iş sıfır hata ile bitirilir .

töbe töbe ne işimiz var bizim silahla külahla .
bizim işimiz kalem le kitapla .
ismail karagülle

METTİN
Üye

Toplam 2311 yazı
24/08/2009 :  02:21:29  Alıntı
HOCAM MAALESEF ACI GERÇEKLER.....

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
24/08/2009 :  02:31:44 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
METTİN son mhp , akp tartışmasından sonra .

Şimdi bir mhp millet vekillerinden , tarihi bir çıkış bekliyorum .

Bizim de bazı hatalarımız olmuştur. ,Geçmişte , biri apo yu asmamak ,öteki gül ü çankaya ya taşımanıza yardımcı olmak gibi . Diyerek

Şimdi bir tanesini düzeltelim varmısınız ? Diyecek ve idamın , törör ve vatan hainliği konularında yeniden uygulanmasını sağlıyacak yasa değişikliği önerisini meclis başkanlığına dilekçesini veriyorum akp , anayasayı , bile değiştirmeyi düşünüyor ve buna gücü yetiyor işte önerge bizden , asmayan ............................

DEMELERİNİN TAM ZAMANIDIR . bakalım ne diyebilecek zat ı muhteremler.
ismail karagülle

METTİN
Üye

Toplam 2311 yazı
24/08/2009 :  02:57:31  Alıntı
Ya hocamo zaman astırmayanlar da bu günkü açılımı destekleyenlerdi,, aynı rahşan affı diye,af işinde nasıl kadıncağızı suçladılarsa ,şimdi de birileri en son suçlanacak partiyi suçluyorlar,kendileri imza atan değilmiş gibi asılmasın diye zatı muhterem birini .....Hani bir laf var, yavuz ** ev sahibini bastırır diye..İşte ondan oluyor bu iş...namaz kılmayın ayeti varmı kuranda var,ama başında abdetsiz sözünü çıkarırsan tabii,ne manaya gelir se işte bu işler de ondan oluyor..

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
24/08/2009 :  03:13:24 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
bunlar , mevlananın dönme konusunu abartmış olduklarından . Herkesi dünü ile bağlarken, ( KALDI Kİ YAPILAN YANLIŞ BİR İŞ YOK ) o zamanlar kendileri , buralarda yokmuş yada akli baliğ değillerde o zaman yaptıklarından sorumlu değiller miş gibi pişkince davranıyorlar . o yüzden idam mı istiyorsun yüreğin yetiyorsa buyrun diyecek mhp , siyaseten mahkum eder . Yanlış anlaşılmasın ben idama karşıyım . Çünkü , idamların üzerinden zaman geçince idam edilenlerin , aslında asılmaması gerektiğini söylendiği çok oluyor . Bunların bazılarına bende katılırım . O bazıları da siyasi idamlardır. Bir de adli hata çok yapılabilir bir şey , İdamın pardon yanlış oldu . Diye dönüşü yok . Ama bazı konularda yasa kuralı olmamalı , onun yerine toplum kuralı uygulanmak ta bir mahsur yok.(: nedir o halk , toplum kuralı ;(:
benim elime senin yukarıda rus işi türk işi diye gönderdiğini vereceksin . Sonrada dandik bir suçtan aynı koğuşa koyacaksın beni sonrasına karışmayacaksın .(((((;
ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
24/08/2009 :  03:15:26 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Sizin orada sahura kaçta kalkıyorsunuz. Beni çocuklar sofraya çağırıyor . iyi sahurlar

Yukarıda ki yazıdan dolayı günaha girdikse töbe estağfurullah

BİZİM MESAİ BİTTİ

ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
24/08/2009 :  13:36:51 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
önemli olan imaj ise , bir yolu bulunur.
ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
24/08/2009 :  14:10:49 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Biraz sonra başsız bir gövde görülebilir, yada gövdesiz bir baş .

ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
25/08/2009 :  15:58:50 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
AKP nin göründüğü gibi olmasını temsilen .

ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
25/08/2009 :  22:38:45 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
AYIMI OYNUYO

SORANA BAK

ismail karagülle

METTİN
Üye

Toplam 2311 yazı
25/08/2009 :  23:39:25  Alıntı
VALLA HOCAM BİZDE VATAN KURDUK KADIN BEBEK ÇOCUK YAŞLI SİLAHSIZ MASUM BİRİLERİNİ ÖLDÜREREK DEĞİL,BÖYLE BİR ADAMA AYDIN,SİYASERÇİ,DEMOKRAT ,KİM SAHİP ÇIKIYORSABENİM GÖZÜMDE ONLA AYNI DIR,ZALİME MERHAMET OLMAZ,BEN İDAMA TARAFIM,ZİRA ADAM GİDİYOR HASMININ EVİNİ BASIYOR,TÜM AİLEYİ GÖMÜYOR,ŞİMDİ BU ÖLENLERİN HAKKI NERDE,O KIZAN ÇOLUĞUN ÇOCUĞUN SUÇU NE,SONRA GİRİYOR İÇERİ,1-2 YIL SONRA İYİ HAL HOP MEMLEKETİNİN CEZAEVİNE SONRA EVCİMEN ÇIK,KENDİ AİLENLE YE İÇ YAT,SONRADA BİR AF DIŞARDA,ADALET BU İSE HAYVANDAN DAHA AŞAĞI YARATIKLARIN HAKKL VARSA BİZİM DE DÜZEN İÇİN KURAN DA ŞÜPHESİZ BUNDA SİZİN İÇİN FAYDA VARDIR AYETİ İLE KISASA KISAS ŞART,BİRİ AF EDECEKSE ODA MAĞDURUN AİLESİ OLUR,NE CUMHUR BAŞKANI NE YASA GİREMEZ O KONUYA,ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR,HEP SADE VATANDAŞIN OCAĞINA DÜŞTÜĞÜ BEDELİ HEP BELLİ KESİM ÖDEDİĞİ İÇİNDE HİÇ SOYTARILARIN UMURUNDA DEĞİL,BİR GÜN GELECEK OĞUL BABASINI ŞİKAYET EDECEK HAKİME BEN GAY OLMAK İSTİYORUM BABAM ENGEL OLUYOR DİYE,VE ADAMI LİNÇ EDECEK BU SÖZDE ÖZGÜRLÜKÇÜLER,BİZ TARAFIZ HAKLIDAN İYİDEN DOĞRUDAN GÜZELDEN YANA,HASTA HAYVANI DİĞERLERİNİN ARASINDAN AYIRMAS GEREKİRSE TELEF ETMEZSEN VİRÜS HER YERE YAYILIR,KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANAR,BENİM AKLIM BU AYDINLAR DENEN KARANLIK NEYE HİZMET ETTİĞİ BELLİ OLMAYAN ADAMLARIDA SAYINLARIDA ANLAMADI ANLAMAYACAK,AB YE HAYIR,İDAMA EVET,DİYORUM,İŞTE BU KADAR .....ŞEREFSİZLERİN SÖZ SÖYLEME HAKKI VARSA BENİMDE VAR,SADECE ORTALIKTA ÇAKALLARIN AYAK İZİ ÇOK KURTLAR NERDE MERAK EDİYORUM,AMA ONLAR GELDİMİ ÇAKAL FALAN KALMAZ...SAYGILARIMLA..

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
26/08/2009 :  13:30:56 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
pizza servisi yapmak o kadar kolay bir iş değil .

ismail karagülle

huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
26/08/2009 :  13:39:16 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - METTİN
VALLA HOCAM BİZDE VATAN KURDUK KADIN BEBEK ÇOCUK YAŞLI SİLAHSIZ MASUM BİRİLERİNİ ÖLDÜREREK DEĞİL,BÖYLE BİR ADAMA AYDIN,SİYASERÇİ,DEMOKRAT ,KİM SAHİP ÇIKIYORSABENİM GÖZÜMDE ONLA AYNI DIR,ZALİME MERHAMET OLMAZ,BEN İDAMA TARAFIM,ZİRA ADAM GİDİYOR HASMININ EVİNİ BASIYOR,TÜM AİLEYİ GÖMÜYOR,ŞİMDİ BU ÖLENLERİN HAKKI NERDE,O KIZAN ÇOLUĞUN ÇOCUĞUN SUÇU NE,SONRA GİRİYOR İÇERİ,1-2 YIL SONRA İYİ HAL HOP MEMLEKETİNİN CEZAEVİNE SONRA EVCİMEN ÇIK,KENDİ AİLENLE YE İÇ YAT,SONRADA BİR AF DIŞARDA,ADALET BU İSE HAYVANDAN DAHA AŞAĞI YARATIKLARIN HAKKL VARSA BİZİM DE DÜZEN İÇİN KURAN DA ŞÜPHESİZ BUNDA SİZİN İÇİN FAYDA VARDIR AYETİ İLE KISASA KISAS ŞART,BİRİ AF EDECEKSE ODA MAĞDURUN AİLESİ OLUR,NE CUMHUR BAŞKANI NE YASA GİREMEZ O KONUYA,ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR,HEP SADE VATANDAŞIN OCAĞINA DÜŞTÜĞÜ BEDELİ HEP BELLİ KESİM ÖDEDİĞİ İÇİNDE HİÇ SOYTARILARIN UMURUNDA DEĞİL,BİR GÜN GELECEK OĞUL BABASINI ŞİKAYET EDECEK HAKİME BEN GAY OLMAK İSTİYORUM BABAM ENGEL OLUYOR DİYE,VE ADAMI LİNÇ EDECEK BU SÖZDE ÖZGÜRLÜKÇÜLER,BİZ TARAFIZ HAKLIDAN İYİDEN DOĞRUDAN GÜZELDEN YANA,HASTA HAYVANI DİĞERLERİNİN ARASINDAN AYIRMAS GEREKİRSE TELEF ETMEZSEN VİRÜS HER YERE YAYILIR,KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANAR,BENİM AKLIM BU AYDINLAR DENEN KARANLIK NEYE HİZMET ETTİĞİ BELLİ OLMAYAN ADAMLARIDA SAYINLARIDA ANLAMADI ANLAMAYACAK,AB YE HAYIR,İDAMA EVET,DİYORUM,İŞTE BU KADAR .....ŞEREFSİZLERİN SÖZ SÖYLEME HAKKI VARSA BENİMDE VAR,SADECE ORTALIKTA ÇAKALLARIN AYAK İZİ ÇOK KURTLAR NERDE MERAK EDİYORUM,AMA ONLAR GELDİMİ ÇAKAL FALAN KALMAZ...SAYGILARIMLA..

o gün asmayanlar , asamayanları ne karıştırıyorsun . 7 yıldır ezici çoğunlukla iktidardasın , yapılmayan ne varsa senin sorumluluğunda . Anayasa değiştirecek çoğunluğu bulabilecek durumdasın . Çıkar bir yasa asıver. Neyin eksik , sayın yetmiyorsa mhp , gül e verdiği desteği bu konuda vermezse o zaman konuş. bende senden yana tavır alayım.
ismail karagülle

akinselcuk
Editör

Toplam 5590 yazı
26/08/2009 :  13:44:09 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Bu adanın üstüne göktaşı düşme ihtimali nedir ? Ne güzel olur du . . .
tamnland.com

Yerleşim : Türkiye / Türkiye  |  Meslek : Diğer
huyhuyhuy
Üye

Toplam 2981 yazı
26/08/2009 :  13:53:15 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
Bu adanın üstüne göktaşı düşme ihtimali nedir ? Ne güzel olur du . . .

Bütün millet kurtulurdu .

Hocam bu millet , bak ne mübarek adammış, allah onu farklı bir mucize ile yanına aldı falan deyip deliyi veli yapar .
ismail karagülle

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

12.67 saniye.
07:11:14, 20 Mayıs 2025, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım