Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Karanfil katar oldu, Ayrılıklar yeter oldu, Bize bu ayrılıklar, Ölümden beter oldu. _____________________
İnci inciri tutar Saatimi zincir tutar Kızlar kot giyence Erkekleri sancı tutar -------------------------------------- Ay doğar aya gider Gün doğar güne gider Ölsem mezara girsem Elim ayağım titrer. ------------------------------------ Su gelir aka aka Taşları yıka yıka Gözlerim görmez oldu Yollara baka baka --------------------------------- Garşıdan gelen atlı Ne gayratlı gayratli Ben istedim vermedi Niman malın gıymatlı -------------------------------- Ayakkabı giyerim Üstü beyaz olursa Kaynanamı severim Oğlu güzel olursa --------------------------------Ud'umu çala çala Çıktım bir ince dala Eğer beni seversen Ananı dünür yolla -------------------------------- Sokak yolu dar mıdır? Minaresi var mıdır? İftara kal diyorlar, Acep aslı var mıdır
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz