Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Neyiz Biz. . ?

BaşlatantristapenaTarih30/05/2005 16:51:19Yorum15

İlk mesaj
Editör498 yazı
Sabahları iş yerime geldiğimde,bilgisayarımı korkarak açıyorum..
RUS ASKERİN ÇEÇENLER TARAFINDAN KAFASININ KESİLİŞİ..IRAKLI GRUBUN AMERİKALI REHİNEYİ ÖLDÜRÜŞÜ..
FOKLARIN KANADALILAR TARAFINDAN SOPALARLA KATLEDİLİŞİ...
PORSUKLARIN CANLI CANLI DERİLERİNİN YÜZÜLÜŞÜ...

Nedir bu anlmadım,gönderenler tanıdıklar,eş dost..
Sonra herkezin bir komplo teorisi var,En yakınınızdaki kişiye sorun anlatsın..
Herkezin bildiği bir komplo var,Hangi konuşmaya başlasanız devamı ASLINDA OLAYLAR GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL le devam ediyor...Dünyada ve türkiyede hiç bir şey göründüğü gibi değilmi,Bir bizmi biliyoruz bunları...
Adam iyi bir mevkiye geliyor yorum hazır,ARKASINDA KİMLERİN OLDUĞUNU BİLSEN DUDAĞIN UÇUKLAR.......Vahşet görüntülerini seyretmenin,başkalarına göndermenin insanların psikolojisini bozmaktan başka ne faydası var...Kime ne yararı var....
KENDİ KENDİMİZE POLİMİK YARATIYORUZ,BİR FİRMA HAKKINDA,YADA KİŞİ HAKKINDA OLUMSUZ HABER YAPILIYOR..ADAMLAR OLUMSUZLUĞU CİDDİYE ALIYOR AÇIKLAMA YAPIYORLAR YORUM HAZIR BAK ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ..ADAMLAR OLUMSUZ HABERİ CİDDİYE ALMIYOR,YORUM YİNE HAZIR..BAK ANLATILANLAR DOĞRU TABİİ BAK AĞIZLARINI AÇABİLİYORLARMI...NEYİZ BİZ YA
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Editör498 yazı
Bu insanları listenden çıkartmak hiç bir işe yaramıyor,hastalık toplumda,yoplumu tedavi etmek için metod bulmak lazım...
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Amerikan askerinin boğazının kesildiği videoyu sonuna kadar izlemeye vicdanım izin vermedi..

Burada toplumun hastalanması bence devlet ve hükümetle pek ilgili değil; çünkü bu sadece bizim toplulumuzda olan biten bir şey değil zaten...

Günümüzde toplum, dünya genelinde, gerçekten vahşiliğe ve agresif bir yaşayışa itilmekte.

Olaya bir de şu açıdan bakalım : savaşlar olmasa bu video sana gönderilemezdi ve yine ihtiraslar olmasa globalleşme gibi bir kelime dillerde dolanmazdı..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?renci
Üye1122 yazı

Vallahi ben bile bu işsizlikten adaletsizlikten, ensesi kıllıların çevirdiği işlerden dolayı psikopat olma aşamasındayım. Allah'tan karnım tok yoksa şimdiye kadar birilerinin kafası kemiştim. Allah bana ve herkese sabır versin.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye4 yazı
devlet ve medya olarak iki güç görmekteyim. çünkü medya son yıllarda hükümeti de yöneltebilme gücünü elde etmiş. bunun sonucu halkı da yönlendirebilmekte. halk medyaya güvenmese de "ateş olmayan yerden duman çıkma"dığını düşünerek sığ da olsa bir çeşit güven besliyor medyaya. medyada çıkan haber halk arasında "...tv de seyrettim. hakkaten doğruymuş" diye ifade buluyor. yani halk ve dolayısıyla hükümet te medyanın kapsamında absorbe edilme durumunda. ve amerikanlaştırma bütün hızıyla sürmekte. bu yüzden de acımasızlık konusunda amerikalılar gibi olma yolundayız
ilker

Yerleşim Türkiye / tokatMeslek Memur
Editör498 yazı
sn yasemince nin durumuna mı geldik hepimiz yavaş yavaş psikopatmı oluyoruz,Olduk farkındamı değiliz,karnımız aç olsa ne olacağımız belli değilmi.Su ***ürmeyen bir gerçek var tahammül sınırlarımız daralıyor,her şeyi daha sert yapmaya başladık.Sonuç odaklı olduk çıktık,denizdeki dalgalar hiç birimizi ilgilendirmiyor artık,direk gemi limana yanaştımı,yanaştıysa gemide bir hasar varmı diye soruyoruz.....Medya ve devlet polimiğine girmek istemiyorum,yanlız inşallah kafasında soru işareti olanlara bir gün devlet gücünü göstermez,gösterirese kimsenin kafasında böyle bir soru işareti kalmaz çünkü....Sn ilker avcının görüşüne katılıyorum amerikalılardan daha acımasız olacağımız günler yakın sanırım...
Ali GÜLCÜ

Üye1122 yazı
Kesinlikle öyle. Ben aile geçindirmek zorunda değilim Allahtan yoksa nağpardım bilmiyorum. O kadar iğrençleşmiş bir düzen var ki çözemiyorum bi türlü. Aşırı önyargılar var. En son bakılan şey sizdeki azim ve kalite.

Editör498 yazı
Kaliteye kimse bakmıyor,.Ekip kurarken nelere dikkat ediliyor.1-Ekibin bir parçası olabilirmi 2-İstenenleri yapabilir,emirleri uygulayabilirmi...3-Amirleri ile arası iyi olurmu yeteri kadar yalakalık yapabilirmi...
Bu kadar yaratcılık,artı değer katma...sistem bunları arayan kimse yok iş alışlarında cv lere usulen bakılıyor,artık herşey referansla dönüyor..
Ali GÜLCÜ

Üye1122 yazı
Bir de şey duydum nasıl denir bilemiyorum. Para verirsen iş buluyorlarmış, torpil ayarlıyorlarmış, millet vekilleri mesela 17 milyar karşılığı iş buluyormuş. Bu doğrumuduır acaba?

Editör498 yazı
valla ben hiç duymadım,olamz demek geliyor içimden.Düşünsenize iş verensiniz para almış hatrı sayılır bir abi size telefon ediyor ve şu adamı işe alın diyor..ALIRMISINIZ.alırsanız ne kadar çalıştırırısınız.
Ali GÜLCÜ

Üye1122 yazı
Ben almam alanlar var mı acaba diye düşünüyorum. Ya bu ülkede torpil var mı yani?

Talihli olanların horozları bile yumurtlamaya başlar.
Rus Atasözü

Editör498 yazı
Rusların atasözü harika gerçekten,türkiyede torpil yok demek apatallık olur.Benim söylemek istediğim torpille işe giren bir adam yeteneksiz ve pasifse girdiği işte ne kadar çalışır.

Türkiyede torpilin farklı bir ismi var,TAVSİYE.
Ali GÜLCÜ

Yeni Üye27 yazı
Toplumsal cinnet, şehirleşme, köklerden kopuş. Modernleştikçe sadece iyi şeylerden değil, modernizmin getirdiği problemlerden de nasibimizi alıyoruz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Çevirmen
Üye158 yazı
Sayın Gülcü,
Bugün okuduğum bir haberden sonra ben de aynı şeyleri hissettim, biri polis diğeri mimar, sanarsınız burası teksas.

Polisle mimarın park yeri düellosu

YALOVA'da otomobil park edilmesi yüzünden tartışan polis memuru 32 yaşındaki Gökmen Erdem ile mimar müteahhit 40 yaşındaki Hüseyin Turgut birbirlerine silah çekti.

Kovboy gibi karşılıklı birbirlerine ateş eden taraflardan polis Erdem'in, göğsünden iki kurşunla vurduğu Turgut kaldırıldığı hastanede öldü. Gözaltına alınan polis Erdem'in tabancasından 4, öldürdüğü Turgut'un tabancasından ise 5 el ateş edildiği saptandı.

Bursa’nın Kestel İlçesi'nde görevli polis memuru Gökmen Erdem, kendisi gibi polis memuru eşi ve tek oğlunu da yanına alarak, haftalık izninde, Yalova’da yaşayan annesini ziyarete geldi. Fatih Caddesi'nde bugün saat 13.00 sıralarında otomobilini annesinin evinin önüne park eden polis Gökmen Erdem, iddiaya göre hemen ön tarafına otomobilini park etmek için geri manevra yapan Hüseyin Turgut’u, kendi otomobiline çarpmaması için korna çalarak uyardı. Bunun üzerine otomobilinden inen Hüseyin Turgut’la polis memuru Gökhan Erdem tartışmaya başladı.

Tartışma, küfürleşmeye ve kavgaya dönüşünce, Gökhan Erdem ile Hüseyin Turgut karşılıklı olarak tabancalarını çekip birbirlerine ateş açtı. Vücuduna iki kurşun isabet eden Hüseyin Turgut, kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Yanında polis eşi ve oğlu olduğu halde teslim olan polis memuru Gökhan Erdem gözaltına alındı.

Olay yerinde teknik inceleme yapan uzman polisler, Gökhan Erdem’in tabancasından 4, Hüseyin Turgut’un tabancasından ise 5 el ateş edildiğini belirledi. Polis Erdem'in Cinayet Büro Amirliği'nde sorgusu sürerken, Yalova’da mimarlık ve müteahhitlik yapan Hüseyin Turgut’un ölüm haberiyle hastaneye koşan eşi Ebru Turgut’u, CHP Milletvekili Muharrem İnce, Belediye Başkan Yardımcıları Adem Gülsüm ve İbrahim Akay sakinleştirmeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye49 yazı
pcked çok uzun bilgiler ile bizim paylaşıyorsun saol kardeş ama kısa olursa ii olur ama yinede saol biz t.c vatandaşıyız<
kara kule

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Üye138 yazı
Değerli yazı.yorumcu arkadaşlar.Sizlere bende bir düşüncemi yazarak katılmak istedim.Ülkemizde kişi başı milli gelir hasılatının düzenli işlediğini dedem görmemiş!Babam Milli gelir hasılatı düzensizliği içinde bizleri zar,zor büyütmüş!Bende çocuklarımı sizlerin bahsettiği böylesine...bir yaşamda
büyütmeye çalışıyorum!benim çocuklarımın sonu neolur ölürmüyüm yaşamlarını görürmüyüm bilmiyorum.
Söylemek istediğim bireysel yaşantımızı toplumumuz açısından değerlendirecek olursak kişi başı milli gelir hasılatı düzelmediği sürece ülkemizde maalesefki maalesef hiç bir şeyin düzeleceğini sanmıyorum.Her gün ayrı şiddet haberleri hergün fazlalaşıyor.Ailece televizyon haberlerini bile izleyemiyoruz.?arkadaşımızın dediği gibi her sabah bizde televizyonu korkarak açıyoruz.Yani durumlar hiçte iyi değil,balık sırtında gidiyoruz.Maşallah düşmeyiz,İnşallah her şey üç vakte kadar düzelir.
Saygılarımla.

Yerleşim TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama