Bu arkadaşlarımın hepside fenerbahçe tarftarıymış,
Daha yeni anladım bunu fenerbahçe galatasaray maçının bitiş düdüğü ile beraber,Skoru ve sonuçlarını türkiyede yaşayan herkez biliyor sanırım,Ama yinede bi hatırlatalım galatasaray şükrü saraçoğlunda fenerbahçeye bir sıfır yenildi ve fenerbahçe lig şampiyonu oldu...
Telefonum hiç susmadı arayanlar mesaj gönderenler,çaldırıp kapatanlar.....Mesajlardan bir tanesini paylaşmak istiyorum sizlerle
100.YILDA ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ YAZ
BİR BOŞLUK BIRAK
1905 E GÖNDER
ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ EKRANINIZA GELSİN...Hayaller ekarana gelecek ama telefon bir sussa,Elimden geldiği kadar arayanlara cevap yetiştirmeye çalışıyorum galatasarayın en ateşli savunucusu o an için benim,İŞTE BİZ SÜPER KUPAYI ALDIK UEFA KUPASINI DA ALDIKTA,AVRUPA FATİHİYİZ DE,İLKLERİN TAKIMIYIZ DA daha neler neler....
Ben nekadar çok kişi ile futbol muhabbeti yapmışım,ne kadar çok fenerliye galatasarayı anlatmışım....
Satış sektöründe ilk işe başladığımda işin kompedanları bak oğlum bölgede konuşulan üç dört tane konu var demişlerdi
1-FUTBOL
2-NE OLACAK BU TÜRKİYENİN HALİ
3-KADINLAR
4-AVCILIK-BALIKÇILIK....
Adamlar işi biliyormuş ben en çok futbol konuşmuşum,yeni anladım....
Aklıma gelmişken bizi işe alan satış müdürü miden sağlammı,ağzın laf yaparmı diye sorumuştu..Bir anlam verememeiştim,şimdi okadar çok çay kahve içiyorumki,okadar çok konuşuyorumki.......
Sanırım futbol konuşmayı biraz ertelemek zorunda kalacağız ama mümkün değil e-mailim fenerbaçenin şampiyonluğu ile ilgili gelen mailerle dolu......
NEYSE FENERBAHÇELİ ARKADAŞLARI KUTLUYORUM AMAAA
101 YILDA BAKIN BİZ NELER YAPIYORUZ..:)

Ali GÜLCÜ