Üye Toplam 105 yazı |
| |||||||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | DEĞİŞEN VE ŞİMDİ GEMİLERİ YAKAN HEMŞERİM SEN MİSİN ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Öğretmen ya da istikrarlı bir devlet memuru değilse her esnafın er geç yaşayacağı şeydir bu. Dünya yıkılır yeniden kurulur, yakılan gemiler kül olur yeni düzende esnaf gene yerini alır. Hayırlara vesile olsun . . . . tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı |
AMİN hiç bir gece yoktur ki arkasından sabah olmasın. her karanlık , aydınlığa gebedir ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| Battıçıktı Yeni Üye Toplam 12 yazı | Güneş elbet doğar ama bunu sabaha çıkanlar görebilir dostlar. Kaçmayın hiçbirşeyden dostlar. Büyük adamların biyografilerini okuyun Cihanı titreten Yavuz Sultan Selim tahta çıkmadan önce babasıyla yaptığı savaşı kaybetmiş neredeyse idam edilmek üzere idi.. Sabahsız gece yok!! Yerleşim : Türkiye / İzmit | Meslek : Esnaf | ||||
| METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 05/07/2009 : 23:11:01 Kardeşler hayat inişler çıkışlarla dolu, yeri geldimi milyar para değil yeri geldimi 5tl bile para,önemli olan sağlık ,kimsenin verdiği bir bardak suya muhtaç değilseniz,yatalak değilseniz,dünyada tek tanıdık ses kendi sesiniz, tek tanıdık yüz aynadaki kendi simanız bile olsa,bi tanıdık selamına hasret olsanız bile sabır diyecek düştüğünüz yerden kalkıp hayat denen savaşa devam edeceksiniz biz erlere de yakışan bu asla pes etmemek....Her gecenin ardında bir sabah yokmu yada her kışın bir yazı,en azından bazı coğrafyalardan daha iyi durumdayız..Başarısızlık başarıdır diyor bir hatayı bir defa yapan kullardan olmayı temenni ediyorum...Son sözümüz de hayatı güzelleştirelim çirkinleştirmeyelim ,kolaylaştıralım zorlaştırmayalım hadisi olsun...Güzel rabbim bizi bu dünyada da, ahret yurdunda hayırlı kulları ile birlikte kılsın...SAYGILAR.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 05/07/2009 : 23:20:33 Ayrıca çevremde arkadaşın yaşadıklarını yaşayan bir sürü insan tanıyorum ne ocaklar kaldı ne aileler,her kes dul ,iş yok güç yok borçlar gırtlağa kadar,bu maalesef biraz kendi hatalarımız ,biraz da demim çoğunlukla yanlış ekonomik kararların, krizlerin getirdiği durumlar...Eğer Akın hocamızın dediği gibi karı koca kamuda değilseniz haliniz bu ülkede şimdi bile iyi olsa, gelecekte aynı kaderi paylaşmanız kaçınılmaz gibi görünüyor.Zaman zaman bu sitede belirtiğim gibi , 30 yıldır namusu ile çalışan bir gün bile borcunu aksatmayan adamların batırıldığı bir ülkede kimse bence namussuz değil ,asıl namussuzlar ehil olmadığı halde ülke yönetiminde görev alıp bir milletin geleceğini çalanlardır.Ben bunlara hakkımı helal etmiyorum, şahsi çok alacağımı sildim helal ettim yok yok tur,ama insanları bu hale düşürenler hala çıkıp bir yerlere konuşmuyormu kanım donuyor...Allah sizi ıslah etsin diyoruzda... bunlarda ne Allah ne de kul hakkı korkusu var.....Saygılar.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
ne oldum değil ne olacağım de değil mi? ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| yunus emre kaft ancı Yeni Üye Toplam 21 yazı | kardeşim gerçekten üzücü şeyler yaşamışsın okurken üzüldüm açıkcası..ama bu bi imtihan dünyası..şüphesiz ki hayır da şer de Allah'ın takdiridir.. ticaret ateş gibidir kullanmasını bilirsen ısıtır,ha yok kullanmasını bilmezsen seni yakar.. yaşıycağın ömrün yaşadığın ömürden bin kat daha güzel olması dileğiyle.. ELSA ÇELİK KAPI Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : İmalat | ||||
AMİN ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 05/07/2009 : 23:58:26 Valla sayın huy orası bir gerçek kimse bugününe güvenmesin, asıl insanın zoruna giden... bir laf vardır , kendi düşen ağlamaz diye... ama kimse ile bir derdin yokken birilerinin habire sana çelme takması işte bütün mesele bu ...Ben karar verdimbundan sonra o çelme takanın bacağını .......eline verecem... zira artık yeterin ya batırılmayan ne sektör,ne kişi, ne doğa,ne şehir,bir şey bırakmadılar..Siyasiler,aydınlar,sendikalar,medya,şusu busu,resmen gaflet ve dalalet hatta dilim varmıyor söylemeye...ANLAYIN İŞTE....SAYGILAR.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Söyleyip de söylemekten imtina ettiğin , kelimeyi anlıyor ve fikrine tamamen katılıyorum. Sayın mettin , demokrasi ile krallık , padişahlık gibi rejimler arasındaki bir fark vardır . Üretim araçları ve sermaye diğerlerinden farklı olarak seçimler yolu ile değişen iktidarlar yolu ile değişik kesimlerin eline geçer. ve iktidara gelen her kesin kendi sermayedarını , ve zenginini yaratır ve bu olurken diğer kesimler aradan çıkar . kriz birilerine teğet geçer birilerini deler geçer . Bilmem anlatabiliyormuyum. ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Yani şu ana kadar bulunmuş en iyi idare sistemini bile kötü kullanıyoruz, gaddarca kullanıyoruz . halkın bir kesimini mutlu edeceğim diye diğer kısmını yer-ile yeksan ediveriyoruz. ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/07/2009 : 00:45:42 Size bir örnek verim ben İstanbul luyum,şimdi 3ncü boğaz köprüsü projesi var mimarlar yırtınıyor bu proje ile doğası katledilmeyen yerlerinde içine edeceksiniz diye..Ya ben askerliğimi Çanakkale de yaptım... asker dışında bir şeyi olmayan bir ilimiz birde deniz ürünleri var..İntikala gittik bir akşam üstü vardık karacaören diye bir yere ,önümdeki manzara nefis idi ve ben şoktaydım ya İstanbul un binasız hali olmaz böyle bir şey boğaz aynı..Arkadaş istemiyom İstanbul a 3ncü köprü falan 13 ncü köprüde yapsan o işi öyle çözemezsin,İstanbul artık kaldırmıyor,gidin Çanakkale ye yapın bundan sonraki köprüleri, yapın orayı ikinci İstanbul bir soluk aldırın canım şehrime,ama olur mu 10 milyon oy varken gidip 200 -300 bin oya bu iş yapılırmı,ya hep rant hep kirli siyaset,bu iş işte çamurda ayakkabıyı temiz tutamamaya benziyor..Nasıl sayın busch papucu yedi ,bunlar da yiyecek bu kafalarla da bunlarda yüz yok..Nasıl tutturacağız ayakkabıyı mesele o...Saygılar.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | yolun yarısını geçtiler, de halk yerine koyacak birilerini , göremiyor. Bir görseler , ayakkabnı mağazasını görürler. ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/07/2009 : 02:01:48 WİLLY BRANT Almanların efsanevi sosyal demokrat başkanı adam yüzde 1 oylamı ne seçimi kaybetti anamuhalefet partisi oldu,dedi benim devrim demekki kapanmış siyaseti bıraktı..Bizde göstermelik istifa, en köklü partiyi meclis dışında bırakan sayınımız,sonra tekrar başkan,kıyıların başkanı, gençlik kolu yok, kadınlar kolu yok,ama delege denen hergeleleri bağlamış,zaten bu adamlar yönetiyo Türkiye yi ...Dediğiniz doğru ben hükümeti eleştiririm ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler,diğerlerinin hepsine beş basarlar...hemde her konuda...İyide ne olcak şimdi birileri habire yeni parti kuruyor ya şöyle akıllı uslu bir araya gelerek bir şey yapsalar ya,yapmaya çalışanlarda madara ediliyor anlı şanlı medyamız ve aydın geçinenler tarafından..,Bence devir kötü devir de millet öyle bir halde canının acısından etrafını göremiyor,ama atın hızlı koşması için ara sıra kırbaçlamak lazım belki bir faydası olur...Saygılar..Birde sahi ben biraz cahilim biri bana açıklasın sağ ne demek sol ne demek ATATÜRK neci idi...???? Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Sy mettin ''Birde sahi ben biraz cahilim biri bana açıklasın sağ ne demek sol ne demek ATATÜRK neci idi...????'' ESTAĞFURULLAH Sületman Demirel , sağcıluğın ve solculuğun eski bir örneğini vermişti. İktidarda iken , muhafazakar sağcı idi.. İsmini hatırlayamadım bir gazeteci yazar , 12 eylül sonrası demirelin , bilhassa Özal hükümetleri , zamanında söyledikleri için , '' S ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Sy mettin ''Birde sahi ben biraz cahilim biri bana açıklasın sağ ne demek sol ne demek ATATÜRK neci idi...????'' ESTAĞFURULLAH Sületman Demirel , sağcıluğın ve solculuğun eski bir örneğini vermişti. İktidarda iken , muhafazakar sağcı idi.. İsmini hatırlayamadım bir gazeteci yazar , 12 eylül sonrası demirelin , bilhassa Özal hükümetleri , zamanında söyledikleri için , '' Süleyman bey bir ihtilal daha yaşarsa , bu gidişle kominist olacak '' demişti . Son örnek , ise AKP; Cumhurbaşkanını eskiden avrupa birliği için söyledikleri, ABD için söylediklerini , hatırlayın , değme solcuya taş çıkartacak sözlerdi. Şimdi ise tam tersi söylem ve uygulama içindeler. Başbakandan örnek vermeyeceğim , zira onun söylediğinin tersini söylemesi için o kadar uzun süreye ihtiyaç yok. Dünden bu güne değiştirebiliyor. Tarihte örneği yok. ve olması mümkün değil. Bir gün üst kimlik alt kimlik, ertesi günü dtp lilerin elini sıkma,, örnek çok anlatmanın bile espirisi kalmadı. Atatürk ise , mahvolmuş bir yıkıntıdan , yepyeni hemde modern bir devlet kuranların önderi lideri . Başkaları ile mukayese etmek bile , mümkün değil. O ve arkadaşları , sağcılık ve solculuk kavramlarının çok üstünde bir anlayışın adamları idiler. ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/07/2009 : 16:56:55 Valla sayın huyhuy bunlar ne ise bilmiyorumda hiç bir şeyin hakkını veremedikleri kesin... ama ona buna laf atarken, eleştirirken üzerlerine yok ne diyelim ,deveye boynun eğri demişler nerem düzgün kü demiş,darısı birilerinin başına..Saygılar.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| muratca30 Üye Toplam 353 yazı | Herkese Merhaba koniks ailesi hala düzelmemişsiniz. Gemileri yaktım derdini paylaşmış konuyu nereye getirmişssinz çok ilginç adam gemmileri yakarak derdini anlatmış sizler Atatürkçü Sağcı Solcu.Bırakın bu muhabetleri 80 öncesinde neler yaşandığını biliyoruz Hala neyin kavgasını yapmaya çalışıyoruz. Sayın gemileri yaktım aynı şeyleri yaşadaık bizlerde ama bizler esnaf olarak girişimci olarak herzmaan bir çıkar yol buluruz sizlerde inşallah bulursunuz Ama unutmayın her karanlığın bir aydınlığı vardır birde yağmurldan bahsetmişssinz hersey yağmur gibi geliyor diyorsunuz haklsınız ama sunuda unutmayın yağmurdan sonra hasatta vardır şimdi yağmurlar geçecek güneş açacak ve hasatı biçmeye başlıyacaksınız kafanızı sakinleyin ve yılmayın en acısı dostlarınızın olmadığını görüyorsunuz iflasta ama siz yılmayın en yakınlarınız sırtınızı dönebilir ama yılmayın elinizdekilere bakın neler yapabilirim diye düşünün ama öfkelenmeden sinirlenmeden vah vah ne olacak demeden ben ne yapabilirim diyeceksiniz bana ne oldu dieğil ben ne yapabilirim diyeceksiniz ve yapabileceğiniz işe görede eksilerden başlıyacaksınız burdaki bazı arkadaşlar sıfırdan başlıyorm diyorlar sıfırdan başlamak inanınki eksilerden başlamaktan iyidir sayın gemileri yakıtm bizde eksilerdeydik ama yılmadık yılmayın Ve siz sayın koniks ailesi lütfen açılan konuların suyunu çıkarmayın hayatta en nefret ettiğim şey siyaset politika olmaya başladı vatandaş yolda sokakta evde kavga etsin yok sağ yok sol yok o laik bu antilaik ama liderlerde evlrinden tvlere bakıp bizlere su enayilere bakın ya deyip gülsünler bırakuın bu kavgaları kimse size sormuyor akşam eve giderken ekmek aldınmı diye bizler ekmeğimizin kavgasında olalım siyasetin değil sevgili arkadaşlar herkes istediği düşünceyi düşünsün taki nezamana kadar güzel yurdumuzu bölmek isteyene kadar ozman Türk milleti olarak yine Şahlanırız merak etmeyin ama şuanda bizler ekmeğimizin kavgasını yapalım birbirimize düşmiyelim bizler DÜNYAYA Hükmetmiş bir milletten geliyoruz bunu unutmayın Saygı ve Sevgilerimle Sevgili arkadaşlar Sizler bizim için önemlisiniz. http://www.pratikhizmet.com http://pratiksantral.com http://www.bursaticareti.com http://www.smsbursa.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı |
Bırakın Sağı , Solu Eskiden bir de ORTADİREK vardı Ona ne oldu :)) "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| gemileri_yaktim 2009 Üye Toplam 105 yazı | 06/07/2009 : 19:34:41 ARKADAŞLAR diye hitap edeceğim sizlere , yaş farkımız farklı ben şahsen 40 yaşındayım.Konu dağılmış gibi gözükse de dikkatle okudum yazılarınızı.1 saat kadar önce bir dostumu Düzce merkezde ziyaret ettim.O çok önemli bir konumda idi Düzce nin sayılı esnaflarından idi.Şu an çaycılık yapıyor ..Sordum "dostun var mı? " cevap ilginç ;evet var dedi" SANALDA DOSTLARIM VAR" BEN oktay Yerleşim : Türkiye / Batı Karadeniz | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| gemileri_yaktim 2009 Üye Toplam 105 yazı | 06/07/2009 : 19:40:56 ÖZÜR... devam ediyorum..."SANALDA DOSTLARIM VAR" dedi.Ben de onayladım "evet çok haklısın" benimde sanalda çok dostlarım var dedim."huy huy huy" "masal06" "muratca30""mettin"" yunusemre" sizler dostsunuz.Neden bu kanıdayım:"Zeyraki ne demiş:" parası olmayandan ,ölüden kaçılır gibi kaçılır" "ruh bedenden çıktığı gibi para da insandan çıkarsa dost çevre kalmaz" Ayrıca o dostumu intihardan çeviren sanaldaki bir arkadaşı olmuş"SİZ SANALDAKİ DOSTLARIM" inanın bana motive veriyorsunuz,sizin yazdığınız o güzel yazılarla hayattayım.Sanaldan çıkıp evimin yolunu tuttuğumda inanın sizleri özlüyorum.. oktay Yerleşim : Türkiye / Batı Karadeniz | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| gemileri_yaktim 2009 Üye Toplam 105 yazı | 06/07/2009 : 19:44:01 huyhuyhuy abiciğim senin şu güzel ürünleri bir göremedik gitti.unutmuş değilim seni...sende beni unutmamışsın belli. saygılar hürmetler sana da diğer kardeşlere de... oktay Yerleşim : Türkiye / Batı Karadeniz | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/07/2009 : 22:02:50 Kardeş kötü bir kadın için intihar edilirmi,para kötü kadına benzer bir gün senle, bir gün benle, başka gün başkası ile,Allah korusun....Sonra ben toptancılık yaptım bir sürü başarılı ama sonra mahvolmuş insan tanıyorum,ben de burda attan inip nasıl eşeği bulamadığım resmen süründüğüm zamanları anlatsam roman olur,bir iş görüşmesine gidecem yine kriz zamanı işsizim.. görüşmeye yazın cehennem gibi sıcakta yürüyerek kaç km yürüyerek gittimşehrin bir ucundan bir ucuna gururum yüzünden kimseden dolmuş parası istemeye yediremedim..Valla inanın yakacak ta satacakta gemim olmadığı günler oldu..Bu işler sabır işi, akıl işi er olanada yakışan işlerdir,savaşmadan yumruk yemeden dövüşmeyi öğrenemezsiniz dayağı yiye yiye tecrübe kazanacağız kırılan burun yerine gelmez ama onuda kulağımıza küpe yapacağız..Saygılar... Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Aklımdasın , ben o ürünlerle ilgili bir değişiklik peşindeyim senin de aklında olsun . Nikah şekeri kutuları ve nikah şekeri malzemesi olarak , pazarlamaya ve yeni , kalıplar yapmaya başladım. Senin çevrende de vardır mutlaka , nikah şekeri , ve davetiye , gelinlik işi yapan yerler. Boş zamanında bir dolaş bakalım belki bir ekmek çıkar . moralini yüksek tut ve denemekten asla vaz geçme . İyilikte sağlıkta görüşmek üzere. ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | koniks ailesi hala düzelmemişsiniz Siz düzgünsünüz ya bize yeter ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Ve siz sayın koniks ailesi lütfen açılan konuların suyunu çıkarmayın Af ederseniz bir daha suyunu çıkarmayız. ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Bırakın Sağı , Solu Eskiden bir de ORTADİREK vardı Ona ne oldu :)) Gene var . Ama isimleri değişti. Her iktidar gibi , bu iktidarın zengini ve orta direği oluştu. İstanbulun en pahalı semtlerindeki sosyal yapı değişimi her şeyi izah ediyor. Florya da biraz dolaşın eski den modern giyim kuşamlı tipler görürdünüz, şimdi ise son model pahalı 4*4 jeep ler den ipek teseddürler içinde ki güzel bayanlar görürsünüz. yani teğet geçenler, delip geçenler, hiç değmeden geçenler, gene var sadece nöbet değişimi var. ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | ||||
| mehmetustam Üye Toplam 643 yazı | 06/07/2009 : 23:07:12 bu sitede biryerde okuduğum bir söz çok hoşuma gitti ezberledim ve herkese söylüyorum: ''başarı tecrübelerden oluşur , tecrübede hatalardan oluşur '' herşey gönlünüzce olsun saygılarımla Yerleşim : Türkiye / Kantinci | Meslek : Esnaf | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||