Üye Toplam 2659 yazı |
|
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 10/10/2009 : 15:38:08 Alıntı
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
paşabahçe Yeni Üye Toplam 31 yazı | 19/10/2010 : 04:34:45 Alıntı
her oyunun bir sonu var... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İşsiz |
zeustasarim Üye Toplam 143 yazı | Olur, olur... denemeye devam et, zor bişi değil. Ben her sabah arabamı telekinezi ile çalıştırıp kaloriferini ısıtıyorum. Sen de yapabilirsin. :)) Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Mimar |
eses_serdar Üye Toplam 196 yazı | 19/10/2010 : 10:42:24 Alıntı
eses_serdar Yerleşim : Türkiye / Eskişehir | Meslek : Diğer |
gencdenizli.net Üye Toplam 149 yazı | Lisedeyken geliyordu okula elinde bi kaşık. Veriyordu milletin eline kaşık sert bildiğimiz kaşık. Sonra avucunda sıkıp gözleriyle yakından bakıyordu böyle. Hoop hafiften eğiliyodu. Herkes şaşkın tabi. Sonradan öğrendik ki kaşık ısınınca kaşığın yapıldığı madde yumuşayıp, eğiliyormuş. Adam onu da avucunda alıp sıkıyormuş işte, gözleriyle bakıyor bi yandan sımsıkı tutuyor elinde. Isınınca eğiliyor hafiften. Pek inandırıcı gelmiyor ama nasıl "nazar" gerçekse kuran'da geçiyorsa, nazar değmesi de bi enerjinin karşıya dikkatlice verilmesi gibi bir durum bence olması da ihtimaldir. http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
samet yiğit Yeni Üye Toplam 1 yazı | 18/04/2011 : 18:23:47 Alıntı
2 3 saat uğraştım artık başım çok ağrıdı yapamıyorum artık umudumu yitirmek üzereyim yapamıyorum nasıl yapmam hakkında yardım edermisin günay Yerleşim : Türkiye / Nevşehir |
hemperi Üye Toplam 508 yazı | 18/04/2011 : 20:57:53 Alıntı
Ben yapabiliyorum ama 3 yıldır bu işle ilgileniyorum Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Ticaret |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 18/04/2011 : 22:00:10 Alıntı
Belki işsizliğe bir çözüm olur:)) yapmaya devam et kardeş:)) "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 18/10/2011 : 11:00:34 Alıntı
Yapabildinmi bari:) "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
anakonda Yeni Üye Toplam 53 yazı | 15/05/2012 : 21:17:29 Alıntı
saygi en buyuk hazinedir, Yerleşim : Belçika / Buruksel | Meslek : Diğer |
mcsoft Üye Toplam 422 yazı | anakonda hocam siz başka bi yeteneğe sahipsiniz galiba. Umarım konikse uygulamazsınız bunu durduk yere sitesiz kalmıyalım. webmaster... Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 16/05/2012 : 08:10:46 Alıntı
gariban top :)) sizin telekinetik enerjinize dayanamadı demek :)) Boşverin fazla denemeyin mazallah çoluğu çocuğu filan kaybedersiniz istemeden Şaka bir yana bu telekinezi işleri pekte inandırıcı gelmiyor bana Enazından temel fizik yasalarını düşündüğümde :)) mümkün görünmüyor "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
Rodop_Boy Yeni Üye Toplam 39 yazı | 16/05/2012 : 22:10:23 Alıntı
Amanın...? Çatalı masaya koydum çatalda birşey yok ama masa yamuldu...?!?!?!?!!!!! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
Rodop_Boy Yeni Üye Toplam 39 yazı | 16/05/2012 : 22:20:02 Alıntı
Vay duvarda da çöktü.?!?!?!!! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
anakonda Yeni Üye Toplam 53 yazı | 17/05/2012 : 17:42:43 Alıntı
saka bir yana ben bile inandim kaybolduguna ama isin sirri ortaya cikti pimpon topu benin oglanin pimponiydu ,oda iceri girer girmez onu gormus icinden cikarmis geri odasindaki yere koymus banada birsey soylemedi taaki ben bugun o pimpon topunu gorene kadar ..... saygi en buyuk hazinedir, Yerleşim : Belçika / Buruksel | Meslek : Diğer |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 02/08/2012 : 11:23:12 Alıntı
Güncel "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
PASTAJI Yeni Üye Toplam 4 yazı | 08/08/2024 : 15:11:22 Alıntı
ben aletimi hareket ettirebiliyorum. başardım. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Gıda |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |