İlk mesaj
Diğer Konular
Kadını Ağlatmak!
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumM
Yeni Üye21 yazı
M
Yeni Üye21 yazı
M
Yeni Üye21 yazı
Böyle bir yazı iğrençliğe bulaştırıldığı için siliyorum.
H
Üye1122 yazı
07/05/2005 : 10:09:40#4
Web sitesi
Alıntı
M
Yeni Üye21 yazı
Bu sitede birkaç yazıyı okuyan kimin ne olduğunu çok açıkça görebiliyor. Ayrıca kişilerin kendisini tanıtmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Özellikle yazdıklarımın MİM, mimmanagement tarafından demogoji konusu yapılmasını istemiyorum. Sanıyorum kimse kimseyi kandıramaz, başkalarını kandırdığını zanneden sadece kendini kandırır.
M
Yeni Üye21 yazı
Böyle bir yazının mim in iğrençlikerine bulaştırıldığı için siliyorum.
H
Üye1122 yazı
09/05/2005 : 12:36:14#7
Web sitesi
Alıntı
Anneler Günü Nevzat Çelik
yeşildir artık yüreğinde kara bulut
bugün anneler günü annem beni unut
evde acılar koynuna yangelip yatmış
inadına giyin sen de mayısa batmış
yürü sokakta çocukların düşü aksın
yürü ki saksıda çiçekler sana baksın
diline genç anılarından bir türkü seç
beş yıl büyüdüğüm okulun önünden geç
ıslanırsa anıların güneşte kurut
senin günün bugün unutma beni unut
gök mavi deniz mavi tam kıyısında dur
durma eteğinden beni bir daha savur
annem yıldız kayıyor içinden dilek tut
koşuyor sana kısa pantolunlu çocuk
gözünde gözümde gözlerinde bin umut
yeşildir artık yüreğinde kara bulut
bugün anneler günü annem beni unut
evde acılar koynuna yangelip yatmış
inadına giyin sen de mayısa batmış
yürü sokakta çocukların düşü aksın
yürü ki saksıda çiçekler sana baksın
diline genç anılarından bir türkü seç
beş yıl büyüdüğüm okulun önünden geç
ıslanırsa anıların güneşte kurut
senin günün bugün unutma beni unut
gök mavi deniz mavi tam kıyısında dur
durma eteğinden beni bir daha savur
annem yıldız kayıyor içinden dilek tut
koşuyor sana kısa pantolunlu çocuk
gözünde gözümde gözlerinde bin umut
M
Yeni Üye21 yazı
Böyle bir yazının mim in iğrençlikerine bulaştırıldığı için siliyorum.
M
Yeni Üye21 yazı
mimmanagement ve mim in yazdıklarımı demogoji konusu yapmamasını rica etmeme rağmen gerek özel mesajdan gerekse burada yazılanlardan oldukça rahatsız olmuş durumdayım.
Mimmanagementin, Yelda ile arasındaki yanlış anlaşılmaların ortadan kalkmasının benim yazılarımla ne ilgisi var anlamış değilim. Kişilerin burada yazdıkları onların duygu düşünce ve gerçek yapıları hakkında yeteri kadar bilgi vermektedir. Yazdıklarımı beğenenlerden özür diliyorum ama duygularımın ve fikirlerimin birilerinin oyuncağı olmasını kabul edemediğim için silmek zorunda kaldım.
Mimmanagementin, Yelda ile arasındaki yanlış anlaşılmaların ortadan kalkmasının benim yazılarımla ne ilgisi var anlamış değilim. Kişilerin burada yazdıkları onların duygu düşünce ve gerçek yapıları hakkında yeteri kadar bilgi vermektedir. Yazdıklarımı beğenenlerden özür diliyorum ama duygularımın ve fikirlerimin birilerinin oyuncağı olmasını kabul edemediğim için silmek zorunda kaldım.
H
Üye1122 yazı
11/05/2005 : 16:37:52#10
Web sitesi
Alıntı
M
Yeni Üye21 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - yaseminece81 Sevgili Mehtap böyle bişeyin olmasına ve senin üzülmene gerçekten çok üzüldüm. Ne yazıkkı burda böyle olaylar fazlasıyla yer alıyor. Lütfen yazını geri koy çok güzeldi. Onları boş ver. Burdan diğerlerinin yaptığı *****likten ben özür diliyorum onlarında kendilerine gelmeleri dileğiyle hoşçakal. |
Böylesine duygusal yazların mim in iğrençlikerine bulaştırıldığı için yazdıklarımın hepsini siliyorum. Beni anlayan herkesten özür dilerim.
H
Üye1122 yazı
15/08/2005 : 22:56:03#12
Web sitesi
Alıntı
Aynen sana katılıyorum mim. Dün öleni dün gömdüler diye bir söz vardır. Olay zaman aşımına uğramıştır.
E
Yeni Üye23 yazı
valla bende bişey göremedim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz