Değerli kardeşim,en azından neyi yapıp neyi yapamayacağını bilen bir arkadaşsın.tanıdığım sizin sektörde çok güzel bilgi ve birikime sahip arkadaşlarımızın çoğunun bu tecrübelerini ranta çeviremediğini,bir bilgisayarı bile satma becerisinden yoksun olduğunu gözlemledim.En azından sen en önemli şeyin üretim değil,pazar ve pazarlama olduğunu idrak etmişsin,buda sana çok önemli bir avantaj sağlıyacaktır.Ben satış pazarlama sektöründeyim,ürünü satmam için sadece tekniközelliklerini artılarını,eksilerini kullanım alanlarını,muadillerini ve bunlarım yurt içi yurt dışı fiyatlarını bilmem yeterlidir.Bana anlaşılır bilgilerle bu konularda teknik açıklamalarını yap,farzet ki ben müşterinim,beni inandır,bende sana üretim konusunda ciddi firmaları,yada pazarlama konusunda yardımcı olim,burda ikimizinde tek eksiği hukuksal zeminin oluşturulmasıdır,önce bu ürünün tescilini yapman ondan sonra ciddi şekilde firmalarla her iki tarafında çıkarlarının ortak faydada buluşması nı sağlamaktır.Bu konu benim için bilgi alanımın dışındadır,o yüzden teknik olarak verdiğin açıklamalar sunduğun şeyler beni aşarsa sana başvuracağın yerler hakkında da yardımcı olmaya çalışırım.Bu yazılım sektöründe çok şeyler yapılacağına ve desteklenmesi gereken en önemli sektörlerden biri olduğuna inandığım için,sizin de başarılı olmanızda bir katkımız olursa küçük de olsa sevinirim,ayrıca türkcell in bir yakın zamanda, bu tür projeleri hayata geçirme konusunda girişimcilerle bir organizasyonu olduğunu biliyorum,daha bir çok fon ,kuruluşta vardır muhakkak,istersen bide böyle bak olaya,görüşmek üzere kolay gelsin,ne demişler tek taştan duvar olmaz..