Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Damacana Su Satışı

Başlatanantalya0709Tarih02/05/2009 12:34:34Yorum31

İlk mesaj
ARKADAŞLAR YENİ DAMACANA SU SATIŞ YERİ AÇTIK.
BİZ NE YAPMALIYIZ Kİ SATISIMIZI ARTTIRALIM VE MEVCUT KAZANMIŞ OLDUGUMUZ MÜŞTERİYİ ELİMİZDE TUTALIM.
BİZ NETÜR KAMPANYA YAPALIM BU KONUDA Kİ TÜM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ
ŞİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
şu sıra yaygın olan su bardağını promosyon olarak dağıtabilirsiniz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
TEŞEKKÜRLER OLABİLİR 6LI SU BARDAGI VEYA CAM SÜRAHİ

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik

çok cömertsiziniz...
6 adet çok deilmi ?
damacana başına 1 adet verebilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
kupon dağıt mesela 2 alana 1 bedeva yap hem ikinci satışınıda 1.den garantile hemde promosyon maliyetini işine yatır.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Mühendis
kupon verirsin 2 alana 1 bedavaya yaparsan ondan kazanmazsin, ilk alisinda kupon verir ve bunlari biriktirmesini soylersen ve mesela 5 kupon biriktirdiginizde 1 tane bedava veriyoruz dersen kazanirsin.

Her musteriyi ilk alisinda kayit edip kartini verirsen ve promosyon verecegin urunleri belirli araliklarla degistirirsen, mesela bardak takimini tamamlayacak , 6li setse 6kerede ancak tamalayacak, mesela piknik tabak seti vereceksen her seferde 1 parcasi.

Bunlar arti kazandirir musteriyi dusundurur. Ama en onemlisi verdigin hizmetin kaliteli olmasi, urunun kaliteli olmasi. Verdigin su 1 hafta sonra yesil yosun rengine donusecekse, ne versen fayda etmez soyleyim.

Yerleşim Hollanda / ArnhemMeslek Ythalat / Yhracat
................

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
ben daha önce memran sistemli su diyaliz makinası halk arasında su arıtm olarak geçiyor bu sitemin tanırtım ve satışını yapıyordum şöyle söylüyeyim 3,50 tlnin altındaki sular içeceğine çeşmeden iç para hastalığında sende kalsın kaç yerde ölçim yaptıysam sonuş 3,50 tlnin altındaki damacana su alanlar boşa para harcıyor en iyisi bu makinalardan almak 1 tonda 26 damacana temiz su veriyor 26 x erikli 8 = 208 ortalama bir marka da olsun yarısı sonuçta makina avantajlı
gelelim satışa promosyon için sermayen varsa çeşitli hediyeler ve su hakkında bilgilendirme broşürleri mesala hastalıkların yüzde 50 si su ile bulaşır vucudun üçte ikisi su onun için temiz su önemli değeri önemli değil bayanların beğendiği bir hediye ile bu damacanaşarı kolayca satarsın
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
İyi hizmet ve en önemlisi tatlı dil...Kapı kapı dolasıcak part time elemanlar al onlara sattıkları ürün başına pay ver mesela damacana başına 50 kuruş,
bu hem sana calışan elemanların daha cok satma hevesi içine girmelerini sağlıyacak hemde senin kazancını arttırıcak .Antalya'nın nüfusu takliben 1000.000 cıvarlarında potansiyeli yüksek ama güzel bir ekip ile satışını arttıra bilirsin fakat dediğim gibi kapı kapı dolaşıcak esnafı gezicek sana tavsiyem akdeniz üniversitesinden öğrencileri part time alabilirsin işe hem onlara harçlık olur sevaba girersin hemde part time işçiyi kolayca bulabilirsin seçiceğin kişilerin tatlı dilli olmasına dikkat et yeter kapıda insana suyu kabul ettirsinler...
Esnafa da güzel kızlardan bir ekip kur ve piyasaya gönder unutma ki erkekler için geri cevilemeyecek tek şey karşı cinstir... Bu dediklerimi uygularsan ve daimi müşterilerine küçük jestleri cok görmezsen iş potansiyelin artacaktır...
Başarılar...

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Di?er
merhaba
satışların artması için bayanların hoşuna gidecek damacana örtüsü yaptırıp promosyon olarak dağıtmanızdır. üzerine baskı yaptırırsanız bu sizin için de iyi bir reklam aracı olur bunun için iba reklam .com.
adresinden ürünleri görebilirsiniz.sırf kıf almak için sizi tercih edecek müşterileri göreceksiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - iba
merhaba
satışların artması için bayanların hoşuna gidecek damacana örtüsü yaptırıp promosyon olarak dağıtmanızdır. üzerine baskı yaptırırsanız bu sizin için de iyi bir reklam aracı olur bunun için iba reklam .com.
adresinden ürünleri görebilirsiniz.sırf kıf almak için sizi tercih edecek müşterileri göreceksiniz

Sevgili iba işin sırrını çözmüş İşte pazarlama dediğin böyle olur.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Merhabalar ilkten aranıza yeni katıldım benide bu sıcak ailenize kabul ederseniz sevinirim ilkten.
Benim önerim suyuna pazarlamak istiyorsan onu su ihtiyacı doğan biryerde insanlara sunmam veya tatırman mesela yürüyüş yapanların olduğu bir mekanda bir karargah kurup orda susamış olanlara bunu sunabiirsin mesela ve ellerine bir adette buzdolabı magneti verebilirsin suyu yudumlarken bizim insanımız uzatılan eli asla geri çevirmez benim acizane pazarlama tekniğim bu arkadaşlar bu arada tekrar merhabalar.
Hakan GÜLBAY
Marketing Manager
Baysan Machine Gear &Marine Transmissions Systems Industry Corp.
hakangulbay@baysangear.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
sevgili arkadaşım , ben de ç.kale de pet su satıyorum.hangi suyu satıyorsun bilemem ama kampanyalar herkesin dikkatini çeker.Mesala 5 su alana 6.sı bizden diyebilirsin.bu kampanyayı 1 ay gibi kısa sürede bitirmelisin.Müşterilerinde azalma olduğunu anladığın zamanlarda hesabını iyi yaparak pompa hediye verebilirsin.Pompayı da yine 5 su alana pompa hediye gibi..kampanyalar hemimizin dikkatini çeker.50 kuruş indirsen belki bunu anlamazlar fakat indirim yapmadan kampanya yaparak işini düzeltebileceğine inanıyorum.İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Esnaf
merhabalar en etkili ve kesin çözüm hempromosyon olarak hemde reklam aracı olarak damacana kılıfı tavsiye ediyorum iba reklam.com dan ulaşabilirsin

su işi yapan firmalarımızdan hiç promosyon teklifi göremedim nerdesiniz dostlar sizin reklama ihtiyacınız yokmu .şimdi tam zamanı www.ibareklam.com'u ziyaret edin promosyonunuzu seçin. herkese hayırlı işler hayırlı bol kazançlar.su işi için en iyisi damacana örtüsü hemde baskılı

arkadaşım ben bu işi 6yıl yaptım buiş kanser gibidir içten içe insanı bitirir satışın arması için kendini su alan müşteri gibi düşün ne iterdin 1-siparişin hızlıbir şekilde ulaşması 2-sakanın giyim kuşam ve davranış şekli 3-suyun kalitesi 4-müşterinin her an size ulaşabilmesi 5-samimiyet vede güven bunlardan daha çok fazlası var en mühimi para kazanacağım derken kaybetmek günlük damacana giriş çıkışını takip etmelisiniz. hayırlı kazançlar diliyorum ararsan yardımcı olabilirim ömer 05439651966

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Empati kurun acaba müşteri olsam ne isterdim diye.
Mesela kesinlikle 30 dk içinde teslimat ( bir keresinde 2 saati geçmişti adamlarla telefonda papaz olduk)
Yerel radyolara reklamı es geçmeyin etkili olacaktır yerel tv de etkilidir.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
selam arkadaşım damacana satışlarının yükselmesi hakkında fikir sormuşsunuz. Türkiyede ve dünyada bulunmayan patenti bana ait olan bir damacana aksesuarı var elimde . Bu ürünü reklam amaçlı kullanırsanız satış patlaması yaşıyacağınızı garanti ediyorum. saygılarımla Murat KASAP

Yerleşim Türkiye / Yzmir
numunelik küçük şişelerden bırakabilirsiniz.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Selamun aleyküm,
su işini 3-4 sene evvel yapmıştık , gerçekten büyük hammallığı olan bir iş yanlız yüksek miktarlarda satıp işide rayına oturtunca iyi getirisi olan bir iş , suyu broşür dağıtarak , araç kokusu veya magnetler dağıtarak satamazsınız , müşteri ile direk diyolağa girip gerekirse yarım saat konuşup suyu almasını sağmanız lazım , bunu yaparkende dersinize iyi çalışmanız lazım, ben size kendi satış tekniklerimi söyliyeyim , mesela müşterinin damacananısı ele alın kirli ise ne kadar kirli olduğunu , sizin böyle bir damacanadan hayatta su içmeyeceğinizi söyleyin,ve bizim damacanalarımız belli bir kullanımdan sonra sıfırlarıyla değişiyor diyebilirsiniz. elinizde suya ait bütün belgeler bulunsun kaynak suyu belgesi hacep belgeleri falan tabi varsa , müşteriye sizin içtiğiniz suyun belgelerini gördünüzmü diye sorun , ve dükkanınıza da belgeleri çerçevelettirip herkesin görebilieceği yerlere koyun , pınar su içenlere pınarın süt markası olduğunu , nestle su içenlere nestlenin bir çikolata markası olduğunu , aytaç su içenlere aytaçın salam sosis markası olduğunu , sizin ise sadece su markası olup bu işi profesyonelce yaptığınızı söyleyin, ve okullar , belediyeler, bankalar , fabrikalar , atölyeler bu tarz haftalık 50-100 su alacak yerleri çok az karlarla bağlamaya çalışın bunu yaparkende 2-3 tane su sebili vaadi verin , yanlız sebilleri verirken sözleşme yapın , suyu bırakırsanız iade alınacaktır diye, daha da bir çokşey var

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
diğer illeri bilemem ama istanbulda 5 lt 1 lira lık şişeler var.

bence artık damacana su işi bitmiştir.

benim gözlemim 4 üzeri ferdi olan aileler bu şişeleri tercih ediyor.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
bulunduğun ildeki hastanelere ( hasta kabul önü,resepsiyon önü olabilir.bunu sen keşife et) su sebili ve damacana su bırak.bu işten para talep etme.sebilin üstüne reklamını yap.insanların yoğun uğradıkları yer hastanelerdir.bu işi 2 ay yap.günde 1 damacana bırak duruma göre.insanlar o suyu mutlaka içecektir.pisikolojik olarak akıllarına şu gelecek,doktorlar ve hemşireler bile bu markayı içiyorsa vardır bir bildikleri diyeceklerdir.eğer evlerine su alacak olurlarsa ilk akıllarına hastanedeki içtikleri su gelecektir.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
su işi yapıpda yakınmayanını görmedim , çok emek , az getiri...
suyuna pazarlamak istiyorsan onu su ihtiyacı doğan biryerde insanlara sunmam
veya tatırman mesela yürüyüş yapanların olduğu bir mekanda bir karargah kurup
orda susamış olanlara bunu sunabiirsin mesela
ve ellerine bir adette buzdolabı magneti verebilirsin
suyu yudumlarken bizim insanımız uzatılan eli asla geri çevirmez
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
komik gelicek sana ama bir internet sitesi kuralabilirsin bulundugun bölgeye ait belediye sitesine vererek reklam verebilir broşür bastırarak çevrendeki gazete satan yerlere gidip gazetelerin için o broşürleri iliştirirsen binlerce kişiye bir günde ulaşırsın
slogan ilk suyunuz bizden

ve iyi bir programın olması lazım atıyorum bana su sattın
ikinci sparişim ne zaman 10 gün sonra 3 üncü sparişimi bilmelisin ha bu adam 15 günde bir su alıyor bu aralar alabilir diyip icap ederse aramalısın
anlatabiliyormuyum kapı kapı gezmek yerine teknik çalışabilirsin

kalite herzaman ilgi çeker dandik merdiven altı su satıyorsan sat dükkanı köyüne dön

kaliteli satarsan günde 100 tane satacagına 35 tane sat

kaybedilen hermüşteri bir servettir
ben sucumu bu yüzden bıraktım bidondan yosun çıktı

son 1 yıldır başka su alıyorum ayda 2 damacana alıyordum yani yılda 24 adet eder benim gibi 10 kişiyi kaybettiyse hesabını yap işte ama nice 10 lar

sen sen ol o işte temiz ol
,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
o işten bir an önce kurtulmanı tavsıye ederım derhal devret iyi kazansanda devret sınir hastası olursun.biz 10 sene çektik o çileyi .asla musterıyı memnun edemzsın musterıden gelen tehdıtkar tarzı konusmalar calıstırgındıgın personlelle arandakı sorunlar fabrikadan dogan sorunlar araclarla ılgılı sorunlar sorunların sonu yok . hayattan bıkarsın.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Y?siz
önecelikle yeni işyeriniz hayırlı olsun! evet kaitor'a katılıyorum.bizde bu işi 3 sene yaptık ve bırakıyoruz.kazanmadık diyemem kazandık ama şöyle bişey var.su satışını yapacagın yerde konumun ve rakipler önemli eğer hitap edeceğin pazar dar ve rakip çoksa bi düşünmelisin.daha sonrası fabrikanın sana sağlayacağı destek.eğer hiç bir desteği yoksa bu iyice zor çünkü rakiplerin fabrikaları rekabet için o bayiliğe bir iskonto sunuyorsa yada sebil,dolap yolluyorsa ve bu sende yoksa yine zor.suyun nakliye maliyeti,adam çalıştırman,daha sonra her gün arabanın yada motorunun benzin yada mazot parası,onların vergileri...göreceksin belli bir süre sonra günlük yaktıgın mazot parasına şaşıracaksın ki baksan günlük karın gitmiştir belki! hastane,vergi dairesi kurumlara indirimli su vermelisin.mesela biz artı olarak eğitim kurumlarına kampanya yapmıştık.dersanelere, öğretmenlere,okullara damacana sularını biraz indirimli vermiştik ve bu çok işe yaradı.ve damacana suyunu kesinlikle damacana poşeti içinde satmalısın öncelikle görsellik de önemli...emin ol bu bile satışı arttıran bir etkendir!

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ö?renci
sayın arkadaşım.
su bayiliğine başlamışsın hayırlıs olsun önce.
satışını yaptığın suyun kalitesi nedir.(ph değeri çok önemli)
bayiliğini aldığın fabrikanın sana bu konuda hiç bir desteği olmuyrsa o bayiliği bırakmanı öneririm.
çünkü bende ege bölge disiritörüyüm.ve biz bayilerimize stand çalışma desteği veriyoruz.bayilerimize bu yöntemle abone kazandırmış oluyoruz.eğer düşünürsen görüşebiliriz.
y_silyan@hotmail.com 0532 365 86 53 yahya silyanoğlu

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
biz 15 sene önce yapıyorduk bu işi... tankerlerlen geliyordu ozaman 15 tonluk paslanmaz çelik ultroviyole ışıklı tankere boşaltıp pompalı satışı yapıyorduk ... gunluk 8 ton su satardık yazın .. kışın yarı yarıya düşerdii... mesela merak ediyorumm .. şu an bi mahallede yada semtte bi su işi yapan arkdaş günde tonaj olarak ortalama ne satar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er