Sn. Mim öncelikle şunu belirtmek isterim hiç bir resmiyetim yok. Sadece kendi birikimim. Sadece bazı konular gerçekten ilgimi çekiyor o kadar. Belki daha paylaşçak şeyler bulurum. Kendinize iyi bakın
Resimi ve bu tip konuları bu forumda tartısmamanız oldukca iyi olur...Mümkünse resmide kaldırın bu tip konuları lovos kitaplar oku**** algılayamazsınız...
Mim baska ülkede soluk alıyosun boyalı basından öğrendiyin ufak seylerle çözüyosun olayları güneydoguyu biliyomusun ne kadar askerlik yapdın ? delilleri ile ortaya koymusunda delilleri nerden buldun ?
Ne sana karsı nede kimseye karsı ufgos yaklasımım yok.Ama bilgi payalasdıkca güzeldir olayında her bilgi bu kavrama girmez diyorum.( Bana göre) Ülkenin sadece güneyi batısını kuzeyini dogusunu baza almıyorum.Ama oraları cografya kitapından öğrenen cok insan var.Ve bu insanlar benim ülkem derler x şehir nerde dersin ....... ama bu insanaların ülke hakında cok iyi fikirleri vardır.Benim lafım bunlara verdiğin cevaplar için tesekkürler
Susurluk belgesini sunman sence neyi değiştircek tartısalım ama nereye varıcaz.AB ' de Sana pozitif ayrimcilik yapılıyo belkide ! Ama türkiyde diskriminasyon olmalı ve olacakdır. Geçmişide cok iyi biliyorum Kürtleri bu duruma getiren dolaylı yoldan devletdir. "Bu nedenledirki, halkin, devletinin yaptiklarini bilmesi, gerekirse "DUR" demesi gereklidir." Sen halkını yakından tanıyosan bunun imkansız oldugunu biliyosundur.Cok sey yazılır çizilir ama sonucu etkilemez bazı seyler.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz