Ana içeriğe geç

Sanat, Edebiyat, Kitaplar

Hayatı nasıl buluyorsunuz?

BaşlatanhascenceTarih26/02/2005 02:03:27Yorum12

İlk mesaj
Üye1122 yazı
Kaç yaşında olduğunu bilmeseydin,
kaç yaşında olurdun?

Satchel Paige

Kaç yaşını yaşadın zamanında? Kaç gününü gerçekten değerlendirdin? Hayatında gerçekten kaç kişiye hakettiği fırsatı verdin?

Yerleşim Kuzey Kıbrıs TC / GüzelyurtMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye2 yazı
valla ben hergün farklı yaşlarda doğuyorum çok ilginç değilmi?
doğa

Yerleşim Türkiye / gaziantepMeslek Bankacylyk-Finans
Üye1122 yazı
Kimse beni sinirlendirecek kadar önemli değildir.

Carlos Castaneda

Sakin sakin yaşayabilmesini de bilmek lazım. İnsanların kötü eleştirilerinden, bize yaptıkları haksızlıklardan, bize verdikleri zararlardan etkilenmeden kendimizi çok çok severek yaşamayı bilmek lazım. Doğa'nın dediği gibi aslında herkes farklı yaşta uyanır çoğu zaman. Ben kendimi 23 yaşında bir türlü bulamıyorum. 40 ile 15 yaşında zannediyorum çoğu zaman bugün uyandığımda 20 yaşındaydım.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye2 yazı

ben bugün 100 yaşında gibi hissediyorum kendimi.moralim çoook bozuk.
doğa

Yerleşim Türkiye / gaziantepMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye71 yazı
Hayat bir sürgün gibi başlar ve biter.... Bir şarkı sözü var: Başı ve sonu aynı gerisi farklı işte hayat. .
Bold's dreams

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye1122 yazı
Bazen çok mutlu olduğumda ve başıma bir kaç iyi şey geldiğinde sanki ertesi gün olmayacak ve ölecekmişimde son günümmüş gibi geliyor. Mutlu olmasınıda bilemiyor muyum acaba diye düşünüyorum. Bold gerçekten çok doğru söyledin başı ve sonu aynı gerisi farklı bir hayat.

Üye115 yazı
Mim "Güzel" taklit ediyosun anladın herhalde !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye115 yazı
Mim 20 li yasların yarısındayım 40 lı yaslarda oldugunu bilmiyordum. E öğrenmiş olduk ona göre tartarak yazarım bundan sonra !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye24 yazı
Hayat o kadar güzelki inanın yaşamaya değer.
Yaşın ne kadar önemi var insan yaşamında. Kişi yaşlandıkça olgunlaşır ve akıllanır ama heycan yerini sabır etmeye bırakır. yaşlanınca insan ne olacağını daha iyibilir ve anlar, bir şey çıkmayacağını bilir olacak olaylardan. Genç ler her geçidi yoklar acaba bu daha iyimi diye. ama sonunda o da anlar ama bir kere yaşlanmıştır ve çok çaba göstermiştir.
Her ikisininde kendine güzellikleri vardır. bir yaşlıya sorsanız 18 yaşında olmak istermisin diye o zamanki haliyle şimdiki tercübelerini bırakarak. zanettmen kabul etsin. niye yaşanmışlık ve tecrübe her şeyin üstündedir.

hayatın her anı güzeldir. bilene yaşayana.
whatco dan selam

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Yöneticilik
Üye133 yazı
Hayat bitirilmesi en zor görevdir.
Çok ağırdır yaşamasını bilmek öğrenmek öğretmek gerek bu tek kişilik bir iş değil toplum
içerisinde bunu becermek toplum yardımı ile kolay toplum içerisinde seviliyor olmak gerek sevilmek için ise sevmek gerek sadece sevmekte yetmez sevdiğini göstermek anlatmak gerek.
saygılar;
**SökeR**

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1122 yazı
En başta kendini sevmek gerek. Bunun içinde kendi aklınla kendin karar vererek yaşamak ve cesur olabilmek gerek. Herşeyi doya doya yaşamak sadece kendimizi yaşamak gerek. Ödünç aldığımız bu saçma sosyal statüleri değil!'

Üye133 yazı
Ben şahsen kendimi seviviyorum ama bu bir abartı değil kendimi sevdiğim için bana iyi davranan veya topluma göre iyi olan başkalarınıda seviyorum hayat güzel sevmek ve paylaşmak gerek.
**SökeR**

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im