Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Ürünlerimi Nasıl Satabilirim

BaşlatanbocikTarih12/03/2009 20:03:13Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
merhaba arkadaşlar ahşap boyama yapıyorum ama nereye nasıl resim bırakacam bilmiyorum onları satmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / ElazığMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye54 yazı
e ticaret sitemiz üzerinden satış yapabiliriz. bizimde hat ebru gibi satışlar yapmak isteyen bir tanıdığım var bu konu ile ilgili olarak iletişim kurabiliriz. özelden mail adresinizi gönderirseniz yardımcı olabilirim.
www.nonamemedyabilgisayar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye339 yazı
www.yarifiyattan.com sitesine resimli ve ücretsiz vede zahmetsiz olarak ürünlerinizin ilanlarını verebilirsiniz.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye179 yazı

vala yarı fiyattanda ben biş iolcanı sanmıorum.
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Üye311 yazı
birtanedebana.com adlı sitemizdede değerlendirebiliriz
imzayok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
ikinci el tam otomatık portakal sıkma makınası satıyorum 6ay gibi çok az bisüre kullandım sadece ilgilenen arkadaşların telefonunu bekliyorum fiyatı.1500ytl dir.05352445019.cemal
heerkese selam.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye339 yazı
sn izdirapcvs
Yarifiyattan.com sadece 1 aylık geçmişe sahip bir sitedir ve şu anda gelişme aşamasındadır.
Yaptığım sitenin herhangi bir ticari getirisi olmayıp ürünlerini satmak isteyen insanların yararlanması amacı ile hizmet vermektedir.
Sizin neye inanıp inanmayacağınız kendi sorununuz olup siteye inananlar ilanlarını bırakmaya devam etmektedir.
Kaldıki projelerimi faliyete geçirirken yapacağım işte tecrübe sahibi insanların fikirlerine önem veririm.
Sizinde internet girişimleri konusunda bir bilgi ve tecrübeniz varsa'ki yazdığınız yazılardan olmadığı anlaşılıyor ilgili konu başlıkları altında yorumlarınızı yazarsanız daha doğru olacaktır bu başlıktaki konu yarifiyattan.com'un eleştirildiği bir konu değildir..

.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye112 yazı
www.pasaj.com incelemenizi öneririm.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er