İlk mesaj
Diğer Konular
Sinekler Ve Bataklıklar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumK
Üye1236 yazı
26/01/2005 : 02:33:36#1
Web sitesi
Alıntı
AKP milletvekillerinin bir kısmını tanırım. Sineğe benzettiğin bu insanlar yine bataklığa benzettiğin bu halkın içinde yetişmiş çok değerli ve en az senin kadar şerefli insanlardır. Boş hakaretler, nereye gittiğini bilmeden kullanılan sözler... Hiç hesaba katmak istemiyordum ama yaşına, toyluğuna vermek gerek herhalde bu halini.
AKP dediğin nedir? Kurucularından ve diğer üyelerden oluşan bir teşkilat.
Senin tanımına göre resmen bir şer örgütü, her üyesi vatan haini. El-insaf ya hu! Bir tane AKP milletvekili ile oturup konuştun mu? Tanır mısın bu hakaret ettiğin insanlardan herhangi birini?
Şimdiye kadar hiç bir yazımda AKP'yi övmedim, desteklemedim. Ancak eleştirilecek yanları olduğu zaman yazdım. Fakat çamur at tutmazsa izi kalır mantığı rahatsız eder beni. Bir de en beğenmediğim davranış biçimi körlemesine düşmanlıktır.
Sen Fenerbahçe-Galatasaray gibi AKP-TSK bakış açısına sahipsin kötüadam.
Yazılarının en başından beri çizik plak(*) gibi "Bu maçı alacaz, başka yolu yok" tavrın da bakış açını ortaya koyuyor zaten.
Kimse unutmasın; "...alacaaz!" diye bağıranlar trübinlerde oturup bağırmaktan başka bir şey yapmayan bir güruhtur her zaman. 'Alacakları' bir şey hiç bir zaman da olmamıştır.
Oysa mücadele sahada verilir, kenardan tezahüratla değil.
Umarım liseden sonra siyasal, ekonomi vb bir bölüm okur da sahaya inersin kötüadam. O zamana kadar tribünden tezahürata devam ha?
(*) Plak nedir bilmezsin belki kötüadam. Eskiden ses kayıtları özel bir yöntemle fiziksel bir yüzey üzerine çok küçük çukurlar ve tümsekler şeklinde kaydedilirdi. Yani şimdiki CD'lerin optik yaptığı o zaman kalıplar yardımıyla mekanik olarak gerçekleştirilirdi. Dairesel bir yüzeye dıştan içe doğru milimetrik spral kanallar içine kaydedilen bu sesler 'iğne' tabir edilen bir okuma kafası yardımıyla okutularak sese dönüştürülürdü. İşte plağın yüzeyi bazen çizilir, bahsettiğim kanallar bozulur, plağın her dönüşünde iğne çizikten bir önceki kanala atla**** aynı dairede çalar dururdu. Buradan yola çıkarak, bilinçsiz ve anlamsız bir biçimde sürekli aynı şeyleri tekrarlayan insanlar çizik plaklara benzetilmiştir.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den
B
Yeni Üye44 yazı
T
Yeni Üye28 yazı
sayın badman söylediklerizi kulakarınız duyuyormu sen yobaz kelimesini okumuş insandan duymak beni rahatsız edi seni kınıyorum eger buna devam ederseni sizi başka dille uyarabilirim
yobaz demekle in san namusunu serefini başını kapatmak namaz kılmak diger dini vecibelerini yapmakla yobaz olunuyorsa hristiyanlarda yobazın kıralı ozaman diger *********lemi yopazolmuyormu
başını kıcını açmak yopazlık olmuyor sizin agzınızdan ozaman sen insanları böyle eleştirdikçe sen istedigin kadar bilgili ol ama senin gibi insanlar tc geriye atıyor bunu unutma
kara gün dostlarımız
B
Yeni Üye44 yazı
T
Yeni Üye28 yazı
ibrahim onur sizi bu konuda içten destekliyorum
tsk savunma için tc için en önemli kozu diyebiliriz tc ekonomik olarak olarak gücsüz ama askeriyesi dünya kamu oyunda söz sahibi buna göre eleştirilerimizi düşünelim isterseniz mim ,
tsk savunma için tc için en önemli kozu diyebiliriz tc ekonomik olarak olarak gücsüz ama askeriyesi dünya kamu oyunda söz sahibi buna göre eleştirilerimizi düşünelim isterseniz mim ,
kara gün dostlarımız
T
Yeni Üye28 yazı
mim bu konu hakkında ban uzun yanıt ve örneklerle sunmuş oldugun için saol bazı söylediklerine içten katılıyorum bunlar şunlar
Netice olarak TSK´nin köklü ve oturusmus br kurum oldugunda, caydirici oldugunda hemfikiriz.
Hem fikir olmadigimiz; bu kurumun; üstüne vazife olmayan isleri trafiikcilik vs..gibi vazife olarak üstlenmisligi dogru degildir. Buna yukardaki nedenleri de ekleyin.
Unutmayiniz ki; her milletin kendini koruyan bir TSK si vardir ve buda sarttir.
Ama PKK yi 1 ay icerisinde halledebilen bir TSK isterim ben....Eger böyle bir TSK yoksa, mevcut TSK bu yapabilirlige getirilmelidir.
Insan gücünün, cok önemli bir faktör oldugu gercektir savunmada ve caydiricilikta...
Buna ragmen asker sayisinin azaltilmasi ve askere harcanan paranin, TSK nin teknik güclendirilmesine harcanmasi sarttir:
daha hklı oldugunuz konu var ama
bu konu hakkıda çözümleriniz
Netice olarak TSK´nin köklü ve oturusmus br kurum oldugunda, caydirici oldugunda hemfikiriz.
Hem fikir olmadigimiz; bu kurumun; üstüne vazife olmayan isleri trafiikcilik vs..gibi vazife olarak üstlenmisligi dogru degildir. Buna yukardaki nedenleri de ekleyin.
Unutmayiniz ki; her milletin kendini koruyan bir TSK si vardir ve buda sarttir.
Ama PKK yi 1 ay icerisinde halledebilen bir TSK isterim ben....Eger böyle bir TSK yoksa, mevcut TSK bu yapabilirlige getirilmelidir.
Insan gücünün, cok önemli bir faktör oldugu gercektir savunmada ve caydiricilikta...
Buna ragmen asker sayisinin azaltilmasi ve askere harcanan paranin, TSK nin teknik güclendirilmesine harcanmasi sarttir:
daha hklı oldugunuz konu var ama
bu konu hakkıda çözümleriniz
kara gün dostlarımız
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz