Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Kaliteli Zeytinyagi Ariyorum

BaşlatangenctuccarlarTarih26/02/2009 14:15:56Yorum59

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
damitilmis ve paketlenmis, kullanima hazir zeytinyagi ariyorum. urunde aradigim ozellikler kalite, sureklilik ve uygun fiyat. en az 5 yillik bir anlasma planliyoruz, sureklilik bunun icin cok onemli. ilgilenen arkadaslar lutfen ayrintili tanimlama ve fotograf gondersinler.

Yerleşim Türkiye / Ankara Istanbul IzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Yeni Üye2 yazı
Merhaba

Miktar olarak ne kadar istiyorsunuz

Örneğin aylık 50 kg .gbi.

Nasıl yardımcı olabilirim size
E.T

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Memur
Üye103 yazı
merhaba benım bır akrabamın zeytın ağaçları var ve zeytın yagını kendılerı üretiyorlar.geçen gün bize bir şişe gönderdiler ve inanın bu yaşıma kadar yediğim en kalite yağdı.ne kadar alacaksınız ve özellıklerını soylersenız.size yardımcı olabilirim.
m.durmuş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye503 yazı

1. sınıf zeytinyağı ve uygun fiyat,kendimiz bastırıyoruz,dilediğiniz kadar temin edebiliriz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
Yeni Üye2 yazı
yeni üretilmiş zeytinyağımız var. sürekli olarak temin edillebilir. xenon174@hotmail.com irtibata geçebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
Türkiye'nin en iyi zeytinlerine sahibiz. Orhangazi-Gemlik-İznik üçgeni arasında.
Aynı zamanda akrabamın zeytinyağ fabrikası var.
İrtibat : brhm.sk@gmail.com
brhm

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye71 yazı
millet bir de fiyatlarınızı yazsanız . belki ilgiyi daha çok çekersiniz
ben beni bırakırsam , sen beni bırakma YaraB

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
aradığınız özelliklerde kg fiyatı 8.30 dan sürekli talebinizi karşılayabilirim. selamlar.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Reklam
Üye164 yazı
7tl den fiyat verebilirim ama navlun alıcıya aittir manisa akhisarlıyım
E.koparan

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye71 yazı
5,50 tl kırıkhan hatayda fabrika teslimi var
ben beni bırakırsam , sen beni bırakma YaraB

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
merhabalar gıda sektöründe uzun yılardır faaliyet gösteren bir firmanın ortaklarındanım. adım hakan durmuş. 1. kalite zeytin yagını temin edebiliriz ancak bize daha detaylı bilgi vermeniz gerekmektedir. ambalaj tipi(teneke,plastik şişe 1 lt-2lt-5lt) hangisinden ne kadar miktada olmalı? ayrıca yılın hangi dönemlerinde teslimatını istemektesiniz?başka bir ülkeye gönderecekseniz örnegin avrupa haccp-iso gibi garanti belgeleri gerekecektir?eger yurt dışı olacak ise fob-cif hangisi için fiyat olacak?ödeme şekli nedir? yapılacak anlaşmada bu tür ayrıntılar yazılacaktır.eger gerçek anlamda bu işi yapmak ve sorun yaşama istemiyorsanız bu tür soruların yanıtları ile bize başvurmanız gerekmektedir. saygılarımla Hakan DURMUŞ Başar A.Ş şirket ortagı. hakandurmus@basaras.com
Not. şirketimizi ege ihracatçılar birligi genel sekreteri dahil her yerden soruşturabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Üye503 yazı
1.sınıf zeytinyağı,dilediğiniz yerde testini yaptırabilirsiniz,yüksek alımlarda dilediğiniz kadar temin edebilirim,yüksek alımlarda fiyat 6 tl dir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
Yeni Üye7 yazı
Bilindiği gibi dünyanın en kaliteli zeytinyağı bölgesi edremit körfezi ve hatta küçükkuyu yöresidir yöremizde ürettiğimiz yağlar 0.3 dizimden başla**** 1- 1,5 -2- 3 asite kadar üretilmektedir. ayrıca organik zeytinyağı küçükkuyuda üretilmektedir. ben küçükkuyuda zeytin ve zeytinyağı üreticisiyim istediğiniz ürün kalitesi ve miktarına göre fiyatlar değişiklik göstereceğinden istediğiniz miktarları bildirirseniz veya yerinize yolla**** ürünlerimizi kontrol ettikten sonra fiyatlandırmayı birlikte yapabiliriz
dilediğiniz taktirde göndericeğimiz numunenin tahlilini yaptırarak bizi arayabilirsiniz.

ibrahim coşkun
0542 716 74 97
0286 752 07 33
K.KÜÇÜMEN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye8 yazı
istediğiniz özelliklerde ve süreklilikde zeytinyağına sahibiz. firmamızı ve ürünlerimizi ahmetfahri.com.tr den görebilirsiniz. istediğiniz miktarı bildirirseniz daha ayrıntılı yardımcı olabilirim. iyi çalışmalar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye16 yazı
organik ya da organik olmayan en kaliteli zeytin yağını çanakkalenin ilçesi olan gökçeada da bulabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / antalyaMeslek Di?er
Yeni Üye34 yazı
Hataydan nakliye size ait olmak üzere kg mı 6.5 tl den fabrika çıkışı 1.sınıf ömür boyu ihtiyaçarınızı karşılayabiliriz iyi günler

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ö?retmen
Yeni Üye7 yazı
bende kendi bahçemizin birinci sınıf zeytinyağı var tarsus malıdır ama paketleme değil bende pet şişelerde olup çok yoğun saf zeytinyağıdır ilgilenirseniz
GÖKHAN

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
bursadan saf katkısız 1. kalite zeytin yagı istediginiz miktarda satılıktır ghetto_@windowslive.com mail ile ulasabilirsiniz kg 10tlye verebilirim

Yerleşim Türkiye / Bursa
Yeni Üye6 yazı
biz aydında 1.sınıf sıfır asitli kendi köyümüzün zeytinyağlarını satıyorsuz sıfır asit oranlı sürekli zeytinyağ temin edebileceğiniz çok kaliteli zeytinyağımızın fiyatı 5,75 tl bana utkuzengin@hotmail.com'dan ulaşabilirsiniz ...
utku

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye137 yazı
1. sınıf gemlik zeytinyağı,kendimizin yüksek alımlarda fiyat 6.5 liradır

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye35 yazı
GEMLİK ten kilosu 6 ile 12 tl arasında değişen bir çok kalitede zeytinyağı temin edebilirim.(istediğiniz kalitede, istediğiniz miktarda) detay için gok_ay_89@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
genctuccarlar : türkiyede kaliteli bir zeytinyağı yemedim. yiyenide görmedim duymadım. ancak suriyede kaldığım dönemlerde al khayr ve sarijella isimli 2 markanın harika bir lezzete sahip olduklarını gördüm fiyatta türkiyeye nazaran oldukça ucuz. ben yunan ve ispanyol zeytin yağlarının da çok kaliteli olduklarını duydum. saygılar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - abdulkahir
genctuccarlar : türkiyede kaliteli bir zeytinyağı yemedim. yiyenide görmedim duymadım. ancak suriyede kaldığım dönemlerde al khayr ve sarijella isimli 2 markanın harika bir lezzete sahip olduklarını gördüm fiyatta türkiyeye nazaran oldukça ucuz. ben yunan ve ispanyol zeytin yağlarının da çok kaliteli olduklarını duydum. saygılar

Yakısıklı; senin suriyede yediğin yağ muhtemelen ayçiçek yağıdır...Edremit-ayvalık yöresinin yağını tüm dünya kabul etmişken senin bu komik ifadeni kaide alacak insan bulamazsın.okey to?
Nakit Barsak alınır...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Gyda
Yeni Üye9 yazı
ferhat 10 arkadaşımın son yazısına katılıyorum.Daha bir kaç gün önce gazetede okumuştum.Hatay kısa bir zaman içerisinde dünyanın dünyanın zeytin merkezi olmaya aday olacaktır diye yazıyordu.Bu da demektir ki zeytin ve yağı kaliteli ve talep çok ki ihtiyacı karşılamak için herkes zeytin dikmeye başladı.Ayrıca ege marmara bölgesinin zeytinlerinin de ne kadar kaliteli olduğunu,Suriyeye bir kadaşımın zeytinyağını burdan ***ürdüğünü de biliyorum
mahmut

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
merhaba elimde sadece 1 TON zeytin yağı kaldı,
asit derecesi: 0.5
fiyat : 8 tl
ürün vatanı : manisa /salihli
iligilenenlere duyurulur.
irtibat tel: 0544 863 49 30
e mail:bensensiz_24@hotmail.com
ari

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye68 yazı
SLM GEMLIK VE BATI ONADOLUDAN FARKLI YAĞ ISTEYENLER DUYURU GAYET KALITELI AMANOS DAĞLARINDA YETİŞMİŞTİR/ANTAKYA USULU ESMER
buraların asıl evlatları mert olanlardır

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
su elimde yaklasik 800kg Zeytin yagi var.
Fiyati 8 TL
Ürünün oldugu yer Alasehir / Manisa
Cep: 0536-6668666
msn: oezkan@online.de

Yerleşim Türkiye / Ala?ehir ManisaMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
aydından 1. sınıf saf doğal katkısız zeytinyagı temin edebilirim plastik kaplarda bidonlarda asit oranı 0.1,0.1,5 katkısız numune görebilirsiniz
litre bası fiatı 10 tldir.
baskanmahir@gmail.com
aydınlı zeytinci

Yerleşim Türkiye / Istanbul