Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Sponsorluk Dosyası Hazırlamada Yardım

BaşlatanawschareTarih11/02/2009 03:55:46Yorum13

İlk mesaj
Üye283 yazı
Türkiye genelinde yapılacak bir spor organizasyonu için bir hafta içinde sponsorluk teklif dosyası hazırlamam gerekiyor.

Daha önce bu konuyla ilgili tecrübesi olan üyelerin yardımını telep ediyorum...

Günü geçmiş bir organizasyonun da dosyası olabilir...

Şimdiden teşkkür ederim..

Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye283 yazı
<center>Türkiye genelinde yapılacak bir spor organizasyonu için bir hafta içinde sponsorluk teklif dosyası hazırlamam gerekiyor.

Saygılarımla... </center>

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye283 yazı
bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yorumlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum

Üye283 yazı

bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yorumlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum

Üye283 yazı
ekledim msne teşekkürlr

Yeni Üye12 yazı
Slm, bende bir sponsorluk dosyası örneği var. onu yollayabilirim.

Ayrıca bizimde bu sene için bir organizasyonumuz olacak. Organizasyon mühendslik öğrencilerine hitaben Kriz yönetimi başlığı altında yapılacak. Katılımcı sayısı 1000-1500 gibi olabilir.

Sponsorluk dosyasına konulabilecek ilgi çekici şeyler önerebilir misiniz? Ugurum2211 bu konuda sizden de yardım bekliyorum.

Saygılar..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye283 yazı
profesyonel veya ciddi bi şekilde hazırlanmış olursa sevinirim... Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım inşallah..

Yeni Üye12 yazı
Sponsorluk için herhangi bir şirketle iletişime geçtiniz mi? Bu aralar çoğu şirket krizi bahane edip sponsorluğa sıcak bakmayacaktır. Eğer tavsiye edebileceğiniz şirketler varsa onları da yazabilir misiniz?

Bende bulunan sponsorluk dosyası oldukça başarılı bir dosya. Mailinize yollayabilirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye54 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - awschare
Türkiye genelinde yapılacak bir spor organizasyonu için bir hafta içinde sponsorluk teklif dosyası hazırlamam gerekiyor.

Saygılarımla...

Aşağıdaki adresten yararlanabilirsiniz. http://www.hisarfilm.boun.edu.tr/Links/2006/HKF_Sponsorluk_Dosyasi.pdf
www.nonamemedyabilgisayar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye283 yazı
arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Yeni Üye1 yazı
Merhaba. Ben Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerinden Bahadır. Bu yıl Mayıs ayı içerisinde Türkiye'nin ilk lisans seviyesindeki uluslararası öğrenci sempozyumunu düzenliyoruz. Bu organizasyon için sponsor bulmamız gerekiyor. Ben ve bir arkadaşım daha sponsor takımındayız. Bazı yerlerle bir ön görüşme yapıp bu işlerin nasıl olduğu konusunda bilgi almak istedik ve ilk duyduğumuz şey sponsorluk dosyası oldu. Ancak sponsor dosyası hazırlama konusunda tecrübesiziz ve nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Bu konuda tavsiyesi olan ya da yol gösterebilecek birisi var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. İyi Günler...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci