Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Spagetti :d

Başlatan171988Tarih25/01/2009 13:17:29Yorum0

İlk mesaj
Üye515 yazı
Bir doktor,hemşiresi ile buluşmaya başlar.bu buluşmalardan bir süre sonra hemşire gelir ve hamile olduğunu söyler.fakat doktor bu olayı karısının duymasını istemediğinden hemşireye bir miktar para verir ve italyaya gitmesini ve çocok doğana kadar orada kalmasını ister.hemşire bebeğin dogdugunu sana nasıl haber vereceğim? diye sorar .doktorda: bana hemen bir kart gönder arkasınada >spagetti> yaz ben durumu anlarım.baska bir açıklama yapmana gerek yok. der.hemşire parayı alır ve uçaga binip italyaya gider altı ay sonra bir gün doktorun karısı evden arar ve doktora: sevgilim ,bugün postadan senin adına italyadan postalanmış ilginç bir kart geldi .fakat ne anlama geldiğini anlayamadım.der .peki karıcıgım ben aksama eve gelince sana gerekli acıklamayı yaparım der.doktor ve tel kapatır. o aksam doktor ev geldiğinde kartı alır okur ve kalp krizinden olduğu yere düşer .acil yardım ve tıbbı mudehaden sonra doktor kendine gelir ve biraz rahatladıktan acildeki doktorlar adamın elindeki hala sıkı sıkıya tuttugu kartı alır ve okurlar .Spagetti,spagetti,spagetti,spagetti......... ikisi sosisli,ikisi sade !!!!
:D

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum