Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Nasibi Olana!!!

BaşlatangursoybaloTarih22/01/2009 17:27:51Yorum4

İlk mesaj
Üye639 yazı
Selamlar.
Arkadaşlar Carrefour un bir kampanyası var bu aralar(bende işin ciddiyetini bugün karşılığını alınca anladım.)Carrefourdan aldığınız bir malın aynısını başka bir yerden ucuza alırsanız 10 katını size ödüyorlar.

-bugün Domestos aldım.21,500 dü aynısını 14,500e buldum.***ürüp aradaki farkı aldım.

İşin incelikleri.
1-malın önce fiyatını araştırın.
2-ucuz olan malın barkotunuda alın(carrefourdaki ile aynı olmalı)
3-eğer malı ucuz bulursanız önce malı carrefourdan almanız lazım.Sonra ucuz olanı alacaksınız.
4-Carrefourdan aldığınız malın saati tarihi ile diğeri arasında 15 dakikalık bir zaman dilimi olsun.(özellikle saat yanlış olma ihtimali var.
5-Başarana hayırlısı olsun.Yapamayan da bedduada bulunmasın.
6-Yeğenide gönderdim.doğuş çay almış 25 ytl kalmış.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye450 yazı
Başka bir yerden ucuza alırsanız aradaki farkın 10 katını veriyorlardır ve bu bir kere olur yani ikinci defa yapacak kimse olmaz bundan kuşkunuz olmasın.
Burada zaten sizi kullanıyor mağaza.Siz etrafta ucuza satanı ihbar etmiş oluyorsunuz.Dolayısıyla mağaza bu fiyata bu ürünün satıldığını duymuş oluyor ve üretici-tedarikçi firmaya bildirip tedbirini alıyor.:D
Bence bu konuda bu işler böyle yürüyordur.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye72 yazı
Müşteriyi kullanarak fiyat araştırması yaptırıyor artı bize verilen fiyat farkını üretici firmadan alıyor.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Asker
Üye831 yazı

Bu kadar olur fark yaratmak,yani

YÜRÜMEYE DEVAM ETMEK

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye639 yazı
günde 1defaya mahsus 3 günlük hakkınız vardır.
Burada psikolojik sınır bence BİZDEN DAHA UCUZUNU BULURSANIZ ARADAKİ FARKIN 10 KATI İADE sözü şirketin fiyatlarının ucuz olduğunu,başka yerde pahalı olduğunu gezmenize gerek kalmadığını ifade eder.

Şirketin bu hareketi 28inde bitiyor.Şirket aynı maldan sadece 1 tane reyona koyuyor fiyatla ilgilenen yoksa zaten veriyor fiyatı yüksekten geçsin.

Ucuz malı bulduğunuz gün aynı malın fiyatını aşağı çekiyor.Daha sonraki günlerde tekrar fiyatı yükseltiyor.

Evet bu ticari bir taktik olabilir ama ben sadece nasibi olan arkadaşların ufakta olsa kazancına katkı sağlamak istedim.
saygılar
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek