Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Buğday Kepeği / Buğday Kırığı / İrmik Altı Un

BaşlatansnzgrTarih06/01/2009 14:02:50Yorum27

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
GAZİANTEP İLİNDE BULUNAN OFİSİMİZLE TÜRKİYENİN HER YERİNE BUĞDAY KEPEĞİ, BUĞDAY KIRIĞI ( HAYVAN YEMİNDE KULLANILIYOR ) VE İRMİK ALTI UN SATIŞI YAPMAKTAYIZ. BU KONUDA ÇEVRESİNDE VEYA KENDİSİNİN BİR PAZAR OLUŞTURABİLECEĞİNE İNANAN GİRİŞİMÇİ ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTERİZ. AYRICA BULUNDUĞUMUZ İLDEN HER TÜRLÜ TİCARİ BAĞLANTILARDA YARDIMCI OLABİLİRİZ (MESELA TUZLU ANTEP FISTIĞI / HALI V.B. ÇEŞİTLİ ÜRÜNLER)

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Yeni Üye1 yazı
merhaba ben konya kuludan yazıyorum sizinle irmik altı unda kırık buğdayda çalışabiliriz eğer bağlantıya geçerseniz 03326415181 iyi günler dilerim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye62 yazı
erdem yalnız kardeşim , cevap belki geç oldu ama size ne kadar lazım oluyor kırık buğday ve irmik altı un. aylık potansiyeliniz nedir.

Yerleşim Türkiye / Güneydo?uMeslek Gyda
Yeni Üye14 yazı

yemlik buğday ile ilgli bir çalışma yapabiliriz eğer yemlik buğday mevcutsa?
boramm

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Gyda
Yeni Üye62 yazı
Mevcut , yeriniz nerede Boramm Bey ?

Yeni Üye62 yazı
Dostum uzak değilmisin. Kurtarır mı seni. Ben antepteyim.

Yeni Üye23 yazı
Razmol'u Yem olarak satıyoruz. Nadiren kendi gelen fırıncılar da alır. Ben Bursa'dan Razmol'u kdv dahil 9,5 tl ye alıyorum. 35 kg. çuvallarda. Satışımız aylık 8-10 ton kadar. Uygun fiyatla bu satışı katlama şansımız olur. Sizde fiyat ne kadar? Sakıncası yoksa yazarmısınız?
*Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye23 yazı
Sn. Yunus2727 özel mesaj gönderdim inceleyebilirsiniz.
*Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye62 yazı
Gerekli bilgileri yolladım Sayın birdy.
Saygılar.

Üye216 yazı
Sayin yetkili,
eliniz tarim artiklarida bulunurmu + küspe +dahil saplari ve benzerleri...

Zafer Sür

zafer.suer@gmx.de
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
selam ukanyada arpa var tonu 110 dolar yemlik isteyen varsa 3000 bin ton var 00380637320000 erhan

Yerleşim Ukrayna / KyevMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye62 yazı
Sayın suer ,

Un ve Yan ürünleri ( Kepek , Bonkalite , Razmol , Saman , Hava Tozu , Kırık Buğday ) mevcuttur.

Yeni Üye36 yazı
meraba arpa unu(köpek için)-arpa kırması-arpa ezmesi-%100 dogal tas degirmen unu-cavdar unu-mısır unu imalatlarımız devam etmektedir.ayrıca arpa-bugday-cavdar alım satımı ilgilenen arkadaslara duyrulur.özele msj atılırsa en kısa zamanda cvp yazılır.calısmalarınızda basarılar ve bol kazanclar dilerim.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
slm arkadaşlar kimin elinde kepek arpa mvarsa uygun fiyat olursa beni arasin tl 05077414907

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Yeni Üye62 yazı
sana istediğin kadar kepek verebilirim. teslimat nereye olacak . ödeme şekli falan bilgi verirmisin. sana fiyat verebilirim

Yeni Üye62 yazı
kepek verebilirim sana. ne kadar istediğini ve ödeme şeklini belirt. fiyat belirteyim sana.

Yeni Üye37 yazı
arkadaşlar yemlik buğday,kırık buğday, kepek,razmol ve bonkalıt konusunda ben de yardımcı olabilirim. İç anadolunun göbeği Kırıkkale de faaliyet gösteriyoruz.

Gün itibariyle peşin ödeme
Kepek : fab.teslimi 0,390+%8kdv
Razmol : fab.teslimi 0,410+%1kdv

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
slm snzgr..ben kızıltepede esnafım,bana buğday kepeği ve buğday kırığı lazım..fiyat ve teslimat için iletişim kurarsak iyi olur..5432516699

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
slm snzgr..ben kızıltepede esnafım,bana buğday kepeği ve buğday kırığı lazım..fiyat ve teslimat için iletişim kurarsak iyi olur..5432516699

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
uygun fiyata yemlik buğday arıyorum ilgilenenlere duyurulur

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Emekli
Yeni Üye40 yazı
ukraynadan istenilen miktarda Bugday, Bugday kepegi, Ayçiçek küspesi ve saire ürünlerin satışını yapmaktayız. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Karaman'dan Türkiye'nin her yerine istenilen miktarda düzenli un kepeği gönderebilirim. İlgilenenler hikmetharmanizi@hotmail.com adresine mail atabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
sayın harmanizi hala cevap bekliyorum kepek fiyatı sormustum özele yazılırsa sevinirim
ersin kılıç

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Gyda
Yeni Üye40 yazı
ciddi alıcılara Ukraynadan buğday kepeği, ayçiçeği küspesi, soya küspesi, çekirdek verebiliriz.

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye35 yazı
Hatay'a bir fabrikaya kırık buğday alımı yapılacaktır. elinde olanların fiyatlarla birlikte özel mesaj göndermesini rica ediyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaşlar. elimde bi miktar sert ve yumuşak karışık ve biraz dönüklü uygun fiyata buğday bulunmaktadır. ayrıca kaliteli ev ekmeklik ve tandırlık un ve kepek bulunmaktadır ilgilenen arkadaşlar için numaram
535 360 93 35

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Sanayici