İlk mesaj
İş Dünyası
Mersin Ve Adana Hakkında Bılgısı Olan Varmı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorumC
Üye254 yazı
A
Editör5590 yazı
02/01/2009 : 21:47:24#2
Web sitesi
Alıntı
Bursa kesmediyse Mersin veya Adana hiç kesmez.
Kardeş soru bana çok battıda ondan belkide çok samimi candan içten bir soru soruyorsun ama buralarda yaşanmaz diyecek biride varmı burada çok merak ettim şimdi.
Birde örnek vereyim. İlkokuldaydım. Geniş bir caddede yüksek bir binaya taşındık. Asansör var. Kalöriferli 24 saat sıcak su. Sabah akşam kapıcı servisi. Su Elk. kesilmesi diye bir mevhum yok. Jeneratör var su deposu var. Çöplerin direk aşağıya nakledildiği bir çöp atma sistemi, vs. konforlar. daha cep telefonu icad olmamış CD ler yok PC ler daha yokken Konya da bir yer.
Üniversiteyi kazandım. Gittim İstanbula. Okudum bitti. İş kurdum. Büyük kardeş zaten orada. Anne baba da geldi. Üsküdarın iyi yeri deyip Zeynep Kamilde kalöriferli bir daire tutuldu. Asansör yok. Park yeri yok. Sabahları ve pazarları su yok. Tam lazımken elk. yok. İçme suyu yok. Konyanın , Anamurun veya Sinopun haritada yerini bilen komşu yok. Gün aşırı kazılmayan yol yok. PC ler çıkmış Cep telefonları icad olmuş artık. Para harcamadan dışarı adım atmanın imkanı yok. Adı İstanbul bırak Türkiyeyi Dünya şehri.
Dünyanın neresinde yaşadığın değil nasıl yaşamayı bildiğin önemli. Dağın tepesi köy olsun veya 4. Levent olsun yaşamayı beceremiyorsan hepsi sana kötü gelir yok biliyorsan her yer sana sırça köşk gibi gelir.
Kusuruma bakma artık. Türkiyenin yaşanmaz bir yeri yok bana göre. Gazzede doğsaydın ? Takdiri ilahi işte . . .
tamnland.com
4
Yeni Üye60 yazı
BURSA SENİ KESMEDİYSE DEMİŞSİN KESMEMEKLE ALAKASI YOK ARKADAŞIM BU YAZDIĞIM YERLERİN SANAYİSİ NASIL İŞ SAHASI VARMI KİRALARI ÇARŞI PAZARI EL YAKARMI DİYE YAŞANIRMI DEDİM ..... GAZZEDE DOĞSAYDIM VATANIM ORASI OLURDU ORDA YAŞARDIM.....
A
Editör5590 yazı
03/01/2009 : 15:16:55#4
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - 4326 MERSIN VE ADANA NASIL YERLER YASANIR MI YASANMAZ MI BILGISI OLAN VAR MI ARKADASLAR? |
Bu ifadeden sanayi ve kiralar çıkmaz ki ama . . .
Mersin de tarım, Adana da sanayi gelişkin. Kiralar Bursa yla aynı. Sosyal yaşam dersen ben Bursa yı tercih ederim. Ama Adana da sağlam dosluklar edinirsin. Mersin ve Adana arasından seçim yapmak zorundaysak ben Adana derim. Bu iki ilde de yazın ciddi bir sıcak problemi yaşarsın. 2 yazdan sonra alışırsın. Adana tamamen kendine has bir memlekettir. Mersin bazı İç Anadolu ve Akdeniz illeri ile benzerlikler gösterir. Adanaya göre daha kozmopolit bir sosyal yapısı vardır.
tamnland.com
4
Yeni Üye60 yazı
haklısın daha açık anlatmalıydım bu şartlarda bir yerin yaşanır olması iş imkanı olması ve kiraların havalarda uçmaması demek benım için. artık hakkımda hayırlısı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz