Yeni Üye Toplam 49 yazı |
|
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 20/10/2004 : 07:47:08 ![]() " Doğduğumuzda adımız konur ve kulağımıza ezan okunur. O ezanın namazı da musalla taşında kılınır. İnsan ömrü işte o ezan ile o namaz arasındaki kadar bir zamandır. " Milyarlarca yıllık dünya ömür içinde, 60-80 yıllık hayat böyle bir ezan ile namazı arasındaki mesafe değil mi sence de? Gençliğmizde, çok uzun gördüğümüz ve bimeyecekmiş gibi gelen ömrümüz, sona yaklaştıkça daha hızlı akmıyor mu? Sona yaklaşırken birşeyleri yakalama çabası içinde olmuyor mu insanlar? Bu yakalamaların kimi pislikte kimi hayırda bir yarış değil mi? Bu son demlerde çok şeyi kaçırdıklarını düşünüp pisliğe dalan da çok, hayra dalan da. Ne mutlu, bu iki kapılı handa, "Yaradılmışı sev, Yaradandan ötürü" diyebilenlere. Sağlıklar diliyorum. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
hazal Yeni Üye Toplam 49 yazı | 20/10/2004 : 09:14:41 ![]() Çalan derviş derdini bilir Yaradan kulunun halını görür Kendine dert eyleme gönül Sevdan karadır yaren bilir Ama yar merhemdir yarana gönül Bir gülün iki baharı olmaz Gülünü yele bir kez verdin gönül Gün ağarırken saç ağartan gönül Derdi veren dermanını vermez mi hiç Bunca eziyet verirken kendine Sana emanet seni veren hesap sormaz mı gönül Çiçekleri sev kuşları börtü böceği Hatta sana kan kusturanı sev gönül At omuzlarından kinin ağırlığını Melekler kadar hafif ol uç gönül Hazal Benim Sadık yarim kara topraktır... Yerleşim : Türkiye / - | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
hazal Yeni Üye Toplam 49 yazı | 21/10/2004 : 15:17:54 ![]() Dünya kendi etrafında Biz birbirimizin etrafında Dönüyorduk usul usul... Gözlerin eksenim olmuştu Ayıramıyordum gözlerimi Bir an bakmasam Yönüngesinden çıkacaktı Kelbime yerleşen Aşkın mabedi sanki... Benim Sadık yarim kara topraktır... Yerleşim : Türkiye / - | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
hascence Üye Toplam 1122 yazı | Belkide bilmeyeceğim günlerin nasıl geçtiğini Ve birgün göçüp gideceğim, Sessiz, sedasız bu dünyadan Tıpkı, Trene el salladığım gibi! Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans |
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 28/10/2004 : 08:32:59 ![]() Bir adam, oğlu ile ormanda yürüyüş yapıyor. Birden çocuk takılıp düşüyor ve canı yanıp “Ahhh” diye bağırıyor. İlerideki dağın tepesinden “Ahhh” diye bir ses geri geliyor. Çocuk şaşırıyor. Merak ediyor ve “Sen kimsin” diye bağırıyor. “Sen kimsin” diye cevap geliyor dağdan... Çocuk kızıyor. “Sen bir korkaksın” diye bağırıyor. Dağdan gelen ses “Sen bir korkaksın” diye cevap veriyor. Çocuk babasına dönüp “Ne oluyor böyle?” diye soruyor. “Oğlum” diyor adam, “Dinle ve öğren!” Dağa dönüp “Seni seviyorum” diye bağırıyor. Gelen cevap “Seni seviyorum” oluyor. Baba tekrar bağırıyor, “Sen bir harikasın...” Gelen cevap “Sen bir harikasın...” Oğlan çok şaşırıyor, ama ne olduğunu gene anlayamıyor. Babası anlatıyor... “İnsanlar buna ‘Yankı’ derler, aslında o ‘yaşam’dır. Yaşam davranışlarımızın aynasıdır. Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev! Daha fazla şefkat istediğinde, daha şefkatli ol!.. Saygı istiyorsan insanlara daha çok saygı duy. İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan, sen sabırlı olmayı öğren. Bu kural yaşamımızın bir parçasıdır, herkes için her zaman geçerlidir. Yaşam bir tesadüf değil, yaptıklarımızın bir aynada yansımasıdır?...” Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |