Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kalem Cay Bayiiligi Verilecektir.

BaşlatanKIRIMLIOGLUTarih18/12/2008 02:48:38Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Uretimini yaptigimiz kalem seklindeki sallama cay adiyla tabir edilen urunumuzun turkiye ve yurt disina bayiiligini vermek istiyoruz.yorumlariniz ve gorusleriniz dogrultusunda urunumuzun muadillerine gore (poset sallama cay) farklilik ve avantajlari hakkinda bilgi vermekten mutluluk duyarim
Tesekkurler
KIRIMLIOGLU
KIRIMLIOĞLU GIDA -ŞAH IV YAPI İNŞ. LTD ŞTİ.

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Üye515 yazı
ben pek tutacagını sanmıyorum ha normal sallama cay ha kalem şeklindeki onun yerine şifalı bitkileri sallama cay gibi poşete koyarsanız daha iyi pazar oluşturursunuz.ist eminönünde bu tür şifalı bitkilerin hepsini bulursun her derde deva sanırsam önü hiç boş olmuyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye30 yazı
Ilginiz icin tesekkur ederim . Oncelik le urunumuz rize ve seylan caylarinin karisimindan elde ediliyor ve kalite konusunda muaddillerinden bir farkimiz daha kaliteli olmasidir ayrica urun kalem seklinde oldu icin ozellikle otobus firmalari veya hazir cay kullanan kurumlar icin cay kasigi maliyetinden kurtulmus oluyorlar ve kalem cayi suyun icinden cikardiginizda dier sallama caylar gibi disariya cay damlatmiyor seklini ve diger bilgileri ogrenmek isterseniz veya ogrenmek isteyenler web sitemizden gerekli bilgiyi edinebilirler
KIRIMLIOGLU

Üye1714 yazı

İlginç olabilir belki ama diğer sallama çaylarla rekabet edebileceğine önce kendini sonra girişimcileri ikna etmen gerektiğini düşünüyorum.

Nescafe 3-1, tuttu bu iş yok kaçışı, yok satıyor zaten. Sonra Jacobs tadından ve markasından dolayı diğerine göre azda olsa satıyor.

Sonra türedi markası ne olduğu belli olmayan üçü bir aradalar. Hiçbiri tutmadı, neden mi ?

Nescafe ve Jacobs'un tadı ve markasına sahip olamayacaklarını anlamadıkları için. Bir de rekabet şansları yaratamadıkları için.

İkiside aynı fiyata satılıyor. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz!
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye194 yazı
WEB SİTESİNİ BULAMADIM. SAHİBİNDEN .COM SİTESİNDE SİZ Mİ ÜRÜNLERİ PAZARLIYORSUNUZ?TOPTAN FİYATI NEDİR.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye30 yazı
sahibinden de benden urunu alan arkadas kendi si bireysel olarak calisiyor ordaki urun bizim urunumuz
KIRIMLIOGLU

Üye104 yazı
Rizeli çayla ilgili araştırmaları olan ziraat mühendisiyim.Eğer çayınız kaliteli dem verme süresi kısa ise,bir kalemde 2 gram cıvarında çay varsa iyi bir tanıtımla hedefinize ulaşırsınız.Başarılar.
TEL:05385836435

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Mühendis
Üye194 yazı
toptan fiyat sorusuna cevap vermemişsiniz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye30 yazı
h.kaanbayram@gmail.com adresinden bana ulasirsaniz fiyat ve detayli bilgi alabilirsiniz( akdeniz)
KIRIMLIOGLU

Yeni Üye3 yazı
ben şu kalem çaylardan gördüm hatta denedim.. yalnız demini ii salmıyor pek beğenmedim açıkçası .. sizin ürünüzmüydü bilmiyorum.. ya içindeki çay kalitesinde sorun var yada kalem ambalajlarda.. bu sorunu çözerseniz iş tutacak gibi..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
sizin bu kalem çaylar fuarlarda ii satılır... pratiklik açısından ii olur diye düşünüyorumm...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı
Yeni yorumun icin tsk ederm bu urunu patentli olarak biz uretiyoruz ama sanirim bir kayseri firmasi de benZer bi urunun uretimini yapmis dem konusuna deginecek olursak dem kalitesinde bi sikintimiz yok sikintimiz uygulamada yani kalem suya koydumuz anda karistirmamiz gerekiyor eger karistrmadan beklersek diger poset caylardaki gibi kalem cayin icerisindeki cay tomurcuksu bir yapiya sahip ve siserek gozenekleri kapatiyor ve demini disariya salamiyor bu yuzden musterilerimize ilk once izah ettgimiz durum bu
KIRIMLIOGLU

Üye515 yazı
ülker yeni bir çay cıkartmıs bardaka atıtgınızda kayboluyor acaba nasıl kayboluyo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye104 yazı
Çözünebilir çaydır .Çayın özü (çay hücre içi maddeleri) olduğu için şeker nasıl suda çözünüyorsa çayda çözünebilir.
TEL:05385836435

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Mühendis
Üye436 yazı
arkadaşım bu kalem cay dediğin ince uzun kabı metalden ve çok delikli dimi? eğer oysa düşüncelerimi söyliyim tadı ve kullanışı harika bence çok tutar heryerede numune burakmanı tavsiye ederim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye35 yazı
mailinizi ekledim bir projem vardı sizinle görüşmek isterdim

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Ticaret
Üye506 yazı
Aslında bu kalem çayların, limonlu ve nane aromalısı ve hatta İngiliz usulü 3'ü bir arada cafeler gibi sütlüsde yapılıp piyasaya sunulabilir. Hatta tek şekerli yada şekersiz olarakta üretilebilir. Birde tablet şeklinde çayın reklamı vardı.
Aslında dediğiniz gibi Otobüs firmalarının ilgisini çekebilir.
Gerçi onları Deren Çay istila etmiş olsa da sizler de şansınızı deneyin derim.

Mutluluk dışarıdan elde edilecek bir hal değildi.
Mutluluk ancak içimizden dışımıza taşacak bir hal olabilirdi.
Mutluluk bir koşula bağlanamazdı,
onun bir adı yoktu.
O değişmez olmalıydı, o her halde ve her yerde var olmalıydı.
O bir huzur haliydi.
Her ne olursa olsun hiç bozulmayan, azalmayan ya da artmayan bir duyguydu.
O gün tüm bu hali içinde barındıran yeni bir kelime öğrendim.
Sevgi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Yeni Üye30 yazı
evet akdeniz yazdiğin link de de ürünümüz online satılmaktadır o linkten de inceleyebilirsiniz..
KIRIMLIOGLU

Yeni Üye35 yazı
maile cevap lütfen
SERDAR ULUSOY

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Ticaret
Üye992 yazı
toptan olarak bu fiat yuksek .
lipton ceylan cayi 100 adet poset 8 ytl .
bence arastirmaniz gerekecek. iyi calismalar.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye30 yazı
lipton la veya herhangi bir posetcayla fiyat kiyaslamsini yapacak bi nedemiZ yok cunki lipton zaten kendisini ispatlamis bir marka bizde urunumuzun sekliyle ve lezZetiyle kendimizi ispatlamaya calisioruz ama bunu fiyatimizi dusuk gosterek piyasaya sokmamk gibi bir dusuncemiz olmadi suan gene de dier markalara gore fiyat konusunda sansliyiz yorumunuz icin tesekkurler
KIRIMLIOGLU

Yeni Üye30 yazı
Yorumlariniz ve talepleriniz tesekkurler bilgi vermekte geciktigim arkadaslardan ozur dilerim hakverirsiniz ki bazen mailleri okumaya firsat bulamiyorum busebepten diger iletisim bilgilerimi samimiyetinize siginarak paylasiyorum
Tesekkur ederim.
Messenger( h.kaanbayram@hotmail.com)
E-mail. ( h.kaanbayram@gmail.com )
Gsm. ( 0532 393 0 765 )
KIRIMLIOGLU

Yeni Üye72 yazı
bence gayet güzel

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Asker
Yeni Üye35 yazı
bu tutam çay maarkası olan ürün mü acaba?Tadına baktım harika bir tadı var. Kesinlikle kutu içersindeki sallamaçayla rekabet olarak düşünülmemeli bence. Bunun rakibi tek içimlik tek ambalajlı olan hazır kahvelerdir. Neden derseniz , çalışan kişiler bunu toptanpaket şeklinde değilde büfelerden ayak üstü tek içimlik kahvegibi alır diye düşünüyorum tek içinlik poşet satışı bence daha fazla olur ben öyle başladım almaya ,şu an arada sırada alıyorum.Düzenli evimde içmek için ise demleme çay aynı amrka olsa alırım .Sizin bu kalem çayıntadıdiğer h azırçaylardan farklı olarak acaip şekilde demlemetadı var.Başarılar Dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
SELAM SAYIN YETKİLİ YENİ ÜRÜNÜNÜZ OLAN KALEM ÇAY HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM,ÇAYIN KALİTESİ (T.S.E) VARMI DAMAK TADI NASILDIR BİLEMİYORUM ÜRÜNÜNÜZÜN ŞARTLAR VE FİYATLARDA ANLAŞTIKTAN SONRA KENDİ ŞİRKETİM BÜNYESİNDE PAZARLAMASINI YAPMAK İSTİYORUM.İZMİR DE ŞU ANDA SATIŞ YAPAN BAYİNİZ VARMI ONU DA BİLMEK İSTİYORUM BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER.AHMET GÖKCEN OTOMOTİV GIDA VE BİLİŞİM HİZ.İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ.İZMİR OTOKENT BUCA 0 232 282 28 90CEP.0 532 332 24 14

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
ARKADAŞIM MERHABA SİZE MESAJIMI ATTIM AMA HENÜZ BİLGİ ALAMADIM SİZDEN EN KISA ZAMANDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM SİZİNLE VEYA ŞİRKETİNİZ BÜNYESİNDEKİ YETKİLİ ARKADAŞLA TELEFONDA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER AHMET GÖKCEN.0 532 332 24 14

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Selam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım,forum çok güzel bütün üyelere bol satışlı günler dilerim...

KALEM ÇAY ( YENİ ÜRÜN)
(www.sahibinden.com'daki ilanın sahibi)
Abdullah KOFRAZ
abdullahkofraz@gmail.com
+90 535 364 28 56

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
bayamniz kutlu olsen oncelikle ben suryadan bogos sizin urununuz beyendim suryada boyle urun yok bana numune gondere bilirseniz ve fiyatlari suryada pazar bulabilirim lutfen imeyleyin tesekurlar
007

Yerleşim Suriye / HalebMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
OTCUBEY Organik Bitki Çayları olarak Organik ürünler sektöründe büyük bir hamle daha yapan OTCUBEY markası yurtdışınada açılmaya başladı. Türkiye'ye daha büyük işler getirecek büyük projelerle Organik ürünlerde yeniliklerimizi sürdüreceğiz..www.otcubey.net sitemizden ürünlerimizi görebilirsiniz..desteklerinizi bekliyoruz..Türkiye genelinde bu ürün ile ilgili bölge bayilikleri verilecektir..Teşekkür ederiz...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf