Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Son aylarda gündelik iş ve yaşam konuları konusunda maliyet ve zaman konusu bizim tarafta daha çok gündeme gelmeye başladı. Denizli tarafında Muhasebe olarak çalışıyorum. Kağıt üzerinde çözüm kolay görünüyor ama uygulamada maliyet, insan ve zaman tarafı birbirine giriyor.
Benim düşüncem önce küçük bir deneme yapmak, sonucu görmeden büyük yatırım yapmamak. Özellikle ölçüm tarafında neye bakılmalı, hangi noktada bu iş çalışıyor demek gerekir?
Ben gündelik iş ve yaşam konuları konusunda maliyet ve zaman tarafında benzer bir şey denedim. Başta en çok maliyeti düşündüm ama asıl zorlayan düzenli müşteri ve günlük operasyon oldu. Ben olsam ilk adımda rakamları basit bir tabloya dökerdim.
Bence en kritik nokta gündelik iş ve yaşam konuları konusunda maliyet ve zaman için talebi gerçekten ölçmek. Çevreden iş yapar demek kolay, para ödeyen müşteri görmek başka şey. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.
gündelik iş ve yaşam konuları konusunda maliyet ve zaman için hedeflediğiniz müşteri kim? Bölge ve fiyat konusu ona göre değişebilir. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz