Ana içeriğe geç

Diğer Konular

gündelik iş ve yaşam konuları konusunda sık yapılan hatalar 2026'da hâlâ mantıklı mı?

BaşlatanZeynep TunçYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı4 katkı
Profil alanıGirişimci
Profil konumuSakarya, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Merhaba arkadaşlar,

Son aylarda gündelik iş ve yaşam konuları konusunda sık yapılan hatalar konusu bizim tarafta daha çok gündeme gelmeye başladı. Sakarya tarafında Girişimci olarak çalışıyorum. Kağıt üzerinde çözüm kolay görünüyor ama uygulamada maliyet, insan ve zaman tarafı birbirine giriyor.

Benim düşüncem önce küçük bir deneme yapmak, sonucu görmeden büyük yatırım yapmamak. Özellikle ölçüm tarafında neye bakılmalı, hangi noktada bu iş çalışıyor demek gerekir?

Sahada uygulamış olanların görüşünü merak ediyorum.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Girişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 3Profil alanı PazarlamaProfil konumu Denizli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Ben gündelik iş ve yaşam konuları konusunda sık yapılan hatalar tarafında benzer bir şey denedim. Başta en çok maliyeti düşündüm ama asıl zorlayan düzenli müşteri ve günlük operasyon oldu. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Pazarlama
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 4Profil alanı SatışProfil konumu Mersin, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bence en kritik nokta gündelik iş ve yaşam konuları konusunda sık yapılan hatalar için talebi gerçekten ölçmek. Çevreden iş yapar demek kolay, para ödeyen müşteri görmek başka şey. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Satış
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 4Profil alanı TeknisyenProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →

gündelik iş ve yaşam konuları konusunda sık yapılan hatalar için hedeflediğiniz müşteri kim? Bölge ve fiyat konusu ona göre değişebilir. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Teknisyen
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet