Ana içeriğe geç

Elektrikli Araçlar

hızlı şarj bataryayı ne kadar etkiler sizce gerekli mi?

BaşlatanKaan A.Yayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

YazarKaan A.
Topluluk katkısı39 katkı
Profil alanıEsnaf
Profil konumuMuğla, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Merhaba arkadaşlar,

hızlı şarj bataryayı ne kadar etkiler konusunda biraz araştırma yaptım ama kullanıcı tecrübesi daha değerli geliyor. Aracı çoğunlukla şehir içinde kullanıyorum, ayda bir iki kez de uzun yola çıkıyorum.

Benim için öncelik sorunsuzluk ve gereksiz masraf çıkarmaması. Özellikle uzun süredir kullanan varsa artısı eksisi, bakım tarafı ve dikkat edilmesi gereken noktaları yazabilir mi?

Özellikle ilk aylarda gözden kaçan masraf veya operasyon yükü varsa onu da duymak isterim.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 40Profil alanı SatışProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
hızlı şarj bataryayı ne kadar etkiler tarafında yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Günlük kullanımda sorun yaşamadım ama periyodik kontrolü aksatmamak önemli. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 33Profil alanı MuhasebeProfil konumu Kayseri, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Güvenlikle ilgili kalemlerde tasarruf etmeyin. Ucuz parça sonradan iki kere masraf çıkarabiliyor. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Muhasebe
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 36Profil alanı TasarımProfil konumu Çanakkale, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Aracın modeli ve kullanım kilometresi nedir? hızlı şarj bataryayı ne kadar etkiler tavsiyesi ona göre değişebilir. Ben olsam ilk adımda rakamları basit bir tabloya dökerdim.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Tasarım
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı PerakendeProfil konumu Gaziantep, Türkiye

Profil bağlamını gör →
İyi bir özel servis fiyat/performans olarak mantıklı olabilir; yeter ki işi gerçekten bilen yer olsun. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Perakende
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı GirişimciProfil konumu Tekirdağ, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Kullanıcı tecrübesi sormanız iyi olmuş. Model bazlı kronik sorunlara da bakardım. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Girişimci
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı TeknisyenProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Teknisyen
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 34Profil alanı OperasyonProfil konumu Sakarya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. Ben olsam ilk adımda rakamları basit bir tabloya dökerdim.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Operasyon
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 32Profil alanı EsnafProfil konumu Kocaeli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Esnaf
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 36Profil alanı GirişimciProfil konumu Manisa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Girişimci
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı TeknisyenProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Teknisyen
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var