Ana içeriğe geç

Bağlantılı Araçlar

araç içi Wi-Fi sizce gerekli mi?

BaşlatanBarış U.Yayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı37 katkı
Profil alanıYazılım
Profil konumuİzmir, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Merhaba arkadaşlar,

araç içi Wi-Fi konusunda biraz araştırma yaptım ama kullanıcı tecrübesi daha değerli geliyor. Aracı çoğunlukla şehir içinde kullanıyorum, ayda bir iki kez de uzun yola çıkıyorum.

Benim için öncelik sorunsuzluk ve gereksiz masraf çıkarmaması. Özellikle uzun süredir kullanan varsa artısı eksisi, bakım tarafı ve dikkat edilmesi gereken noktaları yazabilir mi?

Özellikle ilk aylarda gözden kaçan masraf veya operasyon yükü varsa onu da duymak isterim.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Yazılım
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 37Profil alanı Dış TicaretProfil konumu Tekirdağ, Türkiye

Profil bağlamını gör →
araç içi Wi-Fi tarafında yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Günlük kullanımda sorun yaşamadım ama periyodik kontrolü aksatmamak önemli. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Dış Ticaret
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 37Profil alanı DanışmanProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Güvenlikle ilgili kalemlerde tasarruf etmeyin. Ucuz parça sonradan iki kere masraf çıkarabiliyor. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Danışman
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 35Profil alanı İnsan KaynaklarıProfil konumu Sakarya, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Aracın modeli ve kullanım kilometresi nedir? araç içi Wi-Fi tavsiyesi ona göre değişebilir. Ben olsam ilk adımda rakamları basit bir tabloya dökerdim.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek İnsan Kaynakları
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 36Profil alanı YazılımProfil konumu Kocaeli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
İyi bir özel servis fiyat/performans olarak mantıklı olabilir; yeter ki işi gerçekten bilen yer olsun. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yazılım
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 34Profil alanı Dış TicaretProfil konumu Manisa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Kullanıcı tecrübesi sormanız iyi olmuş. Model bazlı kronik sorunlara da bakardım. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Dış Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı PazarlamaProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Pazarlama
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı E-ticaretProfil konumu Samsun, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. Ben olsam ilk adımda rakamları basit bir tabloya dökerdim.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek E-ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 35Profil alanı ÖğrenciProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 38Profil alanı ÜretimProfil konumu Mersin, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Üretim
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı MühendisProfil konumu Muğla, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yılda çok az km yapılıyorsa bazı yükseltmelerin maliyeti geri dönmüyor. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Mühendis
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var