Ana içeriğe geç

Çalışma

işleri tek listede toplama bende bir türlü düzenli olmuyor

BaşlatanAlper A.Yayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı0 katkı
Profil alanıÖğrenci
Profil konumuMuğla, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Selamlar,

Son iki haftadır işleri tek listede toplama üzerine daha düzenli gitmeye çalışıyorum. Asıl zorlandığım başlamak değil, yoğun bir gün geldiğinde rutini tamamen bırakmamak.

Kendime çok sert hedef koyunca ters tepiyor. O yüzden kaçırdığım günün ertesi tekrar devam etmeyi başarı saymaya başladım.

Benzer şekilde sürdürenler nasıl takip ediyor?

Özellikle ilk aylarda gözden kaçan masraf veya operasyon yükü varsa onu da duymak isterim.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 0Profil alanı İnsan KaynaklarıProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Ben işleri tek listede toplama için hedefi çok küçültünce düzen oturdu. İlk hafta sadece 10 dakika yaptım, sonra süre kendiliğinden arttı. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İnsan Kaynakları
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 0Profil alanı YazılımProfil konumu Kayseri, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bir anda her şeyi değiştirmeye çalışmayın. Tek alışkanlık seçip 2-3 hafta onu korumak daha kolay. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yazılım
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 0Profil alanı Dış TicaretProfil konumu Çanakkale, Türkiye

Profil bağlamını gör →

işleri tek listede toplama için sizi en çok bozan şey zaman mı, unutmak mı, yoksa isteksizlik mi? Çözüm ona göre değişiyor. Ben olsam ilk adımda rakamları basit bir tabloya dökerdim.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Dış Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 0Profil alanı PazarlamaProfil konumu Gaziantep, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Ben kağıt takvimde sadece yaptığım günlere çarpı koyuyorum. Fazla detay yok, o yüzden sürdü. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Pazarlama
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 0Profil alanı E-ticaretProfil konumu Tekirdağ, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Küçük başlama fikri bence doğru. Devamlılık oturunca süreyi artırmak daha kolay. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek E-ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 0Profil alanı ÖğrenciProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bende sabit bir saat koymak işe yaradı. Gün içinde boşluk bulmayı bekleyince çoğu zaman sıra gelmiyordu. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Öğrenci
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 0Profil alanı ÜretimProfil konumu Sakarya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
işleri tek listede toplama için ortamı önceden hazırlamak ciddi fark yaratıyor. Başlamayı ne kadar kolaylaştırırsanız devam etmek o kadar rahat oluyor. Ben olsam ilk adımda rakamları basit bir tabloya dökerdim.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Üretim
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 0Profil alanı MühendisProfil konumu Kocaeli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bir gün kaçırınca zinciri tamamen bırakmamak önemli. Benim kuralım iki gün üst üste kaçırmamak. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 0Profil alanı SatışProfil konumu Manisa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Haftalık kısa bir değerlendirme ekleyince neyin aksattığını daha net görmeye başladım. Her gün uzun uzun takip etmeye gerek kalmıyor. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Satış
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 0Profil alanı MuhasebeProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Ben tek başına motivasyona güvenmiyorum. Mümkünse bir arkadaşla takip etmek ya da birine yaptığınızı söylemek devamlılığı artırıyor. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Muhasebe
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var