Ana içeriğe geç

Stres Yönetimi

toplantı öncesi kısa yürüyüş alışkanlığını nasıl oturttunuz?

BaşlatanNaz H.Yayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

YazarNaz H.
Topluluk katkısı37 katkı
Profil alanıE-ticaret
Profil konumuSamsun, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Merhaba,

toplantı öncesi kısa yürüyüş konusunda birkaç kez başlayıp bırakmışlığım var. İlk günlerde heves yüksek oluyor ama bir hafta sonra günlük hayatın içinde kayboluyor.

Bu kez işi büyütmeden, takip edebileceğim kadar küçük bir düzen kurmaya çalışıyorum. Uygulama, kağıt takvim veya sabit saat gibi yöntemlerden hangisinin daha sürdürülebilir olduğunu merak ediyorum.

Sizde gerçekten işe yarayan bir yöntem oldu mu?

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek E-ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 37Profil alanı PerakendeProfil konumu Gaziantep, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Ben toplantı öncesi kısa yürüyüş için hedefi çok küçültünce düzen oturdu. İlk hafta sadece 10 dakika yaptım, sonra süre kendiliğinden arttı. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Perakende
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 37Profil alanı GirişimciProfil konumu Tekirdağ, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bir anda her şeyi değiştirmeye çalışmayın. Tek alışkanlık seçip 2-3 hafta onu korumak daha kolay. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Girişimci
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı TeknisyenProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →

toplantı öncesi kısa yürüyüş için sizi en çok bozan şey zaman mı, unutmak mı, yoksa isteksizlik mi? Çözüm ona göre değişiyor. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Teknisyen
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var