Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Yeni Bir İş Yeni Proje

BaşlatantevratYayınlandıYorum3

İlk mesaj
BAĞLAMBağlamı değerlendir

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yazar ve içeriğin bağlamını görünür kılar.

Yazartevrat
Topluluk katkısı251 katkı
Profil alanıDanışmanlık
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

300 e yakın bisiklet bayii ile 700 tane toptan oyuncak bayii 1000 tanede bebe gereçleri bayii portföyüm var çinden ürün tedarik edebileceğim çinde üretici firmada bulunmakta bilgisayar mühendisinden dış ticaret personeline kadar tam kadroya sahibim tek eksiğimiz para ....
kendim 22 yıllık satış ve pazarlama uzmanıyım hala hazırda elimizde bulunan müşteri portföyüne ürün tedarik edip para kazanmaktan başka eksiğimiz 300 bin tl kadar ilk etapta para ....
İlgilenen girişimci ve iş adamları ile ortak iş kurmak istiyorum şartlar karşılıklı konuşulabilir ilgilenen arkadaşlar bana
0545 422 87 61 den ulaşabilir.

Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 30Profil alanı DiğerProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
kimse kimseye güvenmiyor bu devirde o yüzden işin zor kardeş
www.golsesi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 23Profil alanı TekstilProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tevrat
300 e yakın bisiklet bayii ile 700 tane toptan oyuncak bayii 1000 tanede bebe gereçleri bayii portföyüm var çinden ürün tedarik edebileceğim çinde üretici firmada bulunmakta bilgisayar mühendisinden dış ticaret personeline kadar tam kadroya sahibim tek eksiğimiz para ....
kendim 22 yıllık satış ve pazarlama uzmanıyım hala hazırda elimizde bulunan müşteri portföyüne ürün tedarik edip para kazanmaktan başka eksiğimiz 300 bin tl kadar ilk etapta para ....
İlgilenen girişimci ve iş adamları ile ortak iş kurmak istiyorum şartlar karşılıklı konuşulabilir ilgilenen arkadaşlar bana
0545 422 87 61 den ulaşabilir.

merhaba bu bayilerden konsinye urun alabilir misin? Kaç aylık çek ile çalışırlar. Talep edilen ürünleri hemen tedarik edebilirler mi? Turkiye geneli mağazaları olan firmalarda bu ürünleri pazarlayabiliriz. Komisyon usulu.
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm
cocoostil@gmail.com
tekstil ihraç fazlası ürünler için bana ulaşınız.
to be or not to be!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yazar bağlamı

Topluluk katkısı 137Profil alanı TurizmProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →

2tekerlek.com adlı bir domainim var iş yapabilirmiyiz ya da size devredeyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet