Yeni Üye Toplam 6 yazı |
|
umitcakir Yeni Üye Toplam 11 yazı | 23/06/2020 : 13:51:05 ![]() Dur bir soluklanalım, yorulduk az . Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Diğer |
lacivertmurat Üye Toplam 153 yazı | wa.me/0905074982461 !!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!! enucuzfiber.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Kamu sektörü |
Durability Yeni Üye Toplam 12 yazı | 11/10/2020 : 21:42:25 ![]() Durability* Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Memur |
maydin35 Yeni Üye Toplam 3 yazı | 22/10/2020 : 12:27:14 ![]() Yerleşim : Türkiye / Bergama | Meslek : Memur |
seikojuo Yeni Üye Toplam 4 yazı | 19/12/2020 : 15:51:11 ![]() Merhaba ürünlerinizi görmek isterim. Ürün görselleri, fiyatlarını ve iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız. simsekengin@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yayıncılık |
Cengo007 Yeni Üye Toplam 4 yazı | 27/12/2020 : 23:03:02 ![]() Merhaba bilgi göndereibllir misiniz ..yurt içi ve dışı sitelerde satışım var .. gbyalaz@hotmail.com Gökhan Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Diğer |
umityesil Yeni Üye Toplam 16 yazı | 28/12/2020 : 14:35:28 ![]() Konu hala aktif mi? Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Mühendis |
bagard Yeni Üye Toplam 6 yazı | bagard-aykutarda Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
Dnzkcdg Yeni Üye Toplam 2 yazı | 04/01/2021 : 05:22:51 ![]() Merhaba model resimleri yollayabilir misiniz ? kocadagfamily@gmail.com Tesekkurler Dnzkcdg Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Diğer |
bagard Yeni Üye Toplam 6 yazı |
Selamlar size ürün görsellerimin ve fiyat listemin bulunduğu pdf dosyasını mail attım gereksizler kutusuna düşebilir burdan bilgilendirmek istedim. bagard-aykutarda Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
oguzkaraa@gmail .com Yeni Üye Toplam 2 yazı | 09/02/2021 : 14:42:20 ![]() Merhaba ürünlerinizle ilgili detaylı bilgileri göndermenizi rica ediyorum. Teşekkürler. oguzkaraa@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Tekstil |
rover1985 Yeni Üye Toplam 9 yazı | 09/02/2021 : 15:06:55 ![]() instagram adresinizi paylasirmisiniz Yerleşim : Rusya Federasyonu / Rusya | Meslek : Diğer |
Selam mail gönderdim size bilginize. bagard-aykutarda Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
Selamlar https://www.instagram.com/bag.ard/ instagram hesabımdır. instagram hesabım : bag.ard bagard-aykutarda Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
sencanizm Yeni Üye Toplam 23 yazı | 16/02/2021 : 19:50:14 ![]() Merhaba, katalog ve fiyat bilgisi gönderir misiniz? sencanyasin@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
mccoduman Yeni Üye Toplam 64 yazı | Mercan Bilişim ve Eğitim Hizmetleri cangokmenf@gmail.com Online İngilizce Eğitim Platformu https://www.sosyal.safaridil.biz +90537 493 6688 Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |