Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Satış Yapamıyorum Yardım Lütfen

BaşlatanecemkabakYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı8 katkı
Profil alanıİmalat
Profil konumuKütahya, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Yaklaşık 4 yıldır su kabağından lambalar üretiyorum. bulunduğum çevrede sergilerde sosyal medyada ve gittigidiyor da bunları pazarlamaya çalışıyorum. yaptığım ürünlerin işçiliği ve fiyatı piyasaya göre çok iyi fakat bir türlü satış yapamıyorum. önerisi olan varmı?

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 44Profil alanı Bilgisayar-BilişimProfil konumu Bursa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Sosyal medya demişsiniz, instagram da sayfa açıp orada satmayı denediniz mi? Satış algısı oluşturacak bir kaç faaliyetle birlikte? Hiç mi geri dönüş olmuyor?
~Sesini duyurmazsan farkında olamazlar...

https://www.storybilisim.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 30Profil alanı MühendisProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Merhaba, eğer imkanınız varsa etsy.com gibi dünyaca ünlü site üzerinden pazarlamaya çalışın. Paypal ülkemizde maalesef kapalı ancak yurtdışında bir tanıdığınız vasıtasıyla deneyebilirsiniz.
Saygılar
Arbeit Macht Frei-Çalışmak Özgürleştirir!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 4Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Eskisehir, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Merhaba,
bana ürünlerinizin resimlerini mail adresime gönderebilir misiniz.
Yasemin.sari1977@gmail.com

Teşekkür ederim
Yasemin

Yerleşim Türkiye / EskisehirMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 8Profil alanı İmalatProfil konumu Kütahya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
maalesef olmuyor.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - LastHero
Sosyal medya demişsiniz, instagram da sayfa açıp orada satmayı denediniz mi? Satış algısı oluşturacak bir kaç faaliyetle birlikte? Hiç mi geri dönüş olmuyor?
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 72Profil alanı ReklamProfil konumu Eskişehir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Sosyal medya üzerinden satış yapmak bütçesiz olarak imkansız.
Bütçeniz varsa bir kaç tavsiye vereyim deneyin olumlu sonuç alacaksınız.
İnstagram butik ve e-ticaret danışmanılığı.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
iyi olur. lütfen
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 4Simsek
Sosyal medya üzerinden satış yapmak bütçesiz olarak imkansız.
Bütçeniz varsa bir kaç tavsiye vereyim deneyin olumlu sonuç alacaksınız.
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm

Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
instagram sayfanızı atar mısınız bir analizini yapalım

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 1Profil alanı Serbest meslekProfil konumu Iğdır, Türkiye

Profil bağlamını gör →
resimleri atabilir misiniz ve ya insagram sayfanızı toptan için görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / I?dyrMeslek Serbest meslek
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
instagram su_kabagi26
facebook ecemkabak

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - guven76
resimleri atabilir misiniz ve ya insagram sayfanızı toptan için görüşebiliriz

Referans bağlamı1 alıntı

Alıntı 1 bölüm

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 1Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
İnstagram sayfanızı inceledim ,
Fiyatlarını yazmamanızın özel bir sebebi var mı ?
Ben , fiyatları görmezsem,fiyat yazan bir yer ararım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Çekimler güzel. Ancak çok karanlık çekimlerde var. Işık ortamını iyi ayarlayın.
Açıklamada ürün detaylarını belirtin.
Profil açıklamasında ulaşım için bir whatsapp numarası belirtin.
Bir kargo firması ile anlaşıp kapıda ödeme modülü belirtin.
Etiket kullanın. (Bunun ile ilgili püf noktalar var danışmanlık verdiğim kişiler ile paylaşıyorum lütfen sormayın. Söyleyebileceğim tek şey en fazla 5 etik kullanın.)
Ürün bazlı reklam çalışması yapın.
Fiyatlarınız uygunsa masrafları fiyata ekleyin. Piyasadaki fiyatları iyi takip edin.
Takipçiniz az. Takip ettiğiniz sayı fazla. Güven vermiyorsunuz.
10k civarı takipçi satın alın. Kitlenize uygun sayfalardan çekiliş reklamı alın ve çekiliş ile sayfanızı kasın.
Alışveriş yapan kişilerin numaralarını data olarak saklayın. Bir sms firması ile anlaşın ayda 1-2 defa sms gönderin.
Sektörünüz gereği kişiye özel tasarımlara yönelin fiyatı 2 kat arttırın.
Yılbaşı gibi özel günler için mutlaka çekiliş yapın ve dediğim gibi büyük sayfalarda reklam ile bu çekilişi duyurup kasın. Vereceğiniz 2-3 lambadan elde edeceğiniz takipçi ilerleyen günlerde kazancınızı çok fazla arttıracaktır.
Sektörünüz ile alakalı sayfalarda reklama çıkın. (Story reklamdan uzak durun post olarak çıkın.)
hepsiburada, trendyol, gittigidiyor, sahibinden gibi yerlerde dükkan açın ve ürün ekleyin. Kar komisyonları çok yüksek ancak bir aksesuar satıcısının bir gün içinde 60.000 TL'lik satış yaptığını gördüm. İllaki fayda sağlayacaktır. Ayrıca bu siteler aralıksız reklam veren yerler bunu unutmayın.

Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. hemen çalışmaya başlıyorum.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 4Simsek
Çekimler güzel. Ancak çok karanlık çekimlerde var. Işık ortamını iyi ayarlayın.
Açıklamada ürün detaylarını belirtin.
Profil açıklamasında ulaşım için bir whatsapp numarası belirtin.
Bir kargo firması ile anlaşıp kapıda ödeme modülü belirtin.
Etiket kullanın. (Bunun ile ilgili püf noktalar var danışmanlık verdiğim kişiler ile paylaşıyorum lütfen sormayın. Söyleyebileceğim tek şey en fazla 5 etik kullanın.)
Ürün bazlı reklam çalışması yapın.
Fiyatlarınız uygunsa masrafları fiyata ekleyin. Piyasadaki fiyatları iyi takip edin.
Takipçiniz az. Takip ettiğiniz sayı fazla. Güven vermiyorsunuz.
10k civarı takipçi satın alın. Kitlenize uygun sayfalardan çekiliş reklamı alın ve çekiliş ile sayfanızı kasın.
Alışveriş yapan kişilerin numaralarını data olarak saklayın. Bir sms firması ile anlaşın ayda 1-2 defa sms gönderin.
Sektörünüz gereği kişiye özel tasarımlara yönelin fiyatı 2 kat arttırın.
Yılbaşı gibi özel günler için mutlaka çekiliş yapın ve dediğim gibi büyük sayfalarda reklam ile bu çekilişi duyurup kasın. Vereceğiniz 2-3 lambadan elde edeceğiniz takipçi ilerleyen günlerde kazancınızı çok fazla arttıracaktır.
Sektörünüz ile alakalı sayfalarda reklama çıkın. (Story reklamdan uzak durun post olarak çıkın.)
hepsiburada, trendyol, gittigidiyor, sahibinden gibi yerlerde dükkan açın ve ürün ekleyin. Kar komisyonları çok yüksek ancak bir aksesuar satıcısının bir gün içinde 60.000 TL'lik satış yaptığını gördüm. İllaki fayda sağlayacaktır. Ayrıca bu siteler aralıksız reklam veren yerler bunu unutmayın.
Referans bağlamı1 alıntı

Alıntı 1 bölüm

Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
genelde fiyat yazmıyorlar, insanlara itici gelebilir diye bende yazmıyorum. hemen yeni ve fiyatlı resimler yüklüyorum. çok teşekkürler
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Kelepirbunlar
İnstagram sayfanızı inceledim ,
Fiyatlarını yazmamanızın özel bir sebebi var mı ?
Ben , fiyatları görmezsem,fiyat yazan bir yer ararım.
Referans bağlamı1 alıntı

Alıntı 1 bölüm

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 407Profil alanı DanışmanlıkProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
İnstagram sayfanızı ben de inceledim.
Diğer arkadaşlar kadar profesyonel değilim ama sayfanız satış amaçlı olmaktan ziyade bu işi hobi için yapıp de hünerlerini sergilemek isteyen bi sayfa gibi duruyor.
Nerden nasıl sipariş verilir, Almak istesem kaç günde kargoya veriliri
Hazır ürünleri mi satıyorsunuz yoksa sipariş üzerine mi yapıyorsunuz hiçbiri hakkında bilgi yok.

En azından paylaştığınız gönderinin açıklama kısmına fiyat yazmasanız bile ürünü nasıl sipariş verebileceklerine dair bi not düşün.

Hepsine olmasa bile 5-10 gönderiden bi tanesinde fiyat belirtin.
yani 10 lira mı? 1000 liramı? insanların aklında fiyat hakkında az çok birşey şekillensin.

İlave olarak da etsy gibi yabancı sitelere üye olmayı düşünün derim.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki paylaşımlarımı o şekilde yapacağım.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare
İnstagram sayfanızı ben de inceledim.
Diğer arkadaşlar kadar profesyonel değilim ama sayfanız satış amaçlı olmaktan ziyade bu işi hobi için yapıp de hünerlerini sergilemek isteyen bi sayfa gibi duruyor.
Nerden nasıl sipariş verilir, Almak istesem kaç günde kargoya veriliri
Hazır ürünleri mi satıyorsunuz yoksa sipariş üzerine mi yapıyorsunuz hiçbiri hakkında bilgi yok.

En azından paylaştığınız gönderinin açıklama kısmına fiyat yazmasanız bile ürünü nasıl sipariş verebileceklerine dair bi not düşün.

Hepsine olmasa bile 5-10 gönderiden bi tanesinde fiyat belirtin.
yani 10 lira mı? 1000 liramı? insanların aklında fiyat hakkında az çok birşey şekillensin.

İlave olarak da etsy gibi yabancı sitelere üye olmayı düşünün derim.
Referans bağlamı1 alıntı

Alıntı 1 bölüm

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 12Profil alanı Bilgisayar-BilişimProfil konumu Istanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Fiyatlariyla birlikte ürünlerinizi girebilirsiniz: https://www.turk5.com/ilanlar/
Referans bağlamı1 dış bağlantı

Dış web 1 bağlantı

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet