Üye Toplam 146 yazı |
|
kaptannn Yeni Üye Toplam 25 yazı | 07/11/2019 : 12:46:38 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
Esma1616 Yeni Üye Toplam 21 yazı | 07/11/2019 : 14:11:20 Alıntı
%10 fiziki gümüş Dolar yılbaşında, euro Brexit' te çöp olacak. Kağıt altının sureti ise aslı varken suretini ne yapalım? Ytd Bütün geceler mecbur varır sabaha, umudunu kaybedip pes etmek olmaz. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
zxcvbnm Üye Toplam 146 yazı | 07/11/2019 : 14:18:18 Alıntı
Doları gecelik faize koyulmaz diye biliyorum hangi banka ile çalışıyorsunuz Yerleşim : Türkiye | Meslek : Ticaret |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
4Simsek Yeni Üye Toplam 72 yazı |
brexit bu sene içinde olacak. 7,30'dan sterlin depoladım resmen. En kötü ihtimalle Brexit'den sonra 8 tl olur. İnstagram butik ve e-ticaret danışmanılığı. Yerleşim : Türkiye / Eskişehir | Meslek : Reklam |
LastHero Yeni Üye Toplam 44 yazı | Peki güzel bir köşe dükkan (Lokasyonu cezbedici) alıp aylık 5000 lira civarı kurumsal kiraya vermek nasıl bir fikir? ~Sesini duyurmazsan farkında olamazlar... __________ Mobil Uyumlu Web Sitesi, Mobil Uygulama, E-Ticaret Sitesi , Anketler, Özgün Makale / İçerik ve Daha Bir Çok Uygulama Profesyonel Yazılım Ekibiyle Yapılır. https://www.storybilisim.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
perge.import Üye Toplam 244 yazı | 07/11/2019 : 20:22:19 Alıntı
7 adet umut vadeden start-up'a yatirim yapardim . Pardus Food 10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg 93300 Aubervilliers/ France Yerleşim : Fransa / Aubervilliers | Meslek : Satış / Pazarlama |
Esma1616 Yeni Üye Toplam 21 yazı | 07/11/2019 : 20:41:33 Alıntı
Sterlin almak için tam brexit gününü bekliyorum. Geçen sefer yarı yarıya düşmüştü referandum kararı gününde. Belki de batı battı doğu paralarına yönelmek lazım artık ama o kadar kumar oynayacak gücüm yok. Altın-gümüş candır. Bütün geceler mecbur varır sabaha, umudunu kaybedip pes etmek olmaz. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
MelihSen Yeni Üye Toplam 22 yazı | 07/11/2019 : 22:25:06 Alıntı
Dövizden hiç anlamadığınız belli :D brexit referandumu ilk yapıldıgında sterlin 1 lira düşmüştü..ab den cıkınca kim bilir kaç lira düşücek
Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Mühendis |
kaptannn Yeni Üye Toplam 25 yazı | 07/11/2019 : 22:26:07 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |