Yeni bir yaklaşım ile sayfamıza ciddi hareketler getirmek üzere katıldım.
Kendimce geçmiş projelerimle deneyimli bir arkadaşınızım
Geçmiş ekonomi projelerimin bir çoğundan olması gereken kazancı sağlayamadım. Önceliğim para değil başarı olduğu için karlılık ve protokollerden fedakarlıklarda bulundum.
Hali hazırda bir çok sektörde geliştirdiğim kalıp ve makina sistemleri çalışmakta ve ülke ekonomimize döviz ve istihdam kazandırmaya devam etmektedir.Bir çok projem ülkemi yurt dışı pazarlarda Çin gibi ülkelerle rekabet edecek üstünlüğe taşımış ve hala bu üstünlük sayesinde ihracaat başarısını devam ettirmektedir.
Anormal bir birikimle ortaya çıkmış b,ir çok projem ise hayata geçmek üzere beklemektedir.
Zamanı geldikçe sırasıyla sizlerle bunları uygun bir şekilde paylaşacağım
Ayrıca içinizde uzmanlık alanı olarak projeme destek verebilecek arkadaşlarla tanışmayı arzu etmekteyim.
Uzmanlık alanım
Plastik ve üretim sektörleridir
bunların başında Hf tekniğiyle üretim ve bunun gelişmiş kalıp sistemlerinin tasarımı ve ürün gelişti,rme gelmektedir.
ayrıca Poliüretan(sünger) pvc levha,Enjeksiyon,HF Frekans kaynak teknikleri uzman sayılabileceğim alanlardır.
İlgi alanlarım
Hayatı kolaylaştıran ürün ve teknolojik uygulamalar,savunma sanayi projeleri,yazılımsal ve taktiksel projeler
Kısaca katkı sağlayabileceğim her alana ilgi duymaktayım
Üretim planlamayı iyi bilirim
Ancak tüm bunlara rağmen ekip olarak çalışmayı benimsiyorum
Bu anlamda tanıaşabileceğim ve bir proje etrafında birleşebileceğim dostlar edinmek burdaki en büyük amaçlarımdan biridir.
Hepinize başarılar diliyorum