Yeni Üye Toplam 9 yazı |
|
rdvan Yeni Üye Toplam 13 yazı | 14/11/2019 : 01:15:22 ![]() Rıdvan Ayt ridvanayt@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
rdvan Yeni Üye Toplam 13 yazı | 14/11/2019 : 01:18:17 ![]() Rıdvan Ayt ridvanayt@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
erkenekli Yeni Üye Toplam 5 yazı | 16/11/2019 : 09:26:48 ![]() merhaba ürünlerinizin resimlerini ve fiyatlarını aşağıdaki mail adresine gönderebilir misiniz? erkarakaya44@gmail.com Cesaret insanı zafere , kararsızlık tehlikeye , korkaklık ise ölüme ulaştırır. Yerleşim : Türkiye / İçel | Meslek : Muhasebe |
by-dusman Yeni Üye Toplam 6 yazı | Bilgisayar Programcısı Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
masimiyon Yeni Üye Toplam 2 yazı | 02/12/2019 : 01:09:07 ![]() tüm çanta ürünleriniz ile ilgili bilgileri masimiyon@gmail.com a gonderebilirmisiniz? Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Polis |
Iska70 Yeni Üye Toplam 4 yazı | 03/12/2019 : 13:06:47 ![]() Fiyat listenize ihtiyacım var mı? fotoğraflarla ihtiyaç duyulan çocuk ve bayan giyimi Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : Ticaret |
nbozak Yeni Üye Toplam 2 yazı | 22/12/2019 : 23:48:35 ![]() Merhabala, tişört ve iç giyimle ilgileniyorum. Bilgi verebilir misiniz? nurettinbozak@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
Gırnatacı Yeni Üye Toplam 10 yazı | 23/12/2019 : 00:42:05 ![]() mertphlvn@gmail.com katalog ve fiyat listesi alalım lütfen avusturya bölgesine satış yapabiliriz. asdad Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Diğer |
mtunatas Yeni Üye Toplam 8 yazı | 23/12/2019 : 02:04:39 ![]() Ürün fiyat listesini ve detaylarını m.tunatas@hotmail.com adresine mail olarak alabilir miyim ? Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Öğretmen |
mtunatas Yeni Üye Toplam 8 yazı | 23/12/2019 : 02:27:59 ![]() Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Öğretmen |
Durability Yeni Üye Toplam 12 yazı | 11/10/2020 : 21:51:06 ![]() Merhaba detaylı fotoğraf ve fiyat listesini tevfikakbiyik@hotmail.com adresine gönderebilir misiniz ? Durability* Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Memur |
mevlutt Yeni Üye Toplam 6 yazı | 21/10/2020 : 13:27:04 ![]() Merhaba iletişim bilgisi paylaşabilir misiniz mail adresi veya internet sitesi kocmevlut1@gmail.com M.KOÇ Yerleşim : Türkiye / Nevşehir | Meslek : İthalat / İhracat |
KubKub Yeni Üye Toplam 3 yazı | 01/11/2020 : 14:33:42 ![]() Merhabalar, Yüklü miktarda desenli çorap alımı yapmak istiyorum. Eğer bu tür bir üretiminiz var ise ürünleri gösteren fotoğrafları ve fiyat çalışmanızı kubilay.kidir@outlook.com.tr adresine gönderirseniz çok sevinirim. Kubilay Kıdır Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Diğer |
seikojuo Yeni Üye Toplam 4 yazı | ![]() ![]() Necip Bey, ürünlerinizi görmek isterim. Ürün görsellerini ve iletişim bilgilerini paylaşır mısınız. simsekengin@gmail.com
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yayıncılık |
ErcanKagan Yeni Üye Toplam 2 yazı | detay ve iletişim için özel mesaj gönderirseniz sevinirim. Pazaryerleri E Ticaret Yerleşim : Türkiye / Elazığ | Meslek : Satış / Pazarlama |
Ozanbalik Yeni Üye Toplam 3 yazı | 31/01/2021 : 17:28:09 ![]() Temel tişörtlerle ilgileniyorum. Kaliteli penye olması şartıyla. % 100 pamuk, ağırlık 150-160 gram. 25.000 adet. Tişörtlere yüksek kaliteli baskılar yapıyor musunuz? ozanbalik82@gmail.com Bilgi verebilir misiniz? Ozan Yerleşim : Türkiye / Alanya | Meslek : Ticaret |
Metin58 Yeni Üye Toplam 13 yazı | 04/04/2021 : 20:01:41 ![]() Yerleşim : ALMANYA / Wuppertal | Meslek : Tekstil |
mccoduman Yeni Üye Toplam 64 yazı | Mercan Bilişim ve Eğitim Hizmetleri cangokmenf@gmail.com Online İngilizce Eğitim Platformu https://www.sosyal.safaridil.biz +90537 493 6688 Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |