Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Türkiye'de A4 Satışı Yapmak (doublea ,navigator)

BaşlatanHappyYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

YazarHappy
Topluluk katkısı1 katkı
Profil alanıİthalat / İhracat
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Herkese selamlar,
Bir kaç aydır yurtdışı tedarikçiler ile görüşüyorum bir terslik olmaz ise -umarım olmaz- Haziran başı yada ortası gibi 1 konteyner kağıt Türkiye'ye gelmiş olacak... Gelecek olan kağıt DoubleA A4 80gr yada Navigator A4 80Gr

Düzenli müşteriler ile çalışmak istiyorum(ayda 500-1000 koli arasında satış yapmak)
Hali hazırda İstanbul'da bir kaç Antrepo ile çalıştığım için depo sorunum olmayacaktır.
Tüm Türkiye'ye ürünleri göndermeyi planlıyorum. (nakliye ve kargo durumu verilen siparişe göre şekil alacaktır)
ilk konteyneri hemen eritip daha sonrasında ürünleri depoya alıp stoktan hemen teslim olarak aksiyon almayı planlıyorum.
Tüm işlemler faturalı olacaktır.

İlgilenen olur ise görüşmek isterim.
Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 82Profil alanı ÖğrenciProfil konumu Kocaeli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Fiyatı nedir ürünün

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 59Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Kocaeli Körfez, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Happy
Herkese selamlar,
Bir kaç aydır yurtdışı tedarikçiler ile görüşüyorum bir terslik olmaz ise -umarım olmaz- Haziran başı yada ortası gibi 1 konteyner kağıt Türkiye'ye gelmiş olacak... Gelecek olan kağıt DoubleA A4 80gr yada Navigator A4 80Gr

Düzenli müşteriler ile çalışmak istiyorum(ayda 500-1000 koli arasında satış yapmak)
Hali hazırda İstanbul'da bir kaç Antrepo ile çalıştığım için depo sorunum olmayacaktır.
Tüm Türkiye'ye ürünleri göndermeyi planlıyorum. (nakliye ve kargo durumu verilen siparişe göre şekil alacaktır)
ilk konteyneri hemen eritip daha sonrasında ürünleri depoya alıp stoktan hemen teslim olarak aksiyon almayı planlıyorum.
Tüm işlemler faturalı olacaktır.

İlgilenen olur ise görüşmek isterim.
Saygılarımla,

Merhaba Ürün tedariğinde sıkıntınız olmazsa ben çalışırım ayda 500-1000 koli satabilirim sizden toptan alıp .. size nasıl ulaşabilirim özelden iletişim bilgilerinizi yazmanız rica
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm

Yerleşim Türkiye / Kocaeli KörfezMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 5Profil alanı TicaretProfil konumu Mersin, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Mail adresinizi verirseniz konu ile ilgili görüşmek isterim.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 21Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Selamlar,

kağıt ithalatınıza ilişkin gümrüksel açıdan ve mevzuatsal yönden takibini yapabiliriz,

işlemlerinizin gümrüklemesini yapabiliriz.

gümrük firması olarak hizmet verebilmek adına iletişim halinde olabilir miyiz?

furkan /0 553 357 08 11
ithalat - gümrük danışmanı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 4Profil alanı DenizciProfil konumu Samsun, Türkiye

Profil bağlamını gör →
fiyat hakkında bilgi verilemsi rica olunur.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Denizci
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 70Profil alanı DiğerProfil konumu Niğde, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Fiyat bilgisi verebilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Di?er
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet