Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhabalar herkese iyi çalışmalar. Bir projem var ve bunu hayata geçirmek için sizlerin yardımına ihtiyacım var. 25 yaşındayım, üniversiteden yeni mezunum. Kendi markamı kurmak istiyorum fakat öncesinde hazır giyimle başlamak istiyorum. Bay-bayan spor tayt markası kurmayı düşünüyorum. Istanbulda bay-bayan spor tayt satan toptancıları nerede bulabilirim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Herkesin işi rast gelsin.
Iyi aksamlar, Istanbul’daki toptancilar hakkinda pek bir fikrim yok. Lakin ben Çin’de yasiyorum eğer buradan mal almayı düşünüyorsanız güzel ve uygun ürünler alabiliriz. +8613260168365 buradan WhatsApptan ulaşabilirsiniz.
Zeytinburnu 102. Sokakta wotto markası var. Tahmini olarak 250 model tayt hali hazırda var dilersen mesaj bırak sahibi ile görüştürebilirim.
Çocuk giyimi abiye ağırlıklı tasarım , üretim ve satış ile ilgileniyorum. yurt içi ve yurt dışı gönderim yapabiliyoruz. yeni kişilerle tanışmak is yapmak icin buradayım. İletişim icin : ahmet_gultekin@icloud.com adresimden ulaşabilirsiniz özel mesaj bırakabilirsiniz.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz