Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Acıl Yardım

Başlatanaliar.01Tarih19/01/2019 23:18:51Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar herkese iyi çalışmalar. Bir projem var ve bunu hayata geçirmek için sizlerin yardımına ihtiyacım var. 25 yaşındayım, üniversiteden yeni mezunum. Kendi markamı kurmak istiyorum fakat öncesinde hazır giyimle başlamak istiyorum. Bay-bayan spor tayt markası kurmayı düşünüyorum. Istanbulda bay-bayan spor tayt satan toptancıları nerede bulabilirim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Herkesin işi rast gelsin.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye8 yazı
Iyi aksamlar, Istanbul’daki toptancilar hakkinda pek bir fikrim yok. Lakin ben Çin’de yasiyorum eğer buradan mal almayı düşünüyorsanız güzel ve uygun ürünler alabiliriz. +8613260168365 buradan WhatsApptan ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Çin / PekinMeslek Ö?retmen
Yeni Üye7 yazı
Markanızı kurmak için ürün üretimi konusunda yardımcı olabilirim. Mail atabilirsiniz: mostwantedslr@gmail.com

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci
Yeni Üye28 yazı

Kardesim güngören emniyet müdürlüğü arka sokağı tümü toptanci herkez orda gelir alır genelde kale center avm üst caddesinde
orzala

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
Tesekkur ederim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Zeytinburnu 102. Sokakta wotto markası var. Tahmini olarak 250 model tayt hali hazırda var dilersen mesaj bırak sahibi ile görüştürebilirim.
Çocuk giyimi abiye ağırlıklı tasarım , üretim ve satış ile ilgileniyorum. yurt içi ve yurt dışı gönderim yapabiliyoruz. yeni kişilerle tanışmak is yapmak icin buradayım.
İletişim icin : ahmet_gultekin@icloud.com adresimden ulaşabilirsiniz özel mesaj bırakabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil